Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Herman

Member
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Herman won de laatste dag op 1 juli 2012

Herman had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over Herman

 • Titel
  2.0 member
 • Verjaardag 23-09-1954

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.0, VW POLO TDI, VW Golf TDI
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Andijk
 • Interesse(s)
  Autovakanties naar de UK en Italië, Toerritten

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

603 profielweergaven
 1. Het is in de buurt dus dan we zeker mee.
 2. Mooi verslag met leuke foto's. Wij zijn zelf ook al enkele keren naar Kroätie geweest met de auto en het is zeer zeker de moeite waard en betaalbaar. Onze ervaring van Slovenië was niet slecht maar zijn vanuit Villach afgezakt via Kranjska Gora via Tolmin naar Koper en daarna Istrië in. Over de rest van Slovenië kan ik niet oordelen dus en dit is enkele jaren geleden geweest. Maar als we je leuke verslag lezen krijgen we wel weer zin om die kant heen te gaan.
 3. Marianne en Ferry, Het was een top georganiseerde rit vandaag, perfect weer, goed eten, leuk gezelschap en natuurlijk een heel erg mooie route. Bedankt, Conni en Herman.
 4. Als het met een navigatie systeem niet gaat kunnen we natuurlijk ook nog gezellig met de papieren versie gaan rijden. Wat Ferry al vermelde de regen die vandaag valt komt morgen niet meer, we gaan het morgen meemaken en in geval van nood kan het dak nog altijd dicht.
 5. Heb vertrouwen in Ferry naast een beloofde mooie rit zal hij ongetwijfeld ook het weer goed gaan regelen.
 6. Vier maanden geleden plaatst iemand (Ferry76) het idee op dit forum om een toerrit te organiseren. Dit kost een hoop tijd, geld en regelwerk en een aantal forum leden geven zich op om hieraan mee te doen. Als we dichter bij de geplande datum komen haakt een aantal af. Dit is niet leuk voor de organisator van deze rit, de rit is ruim op tijd bekend gesteld dus een ieder heeft ruim de tijd gehad om te zien wat mogelijkheden waren die hij of zij hadden op genoemde datum. Misschien stoot ik iemand tegen het hoofd met deze opmerking maar nogmaals denk na voordat je jezelf opgeeft voor een toerrit.
 7. Wij gaan wel mee zijn alleen op dit moment nog op Kreta op vakantie, helaas nog maar 2 dagen. Betaling volgt direct na thuiskomst.
 8. Goed bezig Ad en natuurlijk ook de diegene die de route in eerste instantie heeft uitgezet.
 9. Erg mooie rit geweest op plaatsen gereden die ik niet meer zou verachten in NL.
 10. Wij willen ons ook graag aanmelden 2 personen - Lunch - Geen Diner.
 11. Op 28 maart heb ik een betaling van € 50,- gedaan (2 pers - Lunch Ja - Diner Nee) voor onze vrienden die onder MarcoA op het forum bekend zijn. Bij opmerkingen over de betaling heb ik dit vermeld de betaling is dus van mij afkomstig. Als ik de aanmeldingen bekijk staat MarcoA nog steeds als niet betaald.(stand 31 maart) Kon je mij hierover even uitsluitsel geven. Herman
 12. Wij willen ons ook aanmelden voor deze rit, 2 personen met lunch maar geen diner.
 13. Volgens mij is dit normaal en doen alle BMW's dit.
 14. Jeroen en Maurits en partners, bedankt voor de mooie rit en goed georganiseerd. Prima gedaan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden