Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Waardering in de gemeenschap

43 Uitstekend

Over HAL2001

 • Rang
  3.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 Roadster 3.0i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Provincie Utrecht

Recente profielbezoeken

1676 profielweergaven
 1. HAL2001

  Hardtop

  Ja. Mailen heeft geen zin.
 2. HAL2001

  Hardtop

  http://www.z3specialist.nl/
 3. Er zijn natuurlijk genoeg 1-din autoradio's die wel de kleur hebben die BMW toepast. Gewoon zoeken. Pioneer, JVC, Alpine, allemaal kunnen ze het leveren.
 4. HAL2001

  z4 coupe modificeren

  Volgens mij ben ik niet duidelijk geweest. Ik bedoel de bekleding aan de binnenkant van de deur. De deurkaart dus. Dus bijvoorbeeld in de buurt van de luidspreker en de armsteun. Daar plooit het leer heel erg. Waarom zit dat niet gewoon strak. Wordt hij eigenlijk nieuw zo geleverd of gebeurt dat later pas?
 5. HAL2001

  z4 coupe modificeren

  Niet dan? Ik heb er nog nooit eentje zonder al die plooien gezien. Maar misschien is het geen bug maar een feature.
 6. HAL2001

  z4 coupe modificeren

  Het valt me nu weer op: waarom hebben Z4's altijd rare vouwen en plooien in de deurpanelen. Ziet er niet uit! Geen kritiek hoor. Ze hebben het allemaal.
 7. Ben benieuwd welke het is geworden.
 8. ^Ja, precies! De goede niet te na gesproken. Maar wat een bedenkelijk volk loopt daar rond. En oh wee als je zegt dat een gestelde vraag al ooit eens prima is beantwoord op het forum..... Dat wordt niet geaccepteerd. Nee, want je zou eens van Facebook naar een forum moeten surfen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.....
 9. Hangt allemaal ontzettend van de prijs af.
 10. Inmiddels zijn we al bij 11.2.6 aangeland.
 11. Foto’s zeggen heel weinig. Ik kreeg tijdens en na het spuitproces ook al foto’s maar je ziet er weinig op. Mijn ZZZ is cosmos zwart en daar zitten die kenmerkende parelende ‘vlekjes’ in. Ik weet niet precies hoe ik dat moet noemen maar het is overal terug. (Metallic?) Heel mooi. Verder had ik 1 deuk in een deur en die is er ook uit.
 12. De mijne is net terug van het adresje van Enzo Sebastian. Mooi werk!
 13. HAL2001

  Wiesmann rubber

  Probeer ook http://www.hoefa.nl even. Heb daar een paar jaar geleden een nieuwe voorruit laten plaatsen en ze waren erg hartelijk toen ik met mijn Z3 coupé kwam voorrijden. Hoefa was (is?) Wiesmann dealer en zullen zeker bereid zijn om te denken.
 14. Mag ik vragen wat het heeft gekost?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden