Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Shoveltje

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  1104
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  48

Shoveltje won de laatste dag op 26 augustus

Shoveltje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

187 Uitstekend

Over Shoveltje

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 04-05-1953

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0i SMG / BMW X3 x-Drive 30i / 1980 Harley Davidson LowRider 80 c.i.
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Heinenoord

Recente bezoekers van dit profiel

1621 profielweergaven
 1. Ik vermoed dit artikel? E10-BENZINE MINDER EFFICIËNT DAN EURO 95 Uit onderzoek van het Britse autoblad What Car? blijkt dat E10-benzine voor een hoger verbruik zorgt dan Euro 95. Testauto’s lieten een gemiddeld 8,4 procent hoger benzineverbruik noteren als ze E10 gebruikten. E10 is benzine waaraan 10 procent ethanol is toegevoegd. What Car? gebruikte vier auto’s om het brandstofverbruik op de openbare weg te testen. Ze tankten de auto’s met zowel E 10 als Euro 95 om de verschillen te bekijken. Hieruit bleek dat het verbruik met de E10-benzine gemiddeld 8,4 procent hoger lag. Auto’s die rijden op E 10 stoten minder CO2 per verbruikte liter uit, maar omdat het brandstofverbruik hoger is, wordt toch meer CO2 per kilometer geproduceerd. Een van de met E10 volgetankte testauto’s stootte zelfs 11 gram CO2/km meer uit dan toen deze met Euro 95 werd getest. Een mogelijke verklaring voor het hogere verbruik is het feit dat ethanol circa 30 procent minder energie bevat dan Euro 95-benzine. Voor hetzelfde resultaat moet het gaspedaal dus dieper worden ingetrapt.
 2. Een setje M-stoelen met wat prutswerk 😎
 3. Roger en Jacqueline, wederom ontzettend bedankt voor het organiseren van een prachtige rit, weliswaar door een andere dan de gebruikelijke omgeving, maar minstens net zo leuk ! Een mooie rit door een prachtige omgeving met leuke stops, een heel mooie lunchlocatie met dito lunch, onverwacht weinig last van wielerkoersen en als slot een heerlijk diner in een heerlijk koel en mooi kasteel. Dit alles in het gezelschap van de oude en nieuwe bekenden in een bijna tropische omgeving! We hebben weer genoten en zien nu al uit naar de volgende editie, waar die ook verreden mag worden. Nogmaals bedankt, het was weer top!
 4. Meerdere malen (sloop)onderdelen uit Litouwen laten komen; goed spul voor weinig geld en binnen 3 dagen binnen, dus komend weekend mag je aan de bak !
 5. Zou inderdaad zuur zijn .. Hopelijk,klopt de info over de pfl E85 en kan het dus toch zoals bij Leon. Ook/juist al is het maar een paar tientjes, toch jammer als het niet zou werken en super leuk als het wel werkt ( en weer een opsteker voor mij als er ooit weer een betaalbaar setje Rode RHD M-stoelen met grijze deurpanelen voorbij komt) (dream on) Ik duim dat ik er naast zat met m'n pessimisme, We gaan 't zien !
 6. Ik ben ooit bezig geweest met de aanschaf van een setje elektrisch verstelbare rode M-stoelen uit een RHD Z4M en was toen ook van plan mijn eigen "linker" geheugen over te bouwen naar de nieuwe stoel zodat ik ook twee geheugens zou hebben. Vervolgens werd me verteld dat de settings hiervan opgeslagen worden in de GM5 module en dat die maar ruimte heeft voor 1 stoel en dat dat dus niet ging werken. Stoelen uiteindelijk niet gekocht i.v.m. de toch wel belachelijke prijs, maar de vraag of dit gaat lukken blijft natuurlijk wel staan. Ik hoop wel voor je dat mijn bron het toen bij het verkeerde eind had. Succes in ieder geval !
 7. Het was weer heerlijk, Bedankt R&R dat jullie dit toch weer voor elkaar gekregen hebben. Leuke rit, mooie omgeving, jammer van dat ene verkeerslicht 😉 goed gezelschap, goede lunch en diner lokatie, kortom als vanouds. Bedankt!
 8. Beetje late reactie; weinig op social media door verbouwingsdrukte, dus zet ons maar op de reservelijst .
 9. Goeie suggestie, ook maar even betaald. 😎
 10. Als we de consumptie van alcohol vergelijken met die van benzine is de kans op een EMA een stuk kleiner dan de kans op een EMG....
 11. Waar het bij de wintersport vaak gaat om de après-ski, gaat het evenzo bij de Europatoer om de après-toer na de dagelijkse rit oftewel het gezellig samenzijn in het hotel. Rijden onder invloed is dus nicht im Frage!
 12. Als de niet-rokers nu extra rookwaar meenemen en de niet-drinkers wat extra drank inslaan, dan gaat het weer een heeel gezellige Europatoer worden !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden