Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

RobC

Platinum Member
 • Aantal items

  9133
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

RobC won de laatste dag op 21 mei 2012

RobC had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

6 Gemiddeld

Over RobC

 • Titel
  ///M Meister

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Gehad: Z3 1.8 > Z3 2.8 > Z3M.
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Overijssel
 • Interesse(s)
  -

Recente bezoekers van dit profiel

3643 profielweergaven
 1. Het doet me goed, Ruudoo, "mijn" Z3M terug te zien. Fijn om te zien dat van deze auto wordt genoten! En dan ook nog Nadia op je hielen, nou, dan kan niets meer stuk! Geniet van 't leven, hartelijke groet aan allen, Rob.
 2. Mijn hemel, er komt wat zinnigs uit de man. Inlijsten, die post. :thumbsup:
 3. Ik ben er ook nog niet uit, Martijn.
 4. Niet veel anders als de al jaren gebruikelijke foto's, maar je hebt er wél een mooi dun kadertje om. Dat dan weer wel.
 5. Dan kan ik nog voor het slotje, alle deelnemers, zelfs Roger, een mooie en vooral veilige dag toewensen. Bij deze! 609 reacties op alleen maar een eenvoudig toerritje...
 6. Beter van niet, Rob. Ben nog altijd verslaafd aan dit forum, ondanks al jaren geen Z meer, en daar houd ik het maar bij. Begrijp me goed: vond de ritten vanaf #1 (werd georganiseerd door forum-oprichter Ivo, bijeenkomst in Raamsdonkveer) altijd geweldig leuk. Maar geen Z, dan ook geen forumrit. En op de bijrijdersstoel, hoe vriendelijk ook, is 't een beetje surrogaat, vind ik. Maar ontzettend aardig dat je 't vraagt.
 7. e.e.a. is net overgewaaid, nu moet jij geen olie op het vuur gooien... ;)
 8. Wat jammer dat ik me gedraag tegenwoordig. Had hierover graag een woordje willen schrijven. :banaan: :lachen: Edit: Mijn profiel bekeken, Johan? Vertel 't maar. Edit: Wat ben ik blij dat we elkaar nog kenden, die eerste jaren op het forum en de ritten.
 9. Nou, jij weet met die herberg je provincie wel weer lekker progressief aan de man te brengen... Samen TV kijken, biljarten en niet te vergeten: voor de liefhebbers iedere vrijdag klaverjassen om leuke vleesprijzen (aanvang 19.30 uur). Ik kan me voorstellen dat je een busje laat rijden; als die arme mensen met hun Z3 heen en weer gaan rijden worden ze ongetwijfeld gestenigd wegens hekserij!
 10. Je kijkt hier wel, maar je krijgt feitelijk te weinig mee, Frido!
 11. Je zult deze ellende allemaal maar moeten bijhouden... Hij/zij wel, dan weer niet, of toch maar... Respect!
 12. Hoewel niet meer actief hier, ben ik uiteraard niet te beroerd om de poll even aan te passen. Het aantal was een gokje, maar 't zal aardig kloppen.
 13. Er zullen er nog wel meer volgen, maar hier alvast: Heel veel plezier gewenst aan alle deelnemers aan de Munchen-reis! Geniet ervan met volle teugen en hou 't alsjeblieft veilig. O, heerlijk, drie dagen rust hier.
 14. Wat een werk. Fantastische voorbereiding, mijn respect en complimenten!
 15. Heb zo het idee dat dit een al lang bekend verhaal wordt. Maar vooruit, ga er enthousiast tegenaan!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden