Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

ZZZ-Woudsend

Member
 • Aantal bijdragen

  2115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

Waardering in de gemeenschap

126 Uitstekend

Over ZZZ-Woudsend

 • Rang
  3.0 member
 • Verjaardag 28-01-1973

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW ///M Roadster
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Woudsend

Contact Informatie

Recente profielbezoeken

2141 profielweergaven
 1. Nieuwe aanschaf Z3, en nu...!

  Zo zeg! Wat een verschil. Keurig gedaan. Auto komt langzaam weer terug in de staat die het verdient. Netjes hoor!
 2. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Waarmee stuur jij dan als ik vragen mag?
 3. Leuk voor de classic liefhebbers

  Daar wil ik ook nog altijd graag een keertje naar toe. Is me alleen weer net wat te lang sturen vanuit het Noorden des Lands.
 4. Hard top voor Z3 1996 1.9

  Er van uitgaande dat er reeds een voorbereidingsset op de auto is gemonteerd. Anders zul je die er ook nog bij moeten kopen
 5. Bluetooth oplossingen

  Bluetooth oplossingen Beste forumvrienden. Ik ben al veelvuldig aan het grasduinen binnen het forum " De geluidsstudio" maar zie eerlijk gezegd door de bomen het bos niet meer. Ik heb een andere auto aangeschaft. Een e83 X3. Fijne auto maar helaas met een verouderd geluidssysteem. Ik wil graag mijn iPhone via bluetooth verbinden met het OEM radio navigatie systeem. Ik wil graag muziek streamen en handsfree bellen. Liefst met bediening via het stuur en track info op radio display / monitor. Ik heb een BMW professional audio / navigatiesysteem in de auto in combinatie met een OEM CD wisselaar. Deze laatste zit verwerkt in de middenarmsteun. Ik heb nu al veel hierover gelezen maar de meeste informatie is vrij gedateerd. Kan iemand mij vertellen wat ik het beste aan kan schaffen? Is dat nog steeds een Dension Bluetooth? Of zijn er inmiddels betere systemen op de markt? Bij voorkeur plug en play. Ok, ok...ik weet dat het hier geen Z4 of Z3 betreft maar volgens mij is de oplossing ook op onze Z-tjes van toepassing (en dus relevant). Vast bedankt!
 6. LAST-MINUTE! Frieslandrit - Zondag 10 september

  Ik kan morgen helaas niet! Veel plezier allemaal. Wel even toeteren als jullie door Workum komen.
 7. Vreemde sticker

  Dat dacht ik eerste instantie ook. Dat is het alleen niet. Ik vermoed zelf dat het iest met de optiecode "Sonderkontrolle Pressewagen" te maken heeft.
 8. Z3 taxatie reportage (video)

  Gevonden ergens in de diepste krochten van Youtube. Een video reportage waarin een taxateur verslag doet over de Z3. Afkomstig van een autoprogramma dat is uitgezonden op SudWest TV. Een lokale omroep. https://youtu.be/kWhpz-E2hOU
 9. Vreemde sticker

  Beste Z vrinden. Zojuist zat ik een beetje doelloos door mijn betriebsanleitung te bladeren. Kom ik plots tussen een tweetal pagina's een los stickervel tegen. Er hebben twee stickers opgezeten. Eentje is er van af gehaald / reeds gebruikt. Ik heb alleen geen idee waar of voor welk doel. Op de sticker staan een aantal codes. Onder andere mijn VIN. De rest is voor mij abracadabra. Heeft iemand van jullie een idee?
 10. Z4 Concept Pebble Beach 17 augustus 2017

  Al veel over gespeculeerd maar dit moet hem dan echt gaan worden. Wat vinden we er van? https://www.autoblog.nl/nieuws/gelekt-de-bmw-z4-roadster-101350
 11. BMW expert check up

  Welkom hier!
 12. Prijsstijgertje M roadster

  Voor dat bedrag gaat er ook een strik om die van mij.
 13. Stoeprand.....getver....

  Uitstekende reden om de originele velg er weer onder te plaatsen
 14. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Een zwarte hardtop! En die moet natuurlijk imola rood worden. Iemand enig idee wat het kost om een hardtop te laten spuiten in de juiste kleur?
 15. REACTIETOPIC Najaarsrit - zondag 23 oktober 2016

  Rob. bedank voor de organisatie. Ook namens Rutger. Het was zoals altijd weer top! Volgend jaar hopen we er weer bij te zijn. De ///M gaat nu de winterslaap in.
×