Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

BMW-Z-CSi

Administrator
 • Aantal items

  8962
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  163

BMW-Z-CSi won de laatste dag op 9 december

BMW-Z-CSi had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

550 Uitstekend

1 Volger

Over BMW-Z-CSi

 • Titel
  Rit Ridder
 • Verjaardag 26-03-1973

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.8, Z4 3.0si A individual, 635 CSi A, E46 330d Touring Executive
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Hengelo
 • Interesse(s)
  BMW's, autoreizen, muziek

Recente bezoekers van dit profiel

6706 profielweergaven
 1. Noorwegen 2020 is helaas vanwege een te laag deelnemersaantal gecanceld. Deelnemers zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht. Alternatief met inschrijftopic volgt zsm!
 2. Oh zo bedoel je. Nou, ik denk dat Roger wat sneller van zijn plaats komt komend jaar...
 3. Ons zelf maar even ingeschreven 😁
 4. Oud klapstoeltje, gat in maken, toiletbril met tiewraps aan vastmaken, plastic zak aan bevestigen en het inklapbaar toilet is een feit.
 5. ^ het scheelt dat we niet in ieder dorp hoeven te overnachten 😁
 6. Kleine update: Ben inmiddels voor 99% klaar met de (na het voorrijden aangepaste) routes. Hotels vinden is nog even een dingetje, maar dat komt zoals iedere rit vast wel weer goed. Het is in elk geval een grotere uitdaging dan Schotland Helaas toch weer een afmelding gekregen, dus ik hoop dat diegene die nu nog op de lijst staan en hun voorinschrijving hebben voldaan ook daadwerkelijk meegaan, want 10 auto's is echt het minimum. Verzoek aan de mensen die nog onder interesse staan, hun deelname al dan niet op korte termijn ook te bevestigen, of dat ik nog ovb rekening moet houden met mogelijke deelname. Mocht je ineens dit topic ontdekken en alsnog graag mee willen, dan kan dat uiteraard nog. Inschrijving sluit op 15 december. Vriendelijk verzoek aan de deelnemers om de aanbetaling van 20% van het totale deelnamebedrag (minus de voorinschrijving à € 100,00 pp) vóór 15 december over te maken op genoemd rekeningnummer in het openingstopic ovv Europatour VIII.
 7. Jammer Hans, volgende keer beter. We zitten nog niet eens op de helft joh 😄 Info volgt zeer spoedig, net terug van voorrijden, druk bezig met aanpassen routes omdat het nu nog vers in 't geheugen zit.
 8. Is de meter/tellerhuis zelf niet gewoon defect?
 9. Ik denk dat het e.e.a. ook een beetje afhankelijk is van het aantal km's wat je rijdt... Ik gooi er 1x per 2 à3 maanden een tank V100 in, voor de rest tank ik gewoon E95 E5. Heb jarenlang E10 getankt met mijn 2.8 en ook die heeft al dik de 400.000km gezien. Het valt bij BMW dus allemaal wel mee.
 10. Bericht klopt ten dele. Men moet verplicht een aantal pompen voorzien van E10. E5 zal daarnaast gewoon verkrijgbaar blijven. Grotere tankstations zullen de keuze bieden tussen RON 95 E10 en E5.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden