Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Waardering in de gemeenschap

285 Uitstekend

Over mohikaan

 • Rang
  Forum Nestor
 • Verjaardag 20-10-1930

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 uit 2003. Z4 3.0 Si uit 2007. Nu een Jaguar XKR Coupe (RoofCat)
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  regio dordrecht

Contact Informatie

Recente profielbezoeken

3306 profielweergaven
 1. Idd, tijden veranderen en ook de technologie. Zo ben ik sinds kort (weer) eens in het bezit van een 10"' tablet. Niet uitgerust met Windows besturing systeem, maar met Android. Het probleem is dat ik Garmin Basecamp er niet op kan draaien (=windowsprogramma). Wie o wie weet, met welk programma ik GPX routes kan downloaded en dan, onderweg, bekijken? ( bewerken zou helemaal mooi zijn, maar dat hoeft niet eens).
 2. Heb zelf mijn automaat laten flushen bij 150K. Een nooit gehoorde optie is om alleen de olie + filter te laten vernieuwen en dat na een jaar nog eens te doen en eventueel 1-3 later jaar nog eens. Dan is nagenoeg alle olie ververste en zijn zwevende metaaldeeltjes er echt wel uitgefilterd
 3. Het oude karretje is nog niet in de stalling, maar heb volgende week helaas andere verplichtingen
 4. We moeten er op dit forum toch eens vanaf om altijd maar grapjes te maken over het feit dat de meeste cabriorijders : Vrouw, Gay, of dameskapper zijn. (Of combinaties hiervan). Je mag echt niet generaliseren.,
 5. Bedankt allemaal, maar ik heb eerlijk gezegd geen chaosje gezien.
 6. Op 30 Augustus schreef CorvH :Helaas moet ik me afmelden voor deze rit, mijn auto staat bij het schadebedrijf. Ik had de restaurants al betaald, en daarom een verzoek tot teruggave gedaan. Aangezien er nog 3 dagen te gaan waren, was het geen probleem. Heb geld terug gekregen en naar Cor overgemaakt. LETOP, bij echte lastminute afmeldingen, als het restaurant al inkopen gedaan heeft, zal dat niet altijd mogelijk zijn!!
 7. Leuke dag geweest met mooi weer en leuke mensen. Keuze van het diner restaurant bleek uitstekend. Altijd leuk als een jong echtpaar hun best doen om een kwaliteits restaurant op te bouwen.. (Ze hebben het een jaar geleden overgenomen). Had er de zaterdag en maandag aan vast geplakt om Drenthe nog wat beter te leren kennen en over de heidevelden te struinen. Is hele mooie provincie en ga daar zeker vaker naar toe.
 8. Bij de buffet lunch zijn de daarbij aanwezige drankjes inbegrepen. Wil je andere versnaperingen nuttigen, vraagt het restaurant : Mochten de deelnemers extra drankjes willen bestellen, dan kan dit natuurlijk. Ze moeten wel zelf bijhouden wat ze dan genuttigd hebben. Zou u ze dan willen vragen of ze na afloop gespreid, dat wil zeggen in kleine groepjes, willen betalen? Niet dat ze met 31 personen massaal bij de kassa staan? Dat schept rust voor ons en andere gasten in het restaurant. Lianne van Veen Landhotel Diever PS Navigatiesystemen en routeplanners wijzen u dikwijls via een zandpad naar ons hotel. Dat pad is bij slecht weer onbegaanbaar. Advies is om eerst Diever in te rijden. Bij gebruik van een navigatiesysteem "Kasteel 19, 7981 AN Diever" intoetsen en daarna de borden 'Landhotel Diever' volgen.
 9. Hmm, een gedeukte auto in de lineup.😕 Het haalt natuurlijk wel het niveau van deze zeer exclusieve rit met notabene zeer exclusieve BMW's wel wat naar beneden.
 10. Heb deze pauze ingelast zodat jij ons alsnog in kunt halen.. Als iedereen kalm blijft is er niets aan de hand. Langs dit doodlopende stuk zijn ca. 3 parkeer terreintjes. Jij kunt als laatste, mss beter bij het eerste parkeerterreintje al keren. Lig je gelijk op kop!
 11. Geld is binnen. Hoofdgercht 2x vlees? (of 1 vegetarisch?)
 12. Las deze week dat er 200.000(!) Chinezen, elk jaar naar Giethoorn komen. In afwijking van de uitgezette route wil ik als we Giethoorn binnen rijden, aan het einde bij een T splitsing (tegen een kanaal) even rechtsaf gaan. Na 1 km loopt het weggetje dood op een parkeerplaats (even keren dus), maar je krijgt wel een idee van het pittoreske Giethoorn (Meer wegen/straten zijn er nauwelijks)
 13. Met veel Waypoints voorkom je dat de 3 verschillende navigatiesystemen. elk hun eigen route uitzetten. (Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden). We mogen echter niet uitsluiten dat Rob er wat Waypoints heeft bijgezet om de rit wat langer te maken.
 14. Jullie altijd, vergeet geen zonnebrandolie en een nieuwe zonnebril te scoren in Haaksbergen! Gaat heel mooi weer worden!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden