Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Zetter

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  430
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Zetter won de laatste dag op 27 januari

Zetter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

51 Uitstekend

Over Zetter

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 35i, Renault Captur
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

1089 profielweergaven
 1. Nee verder is er niets gedaan. Maar wel een speciale behandeling voor dat er geverfd kon worden, omdat de kringen in de zitting toch erger waren dan oorspronkelijk gedacht. Het ziet er echt weer top uit. Ook van de slijtplekken zie je niets meer. Ik had niet verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn.
 2. Vandaag mijn stoelen laten behandelen. Vooral bestuurderstoel had grote kringen vanwege afgeven spijkerbroek en slijtplek in de wang door het instappen Zien er weer als nieuw uit. Echt mooi. Gedaan door: Color Glo in IJsselstein.
 3. Integendeel. Ik vind het leuk om alvast elkaar te ontmoeten en samen naar Vaals te rijden. Ik zorg ervoor om zaterdag op tijd bij het tankstation te zijn. Tot zaterdag.
 4. Nog steeds zaterdag verzamelen bij het Esso Tankstation rond 09:15 uur? Zo nee, dan rijd ik direct door naar Vaals. Hoor het graag.
 5. Ik denk wel dat ik de Unichip box heb. Lijkt er in ieder geval heel erg op. Deze box heeft een draadloze verbinding en werkt zoal ik al schreef zowel met Apple als met Androïd. Maar Androïd is hopeloos en waardeloos. Is ingebouwd door Thommy.nl. Prima opgeleverd. Met mijn "nieuwe" Iphone perfect resultaat. Is een goede investering. Ik ben er erg tevreden mee.
 6. Apple Car Play laten inbouwen. Was bedoeld voor communicatie met een Android gsm. Met behulp van Fender58 (Hans) uiteindelijk aan de praat gekregen. Maar vraag niet hoe. Uiterst matig gebeuren. Weinig apps, Google houd van alles tegen (monoploy!!) Wat er beschikbaar is, kan ook met het systeem van BMW zelf (E89). Geen enkele aanwinst. Dus maar een (gebruikte) Iphone gekocht en dat werkt perfect. Nu nog even wennen aan de iphone 🤣 Krijg binnenkort les van Hans. 😊😎 Ben hem nu al dankbaar!! Car play voor Android is wat mij betreft totaal het aanschaffen niet waard. Misschien komt dat ooit wel eens, maar nu zeker niet.
 7. Werkt bij mij prima. Heb je wel de juiste uitvoering (type) BMW ingevoerd in de app.
 8. Ik zie je daar, als dat eventueel het verzamelpunt wordt. Hoor het nog wel of dat door gaat.
 9. Ik ben er ook weer bij. Bedoel je het Esso tankstation zo'n 6 km na de afslag Echt. Als dat zo is, zorg ik er op tijd te zijn. Ik kom uit de buurt van Utrecht, dus moet even trappen :). Ik hoor wel. Freek
 10. Klopt!!!! En zoals ik al meldde gaat de tuner de turbodruk verlagen.. Ga hem dan naar de door hem ingestelde druk (waarde) vragen en daarna eens in Duitsland uittesten. Ga daar toch in augustus voor een weekje in de Eifel touren. Na 18 augustus meld ik het resultaat. Dank voor jullie commentaar en advies.
 11. Sorry had nog een set gevonden, maar was al verkocht.
 12. Staat een set op ebayvoorv 375 Engelse ponden. RARE BMW Z4 E85 soft top side covers black excellent condition with storage case https://www.ebay.co.uk/itm/RARE-BMW-Z4-E85-soft-top-side-covers-black-excellent-condition-with-storage-case/202728074029?hash=item2f3388eb2d:g:fhgAAOSwT8ZdCUU5
 13. Ja heb hem net aan de telefoon gehad en afspraak gemaakt om de turbodruk wat te verlagen. Gaat bovendien de zaak uitlezen, want er zou mogelijk iets anders aan de hand kunnen zijn. Maar eerst verlagen en dan zien of het probleem zich toch blijft voor doen.
 14. Noodloop E89 Op weg naar Zwitserland ging mijn Z4 in de noodloop. Gestopt en uitgezet. Daarna opnieuw gestart en hij liep weer als een trein. De hele week daarna geen last meer gehad. Op weg naar huis vanuit Oostenrijk gebeurde het weer. Zelfde procedure. Uitzetten en opnieuw starten. Geen melding. Maar helaas gebeurde dit meerdere malen. Met Carly uitgelezen en kreeg de volgende foutmelding: Boost pressure too high, Code 0030FE; Shut down, Code 003100; Engine Freeze Frames 0X30FE Lijkt voor te komen bij snelheden boven de 140-150km/uur en toerental boven de 3500-4000 toeren. Na de motor uitgezet te hebben en opnieuw starten gaat het een tijdje goed, maartoch treedt de noodloop weer op. De BMW specialist van Nederland wijdt dit aan een te hoog ingestelde turbo-druk door de chiptuner. Anderen aan problemen met de wastegates en/of vanos. Ik ben a-technisch en heb geen idee. Iemand die het mogelijk wel weet. Zoeken op de foutcodes op internet levert mij niet veel op..
 15. Ik ben nog altijd een vervolg schuldig op mijn cruise control retrofit verhaal. Dat eindigde bij Roodkapje. Door problemen met zijn diagnose/programmeer laptop kregen we de cc niet aan de gang. Dus naar Thommy.nl de specialist op het gebied van BMW elektronica. Ten eerste bleek de sleepring die ik bij Schmiedmann had gekocht niet de juiste te zijn. Dus een nieuwe bij BMW gekocht en geplaatst. Aanvankelijk kregen we desondanks de cc niet aan de praat. De boardcomputer zag de cc wel en kreeg ook de benodigde signalen uit de handle, maar wilde niet inschakelen. De uiteindelijke oplossing bleek te zijn om de boardcomputer van Schratch af aan opnieuw te programmeren. Werkt uiteindelijk nu perfect. Ik heb geen kilometerteller met leds om aan te geven op welke snelheid de CC is ingesteld. Maar tijdens het verhogen/verlagen van de snelheidsinstelling verschijnt gedurende 3 of 6 seconden (instelbaar) de gekozen snelheid in beeld i.p.v. datum en tijd. Die verschijnen automatisch weer na de 3/6 seconden. Al met al eind goed al goed. Ben er blij mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden