Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

coot

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  2399
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  52

coot won de laatste dag op 13 oktober 2016

coot had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

203 Uitstekend

Over coot

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 28-09-1966

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  een blauwe BMW en een witte BMW
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Bemmel
 • Interesse(s)
  soms

Recente bezoekers van dit profiel

1664 profielweergaven
 1. Ik dacht eerst exact hetzelfde als jij, mijn auto is tot op de radio nog exact hetzelfde als toen ie ooit nieuw bij de dealer wegreed en wou ook dat zwarte spul vervangen, maar zonder die zwarte zooi is het eigenlijk veel mooier en origineel hou je hem toch niet want een kenner ziet dat het niet de originele wrap is, of je moet de originele folie kunnen vinden. Je moet natuurlijk helemaal zelf weten wat je met je bolide doet, maar ik zou voor dat geld van dat opnieuw wrappen lekker benzine kopen of nog leuker,..bier
 2. Hé een ritje door mijn achtertuin, leuk. Helaas moet ik zaterdagochtend van alles doen, dus meerijden gaat m niet worden. Ik heb even op de link gedrukt en het is wel een mooie route, met veel dijken Je moet echter wel rekening houden dat je vanaf Oosterhout tot Bemmel niet op de dijk mag met je auto, dus daar zou je door Oosterhout moeten en dan richting Bemmel waar je via de Ressensestraat, Vossenhol en Teselaar de dijk weer op kunt.
 3. Ik kom ook 22 januari 1 x alleen bitterballen geen diner.
 4. Ik mis nog een optie in de Poll [ X ] Dokter Z. is het een dealer ,....... is het een universele garage,........... NEEEEEEEEE, het is Ruudkapje
 5. Wat wel zinvol is, is om tijdens zijn winterslaap met een druppellader spanning op je accu te zetten. Ik heb deze en die is perfect, maar er zijn natuurlijk ook andere laders die goed zijn, maar daar heb ik geen ervaring mee.
 6. .............................. mooi gebaar, ik hoop dat het heel druk gaat worden. Veel sterkte.
 7. Ik heb er ook een en heb hem in die 3,5 jaar dat ik de ZZZ heb, maar liefst 1 keer gebruikt tijdens een forum ritje Het ziet er wel netjes uit, maar het ding is gewoon niet handig.
 8. Sjips, .... bijna gemist Maar zet mij er ook maar bij, gezellig. 1 x
 9. Hoi Daan welkom hier en veel veilig en open rijplezier. Een 2.8 is idd een prima keuze. Als ik het goed heb, zitten er van origine al slotbouten op en de slotbout dop zit achterin die plastic kap bij je "gereedschapsetje". Misschien is het wel raadzaam om de auto te laten taxeren, tussen de dagwaarde en taxatiewaarde kunnen nog wel eens flinke verschillen zitten.
 10. coot

  onderhoud kapje Z3

  heeft ie nu al een ban
 11. coot

  onderhoud kapje Z3

  ^ ik denk dat als het al werkt voor je achterruitje, het pas werkt als het ruitje schoon is, of bij een nieuw ruitje
 12. Gelukkig Nieuwjaar allemaal.

 13. coot

  onderhoud kapje Z3

  Je kap kun je onder andere met Raggtopp schoonmaken en je ruitje kun je met brasso koperpoets proberen.
 14. Als je bang bent dat het geen eerlijke auto is en je wilt de rest van NL behoeden voor een miskoop, moet je € 135.000 bieden op MP en daarna niet meer reageren naar de verkoper.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden