Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Driez

Member
 • Aantal items

  1598
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  28

Driez won de laatste dag op 28 augustus 2019

Driez had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

124 Uitstekend

Over Driez

 • Titel
  3.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z4 3.0 sdrive e89
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Enschede

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1376 profielweergaven
 1. Je had de betaling vandaag in gedachten schrijf je om 18.33 uur, denk je dat het dan zaterdag op onze rekening had gestaan? Voor de 14e!!!!!!!!!!! Korte reminder................... is er ook geweest met daarop de betaling gegevens en data. Je bent verbaasd? ik moest 3 weken van te voren de horeca informeren, drukwerk, bekers prijzen, schildjes etc. Ik ga toch niet voor 60 personen voorschieten terwijl er nog maar 3 hebben betaald!!!!!! Als je wat beter had gelezen en eerder betaald had je geen belering nodig gehad en dat geldt ook voor de andere niet betalers die zich wel hebben opgegeven. Fijne dag nog.
 2. Beste forum leden, In verband met de vele afzeggingen, ovbtjes en vooral het niet op tijd voldaan hebben van de financiële verplichtingen, moeten wij de TwenZe Toppen Rally helaas annuleren. Excuus naar die enkeling maar de rally is gebaseerd en berekend voor een minimaal aantal deelnemers om zo de kosten laag te houden. De enkeling die wel op tijd heeft voldaan zal zijn financiële bijdrage zsm terug zien op zijn bank rek. nr. Wij hopen dat wij u op tijd hebben geïnformeerd zodat u iets anders kunt plannen. Rest ons een ieder heel veel plezier te wensen met de overige ritten. Met vriendelijke groet, Anja en Willem.
 3. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt. Dit is vermeld in de opening topic.
 4. Ik wil het toch even kwijt; Toen ik 15 januari mijn rit bekend maakte waren er aardig wat mensen enthousiast. Er werd zelf gevraagd of er een route kon worden gemaakt voor personen die niet volgens het bolletje pijltje systeem wilden rijden. Daar heb ik op een avond 3 a4jes voor uitgeprint maar deze hebben zich toch afgemeld. 13 April vond iemand het nodig om een dag na mijn rally ook een rit te plaatsen. Tja, dan wordt het natuurlijk lastig om te kiezen, of toch niet?!?Ik heb ruimte gehouden met de tijd en het zou een ieder sieren om rekening te houden met de data's. Misschien is het beter om dit in de toekomst te voorkomen. Neemt niet weg dat ik alle deelnemers zondag 6 oktober heel veel plezier te wensen. We hebben toch nog steeds een leuk aantal deelnemers en ik zal er een paar leuke extra elementen in gooien. Ik heb er zin in! Tot 5 oktober.
 5. Je zou mijn broer kunnen zijn. Bedankt voor je steun.
 6. Als je de openingstopic doorleest begrijp je waarom er zo laat wordt gestart. De eindtijd is aangepast en ook vermeld. Je hoeft niet perse te blijven slapen.
 7. Hallo Maurits, Bedankt voor jouw goede uitleg. Ik had het niet beter kunnen omschrijven en samenvatten. Topper!
 8. Ik ga ervan uit dat de huidige namen, ook de ovbtjes, op de lijst deelnemen. Mocht je niet kunnen deelnemen, geef dat dan de komende week door. Begin volgende week maak ik het iban nr bekend en wil ik een definitieve deelnemerslijst ivm de planning en organisatie. oke prima oke
 9. Prima. Begin volgende week zal ik de gegevens plaatsen waar jullie het inschrijfgeld kunnen overmaken.
 10. Jammer dat wij niet kunnen want we zijn die dag ervoor nogal druk met het organiseren van de TwentZe Toppen Rally! Veel plezier!
 11. De eerste Z8 heeft zich opgegeven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden