Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

pvr

Member
 • Aantal items

  924
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over pvr

 • Titel
  2.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4M
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  United Kingdom

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

2218 profielweergaven
 1. TV module van €200 is waarschijnlijk analoog, dus werkt niet. Moet digitaal zijn, makkelijk in te bouwen maar nog steeds niet goedkoop (€500 op Ebay of zo).
 2. Allereerst heb je een cradle in de centre console als je Bluetooth hebt (of in ieder geval een dummy houder als er geen cradle is. Daar is ook een knop voor telefoon pairing. Indien dat er is, heb je bluetooth (of bleu als je Frans bent).
 3. Dat is niet genoeg om hem uit te drogen als hij in een diep bad staat ;)
 4. Ik heb wel vaak gelezen dat het wel weer werkt als de motor uitgedroogd is (hij staat waarschijnlijk onder water op did moment).
 5. Net terug van deze geweldige trip, met fantastisch weer en top down elke dag. Heb nu voor het eerst 275 op de GPS gekregen tijdens het stuk naar Hannover, heerlijk. Wel een beetje lawaaierig met de top down Eerst lunch stop. Lunch stop op de eerste toer dag, hele vriendelijke restaurant eigenaar. Alle participanten hebben ooit een Z gehad voordat er veranderingen kwamen. Het hotel. De markt voor het hotel
 6. De module voor de spiegel (eMirror) werkt NIET op de Z4, alleen op de 3 series. Iemand van z4-forum heeft het geprobeerd en de manufacturer is er nu mee eens dat het niet werkt.
 7. In de Amerikaanse uitvoering zit het ledje er wel in dat knippert, maar geen alarm als standaard ...
 8. Even voor de duidelijkheid - die inkoopactie heeft niets met mij te maken, ik organiseerde hem gewoon als "group buy" om de korting en zo te krijgen. Dus als je er een wilt, even GapTech PM-en op het z4-forum en dan zal hij je wel vertellen wat de verzendkosten zijn, en via PayPal betalen.
 9. Kijk gewoon of de schakelaar er bij het raam binnen de motorkap zit, weet je het ook meteen.
 10. ja, er is geen eind datum en de maximum korting is bereikt, dus is het de laagste prijs voor de module.
 11. Klopt. In die link is er ook een module die allebei doet in een enkele module. Ik had eerst de one touch gekocht, daarna de remote. Gekombineerde module is dus iets van net over the 100 Euro wat zeker goedkoper is dan de concurrentie.
 12. Niet van mijn auto, maar van de ontwikkelaar:
 13. Heb een weekje geleden de twee modules ingebouwd die ik van GapTech had gekocht (http://www.z4-forum.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=25705). Was een kwartiertje werk en allemaal achter de asbak, dus weinig uit elkaar te halen. Werkt allemaal prima. Dak openen met de one touch: Druk open in meer dan een seconde of zo, en dan kan je het loslaten en wegrijden terwijl het dak en de ramen de rest doen. De remote werkt van de sleutel (open en dicht), en met een paar klikjes (3) gaat alles open of dicht. Vond het weinig geld voor deze leuke mod.
 14. pvr

  z3 start niet

  Een jaar en twee maanden zelfs Toch jammer wanneer mensen vragen stellen en dan nooit meer terug komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden