Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

Toink

Member
 • Aantal bijdragen

  425
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

26 Uitstekend

Over Toink

 • Rang
  2.2 member
 • Verjaardag 21-02-1980

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2010 Z4 sDrive35is
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Bij Den Bosch

Contact Informatie

Recente profielbezoeken

855 profielweergaven
 1. spoorverbreders/ spacers

  Wint esthetiek het van weggedrag of heb je t opgelost?
 2. INSCHRIJFTOPIC NajaarZrit 15 & 16 September 2018 - Luxemburg

  Aangemeld mits er getankt mag worden op de route
 3. spoorverbreders/ spacers

  Knap dat je dat voelt. Bij mijn e89 merkte ik er echt niets van... maar ben ook niet zo'n coureur. Ben benieuwd of je ze eronder houdt.
 4. spoorverbreders/ spacers

  Heb je een foto van hoe het eruit ziet? Je kan natuurlijk ook gewoon een setje zwarte bouten kopen via Ebay ofzo...
 5. Technisch verschil tussen Z4 (E86) 2.5i en 2.5si

  Ik dacht dat het facelift model altijd een Si motor had, maar ik zie dat dat onjuist is. Is dit dan een hele vroege facelift met nog de oude motor?
 6. INSCHRIJFTOPIC Ardennenweekend 16&17 september 2017

  Net een mail verstuurd. Ik ga er vanuit dat mijn z4 tegen die tijd weer uit de mottenballen is!
 7. Velgen poedercoaten !

 8. Velgen poedercoaten !

  Misschien dat de meeste spuiters er de moeite niet voor nemen dan, rijk word je niet van het spuiten van velgen.
 9. Velgen poedercoaten !

  Het is niet het probleem van 1 spuiter. Ik heb pas 1x spuitwerk gehad dat de eerste keer goed was. Dat is een hele slechte score, maar ik let ook echt op de details. Hoe spuit je trouwens een velg aan binnen en buitenkant tegelijk zonder afplakken? Krijg je door de gaten niet altijd spuitnevel aan de andere kant waar je niet bezig bent?
 10. Velgen poedercoaten !

  Coating bijwerken kan ook als je speciale lak hebt. En sinaasappeleffect... veel spuiters hebben moeite met velgen, zeker als t van binnen en buiten opnieuw moet. Bij bijna elke gespoten velg vind ik oneffenheden. Schuurkrassen, afplakrandjes waar vuil onder kruipt, uitlopers, sinaasappeleffect, te grote spuitafstand waardoor de lak niet mooi glad is. Enz enz enz... Naar mijn ervaring is kwaliteit van spuitwerk sterker afhankelijk van de spuiter, dan poedercoatwerk van de coater. Om die reden zijn mijn z4 velgen nu ook gecoat. Minder diepe glans dan spuitwerk, maar veel minder vermoeiend voor mij ;-).
 11. Tuning 35iS

  Je hoeft inderdaad geen 5-serie koeling erbij te zetten. Maar ik heb liever origineel BMW spul erbij, dan past dit prima. Maakt je dat niets uit, dan is er genoeg spul te koop.
 12. Tuning 35iS

  Ja, ik. Stekkertje lostrekken, hooguit 10 minuten werk. Zoek maar eens op Golf T mod. Het doet iets, maar ik ben niet onder de indruk van het verschil.
 13. Tuning 35iS

  Laadlucht.
 14. Tuning 35iS

  Zoek maar eens op het Duitse Z4 forum naar Schmickler 35is e89 tuning dan lees je alle details. Wat vester86 zegt klopt trouwens, zowel over kats als koeling.
 15. Tuning 35iS

  De 35is heeft twee even grote turbo's, ik denk dat dat verklaart waarom "de kleine" z'n werk niet doet, die is er namelijk niet. 500Nm is inderdaad aan de magere kant voor een 35is. Mijne is ook gechipt (maatwerk met rollenbankafstemming). Met 390/400pk op de rollenbank kom je in de praktijk met best wat minder vermogen uit op de weg, door onvoldoende koeling. Hiervoor kun je een extra koeler plaatsen van een BMW 5-serie. Duur, maar dan heb je je rollenbank pk-s ook op de weg met gebruik van originele BMW-delen. Voor de einddemper: Wat voor geluid zoek je? Ik zocht ook naar een iets agressiever geluid en heb de secundaire cats laten vervangen door rechte pijpen. Dat kan zonder storingen (sensoren zitten ervoor).. Lekker rauw geluid en fellere klappen uit de uitlaat bij het opschakelen. Je krijgt er wel iets meer brom bij als je laag in de toeren zit.
×