Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

HAL2001

Member
 • Aantal items

  1290
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

HAL2001 won de laatste dag op 13 december 2018

HAL2001 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

46 Uitstekend

Over HAL2001

 • Titel
  3.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 Roadster 3.0i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Provincie Utrecht

Recente bezoekers van dit profiel

1754 profielweergaven
 1. Wel eens contact gehad met RKC trading via Facebook. Rare gasten vond ik het. Geen zaken mee gedaan. Werd ook al heel snel geblokt door ze alleen naar omdat ik doorvroeg. Ik wilde zeker weten dat ik het goede onderdeel zou krijgen. Hadden ook niet echt kennis van zaken maar misschien hebben ze dat nu bijgespijkerd.
 2. Ohhhhhh..... Een veerpootbrug! Zeg dat dan! 😀
 3. https://kms-apeldoorn.nl/
 4. Even een zijdelingse opmerking. Kijk uit met prijzen in de webshop van Ekris. Die wijken soms af van de reguliere prijzen. En niet in ons voordeel.
 5. HAL2001

  Hardtop

  Ja. Mailen heeft geen zin.
 6. HAL2001

  Hardtop

  http://www.z3specialist.nl/
 7. Er zijn natuurlijk genoeg 1-din autoradio's die wel de kleur hebben die BMW toepast. Gewoon zoeken. Pioneer, JVC, Alpine, allemaal kunnen ze het leveren.
 8. HAL2001

  z4 coupe modificeren

  Volgens mij ben ik niet duidelijk geweest. Ik bedoel de bekleding aan de binnenkant van de deur. De deurkaart dus. Dus bijvoorbeeld in de buurt van de luidspreker en de armsteun. Daar plooit het leer heel erg. Waarom zit dat niet gewoon strak. Wordt hij eigenlijk nieuw zo geleverd of gebeurt dat later pas?
 9. HAL2001

  z4 coupe modificeren

  Niet dan? Ik heb er nog nooit eentje zonder al die plooien gezien. Maar misschien is het geen bug maar een feature.
 10. HAL2001

  z4 coupe modificeren

  Het valt me nu weer op: waarom hebben Z4's altijd rare vouwen en plooien in de deurpanelen. Ziet er niet uit! Geen kritiek hoor. Ze hebben het allemaal.
 11. ^Ja, precies! De goede niet te na gesproken. Maar wat een bedenkelijk volk loopt daar rond. En oh wee als je zegt dat een gestelde vraag al ooit eens prima is beantwoord op het forum..... Dat wordt niet geaccepteerd. Nee, want je zou eens van Facebook naar een forum moeten surfen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.....
 12. Inmiddels zijn we al bij 11.2.6 aangeland.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden