Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

BMW-Z-CSi

Administrator
 • Aantal items

  8945
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  161

BMW-Z-CSi won de laatste dag op 11 oktober

BMW-Z-CSi had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

544 Uitstekend

1 Volger

Over BMW-Z-CSi

 • Titel
  Rit Ridder
 • Verjaardag 26-03-1973

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.8, Z4 3.0si A individual, 635 CSi A, E46 330d Touring Executive
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Hengelo
 • Interesse(s)
  BMW's, autoreizen, muziek

Recente bezoekers van dit profiel

6601 profielweergaven
 1. Jammer Hans, volgende keer beter. We zitten nog niet eens op de helft joh 😄 Info volgt zeer spoedig, net terug van voorrijden, druk bezig met aanpassen routes omdat het nu nog vers in 't geheugen zit.
 2. Is de meter/tellerhuis zelf niet gewoon defect?
 3. Ik denk dat het e.e.a. ook een beetje afhankelijk is van het aantal km's wat je rijdt... Ik gooi er 1x per 2 à3 maanden een tank V100 in, voor de rest tank ik gewoon E95 E5. Heb jarenlang E10 getankt met mijn 2.8 en ook die heeft al dik de 400.000km gezien. Het valt bij BMW dus allemaal wel mee.
 4. Bericht klopt ten dele. Men moet verplicht een aantal pompen voorzien van E10. E5 zal daarnaast gewoon verkrijgbaar blijven. Grotere tankstations zullen de keuze bieden tussen RON 95 E10 en E5.
 5. Topic bewerken en kleurtje geven kan ook op/met de mobiel Theo 😁
 6. En slotje er op, voordat de boel helemaal escaleert... Mocht iemand nog wat in dit topic kwijt willen, dan kan hij/zij mij een PM'tje doen. Noot vwb 'gedoe' hier op het forum: Het hangt er maar net vanaf wat er onder gedoe wordt verstaan. Als het teveel werk is om een herinnering in te stellen om het topic via email te volgen, of af en toe even te kijken wat de stand van zaken is bij een rit (of ieder ander topic) als die herinnering niet wordt ingesteld, dan kan ik me voorstellen dat dat een 'gedoe' is. Het staat een ieder vrij om zijn/haar rit te organiseren op de manier zoals iemand dat zelf goeddunkt. Hetzij alleen via hier, hetzij via Facebook, Instagram, Twitter of voor mij part via Tinder, Second Love of welk ander platform dan ook. Je kunt alleen niet van die persoon verwachten dat hij/zij het doet zoals een ander dat goeddunkt. In het openingstopic is in dit geval telkens iedere wijziging vermeld, dus een ieder had exact kunnen weten hoe of wat. Noot vwb het op tijd betalen: Zoals Maurits ook al aangaf, is het verdomd vervelend als wordt aangegeven dat uiterlijk op een bepaalde datum moet zijn betaald (en er zijn nog steeds banken die overschrijvingen van bepaalde andere banken over het weekend vasthouden!) en niet alle betalingen zijn ontvangen. Het is ook niet aan de organisatie om die personen achter de kont aan te moeten zitten. Zodra je weet dat je wilt deelnemen aan een rit, kan de betaling al worden voldaan. Kan dat echt pas op het laatste moment, geef het dan op z'n minst even aan de organisatie via een PM door. 'Wij' (en dan spreek ik even namens mijzelf en het kleine aantal andere organisatoren) zijn echt de moeilijkste niet... Slechts een klein aantal personen kan hier op het forum 'zomaar' een rit organiseren. Dat zijn mensen die het al eerder hebben gedaan en waarvan de kwaliteit en serieusheid bekend is en waar ik zelf mijn handen voor in het vuur durf te steken dat het e.e.a. ook als zodanig wordt georganiseerd. Ieder ander persoon die nog niet eerder een rit heeft georganiseerd en dit wil doen, kan hier via een PM naar mij de mogelijkheid toe krijgen.
 7. Het enthousiasme en de interesse van vele eigenaren wordt op deze manier wel behoorlijk getemperd...
 8. Had Ruud haar stiekem dat filmpje van jou in de Jag laten zien? 😁
 9. Snap ik, top, maar wel lullig voor de FB inschrijvers 😉 Ik ben vanaf dat weekend overigens definitief naar Noorwegen. Je mag mij dus van t lijstje halen. 😔
 10. Nee hoor, werkt hier gewoon. Ben je nog wel lid van die groep?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden