Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Shoveltje

>>Donateur 2020<<
 • Aantal items

  1155
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  51

Shoveltje won de laatste dag op 13 december 2019

Shoveltje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

200 Uitstekend

Over Shoveltje

 • Titel
  3.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0i SMG / BMW X3 x-Drive 30i / 1980 Harley Davidson LowRider 80 c.i.
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Heinenoord

Recente bezoekers van dit profiel

1892 profielweergaven
 1. Een leuke rit door mijn voor- en achtertuin waarin zelfs voor mij onbekende stukjes zaten ! Mooi weer, een leuk klein groepje en goed geregelde/gereserveerde wekoms-, lunch- en diner lokaties. Goed gedaan Marco, mag je vaker doen !
 2. Wij gaan ook mee ! Lunch+diner x2 ::)
 3. Heel jammer, maar alle begrip voor. Hopelijk is deze ellende snel voorbij en kunnen we toch nog van een mooie zomer gaan genieten.
 4. Als mijn geheugen goed genoeg is: Grand Place in Huy waar de chef het terras op kwam om ons een schaal met zijn perfecte toekomstige hoofdgerecht te tonen
 5. Ik vermoed dat er weinig bezwaren zouden zijn tegen "sleur en pleur"
 6. Nou, als we toch bezig zijn : 2 x all in voor 't hele weekend !
 7. Probeer maar eens zonder ons te gaan... 😛 Dus: 2 x all in !
 8. Roger en Jacqueline, wederom ontzettend bedankt voor het organiseren van een prachtige rit, weliswaar door een andere dan de gebruikelijke omgeving, maar minstens net zo leuk ! Een mooie rit door een prachtige omgeving met leuke stops, een heel mooie lunchlocatie met dito lunch, onverwacht weinig last van wielerkoersen en als slot een heerlijk diner in een heerlijk koel en mooi kasteel. Dit alles in het gezelschap van de oude en nieuwe bekenden in een bijna tropische omgeving! We hebben weer genoten en zien nu al uit naar de volgende editie, waar die ook verreden mag worden. Nogmaals bedankt, het was weer top!
 9. Het was weer heerlijk, Bedankt R&R dat jullie dit toch weer voor elkaar gekregen hebben. Leuke rit, mooie omgeving, jammer van dat ene verkeerslicht 😉 goed gezelschap, goede lunch en diner lokatie, kortom als vanouds. Bedankt!
 10. Beetje late reactie; weinig op social media door verbouwingsdrukte, dus zet ons maar op de reservelijst .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden