Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Zetter

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  413
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Zetter won de laatste dag op 27 januari

Zetter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

45 Uitstekend

Over Zetter

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 35i, Renault Captur
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

1029 profielweergaven
 1. Rob en Richelle, Het was weer een heerlijke dag. Eerlijk gezegd had ik niet anders van jullie verwacht, maar het overtreft steeds weer mijn verwachtingen. Ere wie ere toekomt, dus bij deze. Leuke groep met veel bekenden en ook enkele niet-bekenden, die dat dus nu niet meer zijn. Tot de volgende toerrit. Ik heb er nu nog meer zin in.
 2. Kun je dan niet beter een comp[ete Zet als backup kopen. 😁😂
 3. Ik mis het GPX bestand. Heb ik iets over het hoofd gezien?
 4. Prima. Ja ik heb de z.g. Full Version app. IK hoor het wel. Koffie staat dan klaar!
 5. Even een reactie. De Carly BT adapter is 16 pins. Dus als jouw Zet ook een 16 pins OBD aansluiting heeft dan past hij prima. Mocht je er een keer mee willen werken, dan ben je van harte welkom. Ik hoor het wel.
 6. Ik rijd ook mee. Maanden geleden al een mail hierover van de organisatie gekregen omdat ik al jaren mee doe. En mij natuurlijk weer aangemeld. Er is inderdaad geen topic over dit goede doel.
 7. Heb sinds kort een Carly. Woon in Maarssen. Dus als je wilt proberen, ben je van harte welkom. Stuur dan een PB.
 8. Als je een gps systeem hebt, dan kan ik je een pracht plek als GPX (waypoint) of HTML bestand toe sturen. Hierbij alvast het HTML bestand. Downloaden en dan op het bestand klicken. Nürburgring.html
 9. Bijna en je kan niet vroeg genoeg zijn om een gezellig avondje te hebben.
 10. Top. Gezellig. Zijn we daar al met 6 man/vrouw. Ook wij weten nog niet hoe laat we daar zullen aankomen. Maar zeker op tijd om nog gezellig een hapje te eten.. Het is volgens Garmin van Utrecht naar Hockenheim een kleine 5 uur rijden over de snelweg. Dus zullen we zeker op tijd voor een aperitiefje zijn. Misschien gezamenlijk oprijden van uit bijvoorbeeld Venlo of eerder afhankelijk van de woonplaatsen. Als dat een idee is, nemen we nog wel kontakt op via een PB.
 11. Hans, Geert en ik hebben een hotel geboekt voor de nacht 28 op 29 juni. In dit hotel: https://achat-comfort-mannheim-hockenheim-hotel.ibooked.nl/
 12. Bedankt voor de reacties op mijn CC verhaal. Geeft me weer meer vertrouwen, dat het zou kunnen gaan werken. En ook hoe de CC te bedienen. Woensdag gaat Ruud (Roodkapje) er mee aan de slag. Afwachten of het allemaal past en ook gaat werken. Ik houd jullie op de hoogte.
 13. Je hebt helemaal gelijk. Maar onze Z4's hebben wel meer zaken die je als optie kan/moet mee bestellen. CC is daar één van. En ja, Duitsers zijn blijkbaar niet altijd in een CC geïnteresseerd. Dus je opmerking om daar op te letten bij een import auto is zeker op zijn plaats.
 14. Maar het was te verleidelijk om een 3.5i in Havana lakkleur en 7-traps automaat voor die vraagprijs te laten staan 😂 Gebruik de CC maar weinig. Vond de eerder getoonde onderdelen voor achteraf inbouw bij Schmiedmann voor nog geen € 250,00 incl verzendkosten uit Denemarken. Ik hoop dat het gaat werken, maar heb er wel vertrouwen in. Aan Ruud zal het niet liggen.
 15. Schiet je niet lek hoor.😁😁 Je hebt gelijk. Dan moet er een ander (nieuw) instrument cluster in mijn E89. Maar in het onderste middendeel tussen de meters komt volgens zeggen wel een melding, dat de CC aan staat. Voor mij voldoende, want mijn rijstijl is net echt CC-like. Dus zal ik de CC niet echt vaak gebruiken. Maar af en toe is het wel handig op weggedeelten met bijvoorbeeld traject-controle.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden