Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

pampus

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  2702
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  43

pampus won de laatste dag op 29 september 2018

pampus had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

210 Uitstekend

Over pampus

 • Titel
  ///M member
 • Verjaardag 18-11-1954

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2016 mercedes GLA AMG-edition, 2011 Z4 2.3 sDrive M-edition (e89) en als ex de z3 M Coupe s50
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  rotjeknor
 • Interesse(s)
  auto's en bootjes en andere leuke dingen in het leven.....

Recente bezoekers van dit profiel

2123 profielweergaven
 1. Het is een tijdje stil geweest, maar na allerlei zeilevenementen, vakanties en andere dingetjes zijn we weer aanwezig. Kortom de tocht gaat gewoon door en wel op 6 oktober. Na volgende week gaan we de koffie en lunch afspraken maken en met @Roodkapje de borrel opzetten. Ook kunnen we het diner gaan organiseren bij la baraque. Dat zit niet in het arrangement en dien daar dus af te rekenen, kortom alles hobbelt en na volgende week gaan we de puntjes op de i zetten.
 2. En wij zullen er weer niet zijn, vertrekken weer richting Medemblik voor een of ander zeil gedoe, jammer, wie weet in juli.
 3. Helen en Aaron jullie zijn toegevoegd aan de inschrijvers, lunch en diner locatie La Baraque in Zevenhuizen. Tevens het topic geupdated naar 5 juni 2019.
 4. Welkom Eric bij het forum, op je vragen heb ik geen antwoord maar leuk dat je er ook bij bent. Veel fijne open kilometers.
 5. Vandaag de laatse update gemaakt. Ik was even buiten de stad dus pas wat later eea aangevuld. Dakloozz en Snaatje toegevoegd. Max aantal auto wordt 35. Na afloop van de borrel kan ik een diner reserveren bij La Baraque, het clubhuis van het forum in Zuid Holland. Dit diner is niet inbegrepen bij de rit. Je kan daar ala carte eten en je dient achteraf te betalen. Zie voor locatie de Meet and Eat Topic van Ka4, de organisator van de maandelijkse bijeenkomst. Voor vele hier niet een onbekend adres. De route is in ruwbouw klaar en we maken een route boek. Er komen geen navigatie bestandjes, daar ben ik te oud voor geworden.... Weet je al of je eventueel bij het diner wil zijn meld dat even in een reactie, dan ga ik een lijstje bijhouden en uiteindelijk reserveren bij La Baraque.
 6. Hier op het forum bekend als Roodkapje, Ruud van Vuuren.
 7. Naar mijn mening is het altijd plastic geweest. Op mijn ex z3 M Coupe(1999) had ik angel eyes laten plaatsen en de originele koplampen waren van plastic. Nieuwe zijn nu overigens onbetaalbaar.
 8. We zijn weer verder, de lunch locatie is bekend en de route neemt ook steeds verdere vorm aan, De beperking tot max 25 auto's is door de veranderde lunchlokatie opgerekt naar 30 auto's, De reserve lijst wordt dus toegevoegd aan de volledige inschrijvingen lijst, Binnenkort de verdere details,,,,,
 9. Hoewel het in de planning zat om deze keer ook weer eens aan te schuiven gaat het toch weer niet lukken door allerlei verbouw perikelen. Eet smakelijk allemaal !
 10. uhhhhhh welke dan ? Of is mijn korte termijn geheugen toch aan het dementeren, zi namelijk niet veel verschil @BMW-Z-CSi……….
 11. De eerste voorbereidingen zijn gestart. Er ontbreken nog wat namen dus geef die nog even op. Je ziet wat ik heb in de deelnemers lijst bij de start van dit topic. Vast super bedankt.
 12. Vandaag opgehaald, zien er nog beter uit dan verwacht, prima bak koffie en gezellig gekletst, bedankt Marco, super....
 13. Volgens mij even uit het hoofd betekend dat dat je remvloeistof moet vervangen. Het lijkt erop dat je met het resetten vergeten ben de remvloeistof te resetten. Ander even googlen….
 14. Mooi hoor, daar ga je geen spijt van krijgen, rijdt verslavend lekker. Ik heb maar een 2.3 sDrive maar heb daar al bijna 2,5 jaar veel plezier van en mee.
 15. Mooi setje winter wielen gescoord via Marco, e89 styling 276 17 inch met mooie rft bandjes nauwelijks gebruikt. Ik ben er deze winter achter gekomen dat ik toch best wel probeer door te rijden en dan worden de zomer sloffen toch wel tricky. Blij mee en bedankt Marco....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden