Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

DutchSpace

>>Donateur 2019<<
 • Aantal bijdragen

  420
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  15

Waardering in de gemeenschap

50 Uitstekend

Over DutchSpace

 • Rang
  2.2 member
 • Verjaardag 05-10-1979

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 Coupe 2.8 AUT & 2 x E46 328i Touring
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Delft

Recente profielbezoeken

1028 profielweergaven
 1. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  Wat is dat geniaal!!!! https://www.e30.de/content227.php (ik was al trots dat ik die knoppen in mijn stuur werkend kreeg op de radio en cruise control.....)
 2. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  ik kaap mijn topic weer even terug :-) Gisteren APK bij de Ruud-Ruton Sprookjesbos combi. Op elk van beide voorwielen ongeveer 4600N Remkracht. Dat schijnt nogal veel te zijn dus helemaal happy. Kreeg ook de "seal of approval" op de montage van de beste man. Ook was het verschil tussen links en rechts maar iets van 50N. Wellicht leuk idee om APK remkracht scores te gaan vermelden in dit topic? Ben erg benieuwd hoe dit vergelijkt met andere autos hier.
 3. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  Tempting.... tempting....!
 4. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  Geen haast
 5. DutchSpace

  Zoemend geluid voor starten in contact 2

  Case closed, dat was het! thanks!
 6. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  ik denk dat meer mensen graag zouden willen weten hoe dat afloopt. Hou je ons op de hoogte? (ik peuter ze alvast van mijn donor-328 af....)
 7. DutchSpace

  Automaat oliewissel

  wat pas een leuke doordenker is; Voor introductie van ZF bak in BMW model aan de onderhandelingstafel (ik weet toevallig dat die onderhandelingen wel eens gebeurde eind September in die tentjes met lederhosen...) ZF: deze bak gaat eeuwig mee, het is de beste BMW; die nemen we! Na introductie: ZF: nou... eigenlijk moet er wel een beurtje om de 150Kkm... BMW; Grossartig! "Vie doont kerr abaut sekkunt-hent baiers"
 8. DutchSpace

  Automaat oliewissel

  zoals je het nu verteld is het eenvoudig. Die klachten zijn teken genoeg dat je "aan de bak moet" 😆 Als jij er nog zorgenvrij langer door mee wilt rijden, optie 2! Dat zijn de centen dan wel waard.
 9. DutchSpace

  Zoemend geluid voor starten in contact 2

  inderdaad, zoals die van Pim heb ik de M52 in de Z. Die heeft geen MDK (Motorische Drosselklappe) zoals de M52TU in mijn E46 wel heeft. Beide maken echter hetzelfde geluid.
 10. DutchSpace

  Automaat oliewissel

  Twee auto's boven de 250k. 1 met een GM bak en 1 met diezelfde ZF bak als de vraagsteller. Nul issues. Heb er ook 1 staan als opknapper. Die staat op 345k en heeft die p0740 fout maar rijdt ook nog echt top. Vandaar mijn antwoord.
 11. DutchSpace

  Automaat oliewissel

  Wat ik ervan meen te weten is dat je niet zomaar iets kapot maakt met oude olie of een hoog risico loopt. Als je bak nog lekker soepel schakelt hoef je dit niet te doen. Je krijgt eerst wel een waarschuwing als hij aan onderhoud toe is. Een foutcode P0740 bijvoorbeeld. Dat voelt alsof de koppeling even loslaat in de hoogste versnelling. Dan is er hoogstwaarschijnlijk nog steeds niks stuk maar dat is wel een teken dat je olie aan vervanging toe is.
 12. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  hopsa! zitten er op. Heerlijk!
 13. DutchSpace

  Zoemend geluid voor starten in contact 2

  Zoemend geluid voor starten in contact 2 Weet iemand wat het zoemend geluid is dat je hoort als je sleutel in contact 2 zet maar niet de motor start. Ik dacht altijd dat het de benzine pomp was maar nadat ik die een keer apart geactiveerd had met INPA bleek die een ander bijkomend geluid te maken. Komt bij mijn M52 en M52TU voor. Het klinkt als een oude transformator. Ik wil vooral weten dat het geen kwaad kan om dat langere tijd aan te laten omdat ik de Raspberry DS2-protocol OBD logger wil gaan testen.
 14. DutchSpace

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8

  330i remmen upgrade op Z3 Coupe 2.8 Ola, heb een compleet setje voorremmen kunnen bemachtigen van een E46 330i om als upgrade te plaatsen. Is eigenlijk onnozel want enige reden is dat met de 18" styling 32 velgen, de normale schijven zo klein lijken. Ik weet dat het plug and play vervangen is maar wilde toch wel even vragen hier; Zijn er anderen die dit ook gedaan hebben? Wat zijn de ervaringen? Wat doe je met de achterremmen? (die zijn redelijk uniek lijkt het) Dat het niet veel uit zal maken, snap ik dus wel maar daar gaat het me niet om. het is een van de weinige cosmetische ingrepen die ik nu in mijn hoofd heb geplaatst als must-have...
 15. DutchSpace

  Stuur, sleepring en RAW

×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden