Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Zetter

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  435
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Zetter won de laatste dag op 27 januari

Zetter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

51 Uitstekend

Over Zetter

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 35i, Renault Captur
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

1142 profielweergaven
 1. Prima. Mooi dat je iets anders kan regelen. Ik ben er bij en Hans denk ik ook. Tot morgen
 2. Geen probleem hoor. Vind wel een restaurantje bij mij in de buurt om alsnog wat te "happen". Maar bedankt voor je melding. Tot zondag.
 3. Je hebt vast wel een GPX bestand met de route. Hans en ik rijden ieder alleen. Dan is een routebeschrijving op papier niet doenlijk en mogelijk verkeersonveilig. Ik weet wel dat we waarschijnlijk als één groep gaan rijden, maar ervaring leert dat door verkeerssituaties de groep nog wel eens in stukken breekt. Vandaar mijn vraag.
 4. Nee verder is er niets gedaan. Maar wel een speciale behandeling voor dat er geverfd kon worden, omdat de kringen in de zitting toch erger waren dan oorspronkelijk gedacht. Het ziet er echt weer top uit. Ook van de slijtplekken zie je niets meer. Ik had niet verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn.
 5. Vandaag mijn stoelen laten behandelen. Vooral bestuurderstoel had grote kringen vanwege afgeven spijkerbroek en slijtplek in de wang door het instappen Zien er weer als nieuw uit. Echt mooi. Gedaan door: Color Glo in IJsselstein.
 6. Integendeel. Ik vind het leuk om alvast elkaar te ontmoeten en samen naar Vaals te rijden. Ik zorg ervoor om zaterdag op tijd bij het tankstation te zijn. Tot zaterdag.
 7. Nog steeds zaterdag verzamelen bij het Esso Tankstation rond 09:15 uur? Zo nee, dan rijd ik direct door naar Vaals. Hoor het graag.
 8. Ik denk wel dat ik de Unichip box heb. Lijkt er in ieder geval heel erg op. Deze box heeft een draadloze verbinding en werkt zoal ik al schreef zowel met Apple als met Androïd. Maar Androïd is hopeloos en waardeloos. Is ingebouwd door Thommy.nl. Prima opgeleverd. Met mijn "nieuwe" Iphone perfect resultaat. Is een goede investering. Ik ben er erg tevreden mee.
 9. Apple Car Play laten inbouwen. Was bedoeld voor communicatie met een Android gsm. Met behulp van Fender58 (Hans) uiteindelijk aan de praat gekregen. Maar vraag niet hoe. Uiterst matig gebeuren. Weinig apps, Google houd van alles tegen (monoploy!!) Wat er beschikbaar is, kan ook met het systeem van BMW zelf (E89). Geen enkele aanwinst. Dus maar een (gebruikte) Iphone gekocht en dat werkt perfect. Nu nog even wennen aan de iphone 🤣 Krijg binnenkort les van Hans. 😊😎 Ben hem nu al dankbaar!! Car play voor Android is wat mij betreft totaal het aanschaffen niet waard. Misschien komt dat ooit wel eens, maar nu zeker niet.
 10. Werkt bij mij prima. Heb je wel de juiste uitvoering (type) BMW ingevoerd in de app.
 11. Ik zie je daar, als dat eventueel het verzamelpunt wordt. Hoor het nog wel of dat door gaat.
 12. Ik ben er ook weer bij. Bedoel je het Esso tankstation zo'n 6 km na de afslag Echt. Als dat zo is, zorg ik er op tijd te zijn. Ik kom uit de buurt van Utrecht, dus moet even trappen :). Ik hoor wel. Freek
 13. Klopt!!!! En zoals ik al meldde gaat de tuner de turbodruk verlagen.. Ga hem dan naar de door hem ingestelde druk (waarde) vragen en daarna eens in Duitsland uittesten. Ga daar toch in augustus voor een weekje in de Eifel touren. Na 18 augustus meld ik het resultaat. Dank voor jullie commentaar en advies.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden