Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

GuidoK

>>Donateur 2020<<
 • Aantal items

  6311
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  211

GuidoK won de laatste dag op 2 mei

GuidoK had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

697 Uitstekend

Over GuidoK

 • Titel
  Forum Sheldon

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0i ESS supercharged TS2+
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Drenthe
 • Interesse(s)
  Mercs en Porkers vernederen bij het stoplicht...

Recente bezoekers van dit profiel

5571 profielweergaven
 1. Ik denk dat je dat restaurantje in Huy bedoelt aan dat plein. Dus de start van de 1e ardennenrit. Ik weet niet meer hoe dat restaurantje heette. De sfeer was toen wel perfect.
 2. Als deze rit weer georganiseerd gaat worden wil ik er ook graag (weer) bijzijn!
 3. 30, want ik heb je bijna 2 maanden geleden al een pbtje gestuurd met mijn afmelding. Ik weet niet hoe traag de flessenpost van dit forum is, maar het zal nu toch wel aangekomen zijn?
 4. Ik ben ook weer thuis. Roger en Jacqueline, ontzettend bedankt voor het organiseren van deze rit. De voorspelde/gevreesde chaos met de wielerronde, daar heb ik helemaal niets van gemerkt. Wel veel fietsers, maar ook daarbij viel de overlast wel mee. Waarschijnlijk doordat er in groepjes gereden werd. Lunch en dinerlocatie waren ook top En de rit zelf was natuurlijk ook erg mooi. Even stoppen bij die WW2 begraafplaats was toch wel interessant/indrukwekkend om te zien (en natuurlijk fijn om even de benen te strekken en verkoeling te zoeken ) En als rasechte nederlander valt er dan alleen nog maar over het weer te klagen dat het nu te warm was. Het is ook noooooooooooiiiiiiiiiiiiiit goed
 5. jaaaa ik was natuurlijk ook véél te laat. Nu opgelost
 6. Kijk. 1e bericht op het forum gelijk inschrijven voor de Rit der Ritten
 7. Rob, Bedankt voor het organiseren van de rit Super mooi gebied. Het buffet van het diner was ook verrassend lekker. Ook weer leuk om iedereen weer te zien na de lange winterstop (en sommige na nog veel langer). Te weinig tijd om met iedereen te praten. Dat maakt de eerste rit van het jaar toch altijd een beetje speciaal En natuurlijk ook leuk om nieuwe gezichten te zien! Jammer natuurlijk van enkele pechgevalletjes, maar uiteindelijk hebben die de pret toch niet kunnen drukken denk ik. Ik had erdoor iig een gezellige passagier aan boord en hij is geeneens geworden . Volgende keer nog maar harder rijden..
 8. Zo, het was weer supergezellig zo'n meeting halverwege het dode seizoen. Erg leuk om een aantal gezichten weer te zien na lange tijd. Karin en Rob bedankt voor de organisatie De nieuwjaarsborrel moeten we er zeker inhouden.
 9. Nederland is zo klein, dan is het toch altijd dichtbij?
 10. Ik heb m'n agenda gechecked en die is dan nog leeg, dus ik ga ook mee 1x
 11. Jij bent de beertjes zeker nog nooit op de snelweg tegengekomen....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden