Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Zetter

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  421
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Zetter won de laatste dag op 27 januari

Zetter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

47 Uitstekend

Over Zetter

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 35i, Renault Captur
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

1066 profielweergaven
 1. Klopt!!!! En zoals ik al meldde gaat de tuner de turbodruk verlagen.. Ga hem dan naar de door hem ingestelde druk (waarde) vragen en daarna eens in Duitsland uittesten. Ga daar toch in augustus voor een weekje in de Eifel touren. Na 18 augustus meld ik het resultaat. Dank voor jullie commentaar en advies.
 2. Sorry had nog een set gevonden, maar was al verkocht.
 3. Staat een set op ebayvoorv 375 Engelse ponden. RARE BMW Z4 E85 soft top side covers black excellent condition with storage case https://www.ebay.co.uk/itm/RARE-BMW-Z4-E85-soft-top-side-covers-black-excellent-condition-with-storage-case/202728074029?hash=item2f3388eb2d:g:fhgAAOSwT8ZdCUU5
 4. Ja heb hem net aan de telefoon gehad en afspraak gemaakt om de turbodruk wat te verlagen. Gaat bovendien de zaak uitlezen, want er zou mogelijk iets anders aan de hand kunnen zijn. Maar eerst verlagen en dan zien of het probleem zich toch blijft voor doen.
 5. Noodloop E89 Op weg naar Zwitserland ging mijn Z4 in de noodloop. Gestopt en uitgezet. Daarna opnieuw gestart en hij liep weer als een trein. De hele week daarna geen last meer gehad. Op weg naar huis vanuit Oostenrijk gebeurde het weer. Zelfde procedure. Uitzetten en opnieuw starten. Geen melding. Maar helaas gebeurde dit meerdere malen. Met Carly uitgelezen en kreeg de volgende foutmelding: Boost pressure too high, Code 0030FE; Shut down, Code 003100; Engine Freeze Frames 0X30FE Lijkt voor te komen bij snelheden boven de 140-150km/uur en toerental boven de 3500-4000 toeren. Na de motor uitgezet te hebben en opnieuw starten gaat het een tijdje goed, maartoch treedt de noodloop weer op. De BMW specialist van Nederland wijdt dit aan een te hoog ingestelde turbo-druk door de chiptuner. Anderen aan problemen met de wastegates en/of vanos. Ik ben a-technisch en heb geen idee. Iemand die het mogelijk wel weet. Zoeken op de foutcodes op internet levert mij niet veel op..
 6. Ik ben nog altijd een vervolg schuldig op mijn cruise control retrofit verhaal. Dat eindigde bij Roodkapje. Door problemen met zijn diagnose/programmeer laptop kregen we de cc niet aan de gang. Dus naar Thommy.nl de specialist op het gebied van BMW elektronica. Ten eerste bleek de sleepring die ik bij Schmiedmann had gekocht niet de juiste te zijn. Dus een nieuwe bij BMW gekocht en geplaatst. Aanvankelijk kregen we desondanks de cc niet aan de praat. De boardcomputer zag de cc wel en kreeg ook de benodigde signalen uit de handle, maar wilde niet inschakelen. De uiteindelijke oplossing bleek te zijn om de boardcomputer van Schratch af aan opnieuw te programmeren. Werkt uiteindelijk nu perfect. Ik heb geen kilometerteller met leds om aan te geven op welke snelheid de CC is ingesteld. Maar tijdens het verhogen/verlagen van de snelheidsinstelling verschijnt gedurende 3 of 6 seconden (instelbaar) de gekozen snelheid in beeld i.p.v. datum en tijd. Die verschijnen automatisch weer na de 3/6 seconden. Al met al eind goed al goed. Ben er blij mee.
 7. Sluit me helemaal bij Leo aan. Catering is uitstekend met heerlijke broodjes haring!!!!! Jullie begrijpen ik ben er ook bij. Weer verzamelen bij de McDonalds? En dan gezamenlijk het laatste stukje naar het evenement terrein?
 8. Rob en Richelle, Het was weer een heerlijke dag. Eerlijk gezegd had ik niet anders van jullie verwacht, maar het overtreft steeds weer mijn verwachtingen. Ere wie ere toekomt, dus bij deze. Leuke groep met veel bekenden en ook enkele niet-bekenden, die dat dus nu niet meer zijn. Tot de volgende toerrit. Ik heb er nu nog meer zin in.
 9. Kun je dan niet beter een comp[ete Zet als backup kopen. 😁😂
 10. Ik mis het GPX bestand. Heb ik iets over het hoofd gezien?
 11. Prima. Ja ik heb de z.g. Full Version app. IK hoor het wel. Koffie staat dan klaar!
 12. Even een reactie. De Carly BT adapter is 16 pins. Dus als jouw Zet ook een 16 pins OBD aansluiting heeft dan past hij prima. Mocht je er een keer mee willen werken, dan ben je van harte welkom. Ik hoor het wel.
 13. Ik rijd ook mee. Maanden geleden al een mail hierover van de organisatie gekregen omdat ik al jaren mee doe. En mij natuurlijk weer aangemeld. Er is inderdaad geen topic over dit goede doel.
 14. Heb sinds kort een Carly. Woon in Maarssen. Dus als je wilt proberen, ben je van harte welkom. Stuur dan een PB.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden