Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

BMW-Z-CSi

Administrator
 • Aantal items

  8892
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  154

BMW-Z-CSi won de laatste dag op 9 juni

BMW-Z-CSi had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

526 Uitstekend

1 Volger

Over BMW-Z-CSi

 • Titel
  Rit Ridder
 • Verjaardag 26-03-1973

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.8, Z4 3.0si A individual, 635 CSi A, E46 330d Touring Executive
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Hengelo
 • Interesse(s)
  BMW's, autoreizen, muziek

Recente bezoekers van dit profiel

6369 profielweergaven
 1. Totdat men de Duitse Autobahn in zicht kreeg...
 2. Ik heb/had de naviapp gratis aangezien ik vanaf dag 1 al VIRP member was en de beta heb mogen gebruiken, maar die optie was maar voor een jaar of 3 of zo. Ik heb hem in al die jaren misschien maar 1x gebruikt. Of hij is al gedeactiveerd of het gaat binnenkort gebeuren... 't zal me de je-weet-wel roesten Ik probeer ook zoveel mogelijk de routepunten tot 48 (oude TT's) te beperken. Eigenlijk een beetje onzinnig, aangezien nieuwe TT's tot 200-nog-wat routepunten kunnen, maar goed... we moeten het er maar mee doen . Ik wist dat overigens niet van de BMW navi's met 50. Thx voor de tip!
 3. ^ De navi van hun heeft mij nooit kunnen bekoren. De huidige Go App van TomTom des te meer en die is ook redelijk goedkoop. 1 nadeel... itn inladen kan nog steeds niet. Daarvoor neem je beter Sygic, maar die is weer stuk duurder.
 4. Ik weet niet of Ruud die dingen ook schoonmaakt/reviseert. In de kofferbak leggen wel, dat heeft 'ie bij die van mij ook gedaan 😄
 5. Lastig verhaal idd als de deur dicht zit, je krijgt de bekleding er niet af. Bel anders even met @Roodkapje, wellicht kan hij je telefonisch iets meer vertellen. www.z3specialist.nl
 6. Het was ook ons weer een woest genoegen. R&J dank voor deze rit en jullie inspanningen. Goeie lokaties en eten, we hebben weer genoten!
 7. Omzetten naar tar.gz bestanden via myrouteapp of Tyre. Je kunt ook Freek @Zetter even lief aankijken 😉
 8. Nog meer chaos! Gelukkig heb ik nieuwe ruitenwissers...
 9. Herbergje geboekt... hopen dat het meisje een beetje is opgeknapt, dan hoef ik niet alleen
 10. Ik denk dat het makkelijker (en wellicht ook wel goedkoper) is om er 1 bij een goede leerlooier te laten maken. Een pookhoes zal zoveel niet kosten. Even de oude hoes meenemen als kleur referentie en je bent al een heel eind. Of een andere kleur zien te vinden en dan verven. Succes!
 11. Het staat voor Ersatz Teile Klein
 12. G Grappig om te lezen dat ook Guido ooit als een Z-leek is begonnen. Inmiddels kan hij alle ETK-onderdeelnummers van de Z4 dromen Ben trouwens driftig op zoek naar mijn CD-wisselaar kabels, maar tot nog toe niet kunnen vinden. Heb inmiddels maar voor de zekerheid een losse kabel besteld.
 13. Ook maar 2 mistlichten en gelijk een setje B0sch 532s ruitenwissers besteld...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden