Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

mohikaan

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  5574
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  94

mohikaan won de laatste dag op 22 maart

mohikaan had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

316 Uitstekend

Over mohikaan

 • Titel
  Forum Nestor

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 uit 2003 / Z4 3.0 Si uit 2007 / Jaguar XKR Coupe2003
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  regio dordrecht
 • Interesse(s)
  Vrouwen en vrouwen

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

3954 profielweergaven
 1. Sluit me aan bij vorige posters. Was te verwachten, We zullen de komende weken/ maanden wel grotere teleurstellingen krijgen.
 2. Warschijnlijk de "Bavette biefstuk" bij Zum Onkel Willi in Cochem. Overigens opteer in voor het lekkerste nagerecht dat ik ooit gegeten heb bij "Harry's" in Traben Trarbach, waar we toen in de kelder/gewelven getafeld hebben. De eigenaar is een Gedreven Belgische top kok. De rit die ik nu voor ogen heb zal meer langs de Moezel vallei gaan met steeds links en rechts van de rivier de heuvels in (omlaag/omhoog)
 3. Overweeg (leg me niet vast) om begin zomer een paar dagen naar Luxemburg /de Eifel te gaan om een nieuwe route uit te zetten. Dat zal wss zonder Nurnbergring zijn!
 4. Gezien het grote aantal eigenaars van oude autowrakken op dit forum zouden we hier ook aan mee kunnen doen?
 5. Benieuwd wanneer de Media/Politiek het F1 gebeuren op Zandvoort zich gaan roeren over de CO2 belasting die de aanpassingen aan het Circuit, de Races en de bezoekers aantallen met zich mee gaan brengen. Denk dat de nieuwe eigenaar (die met die grote bril) wel ontheffing zal krijgen van zijn neef en niet de paleistuinen v/h Loo vol met kerstbomen hoeft te zetten.
 6. Uitgaande van 60 auto's, is er al een CO2 berekening gemaakt en hoe ben je van plan om dat te neutraliseren? Het zou leuk zijn als wij zelfs een hogere, positieve bijdrage leveren, dan zijn we als Forum pas echt goed bezig met het milieu👌
 7. Altijd 1e paasdag doen. Waarom? Iedereen die op 2e paasdagmiddag om 4-7 uur weer naar huis rijdt, komt terecht in de beruchte einde paasweekend files.
 8. Als het niet noodzakelijk is dat men met een Z3/Z4 verschijnt, zou ik ook wel graag mee willen. eventueel op een reserve lijst als er iemand last minute afvalt.
 9. zo'n klein tentje is juist heel romantisch. Probleem kan de toilet voorziening zijn. Voor zo'n grote groep kunnen jullie het beste een put graven en er een afscheiding omheen zetten.
 10. Denk dat het een groot probleem is. Niet alle dorpen hebben een hotel of die zijn volgeboekt. Het is zinvol om allemaal een tentje en luchtbedden mee te nemen😂
 11. Vroeger had een telefoon een draaischijf en een gat waar je je vinger in kon steken om hem rond te draaien. om de nummers te kiezen. Als 50 plusser😎 zou ik (ook?) niet weten hoe ik met een mobielje een topic kan bewerken. .
 12. Sommige mensen worden duveltje genoemd omdat ze vaak achter een glas Duvel zitten. 😎
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden