Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Michel#1

Member
 • Aantal items

  663
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over Michel#1

 • Titel
  2.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 3.2 M
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Apeldoorn
 • Interesse(s)
  De Z3!

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1123 profielweergaven
 1. Dat ziet er gezellig uit! Kon er jammer genoeg niet bij zijn. Euh..... Roger laatste tijd gegroeid?? You're HUGE!
 2. Leuk! Ben ook weer van de partij! Er moet toch weer iemand de laatste/eenalaatste zijn...
 3. Ik moet me door omstandigheden helaas ook afmelden.. Veel plezier allemaal morgen!
 4. Michel#1

  M Meeting

  Het begon al niet echt lekker en na wat gestuntel van mijn kant, omdat ik niet zo thuis ben in het organiseren van zoiets, heb ik maar besloten om de meeting af te blazen. Het duurde inderdaad allemaal wat te lang. Er is enig hulp geboden, daarvoor nog mijn hartelijke dank! Maar ik heb gedaan wat ik kon doen. Sorry allemaal...
 5. Michel#1

  M Meeting

  Inderdaad dat is één reden. En het is überhaubt al moeilijk om een leuke plek te vinden. (Voor mij althans) Nog even het volgende; De meetingplek hoeft niet bij mij in de buurt te zijn. Ik wil een plek dat voor iedereen in de buurt is. B) Dus voor de plekken die genoemd zijn.. Leuk maar dit keer niet. Organiseer daar anders een keer wat. Volgens mij staan er weinig/geen meeting/ritten gepland voor de zomer. Mocht (S)toploss dan een meeting aan zee gaan organiseren.. Hier een leuke tip. :fiew: Ik maak de foto's dan wel.. :-)
 6. Michel#1

  M Meeting

  De meeting-point-suggesties zijn leuk. Alleen zijn ze of in het zuiden of in het westen. En das niet voor iedereen interessant om af te spreken. Liever iets centralers. Amersfoort, Utrecht, etc.
 7. Michel#1

  M Meeting

  Het wordt achteraf gezien iets te veel geschuif en getrek met de datum. Laten we het gewoon op 20 april houden. En aangezien The Gallery dan niet open is moeten we opzoek naar een ander meetingpoint. We hebben nog Big Daddy's in Nieuwegein. Veel parkeergelegenheid en prima eet en drink faciliteiten.
 8. Michel#1

  M Meeting

  Net gebeld met The Gallery. Gaat niet lukken zondag 20 april... Ze kunnen geen uitzondering maken. (Waar ik wel vanuit ging) Zaterdag 19 april zou dus nog kunnen en anders zondag 4 mei. De meeting is uiteraard open voor niet-M.
 9. Michel#1

  M Meeting

  Aangezien de meesten in de poll op 20 april hebben gestemd, gaan we de meeting dan houden. De datum is nu geregeld. Nu de plek nog. Niemand met een ander voorstel dan The Gallery?
 10. Michel#1

  M Meeting

  Misschien.. Maar ik zal eerst alle andere dingen regelen, daarna kunnen we kijken of we dat erbij doen. Beetje laat van me.. Maar nog bedankt Marvin!
 11. Michel#1

  M Meeting

  Ja inderdaad. Hoe langer we wachten hoe hoger de kans op mooi weer! Ik ben ondertussen een beetje aan het kijken naar een mooie locatie. Iemand suggestie's? Wat me misschien wel leuk lijkt is The Gallery in Brummen. Vorig jaar op 5 mei was daar een meeting van de Z1 club. Omdat Pierre (Pierrez101) ook een lid is van die club, hadden we er toen met een aantal leden een minimeeting gehouden. (Frank (EzZzy Rider), Roger (z3mroadster), Pierre (Pierrez101), Ikke (Michel#1) en Rob. Was erg gezZzellig. Hier is de topic.
 12. Michel#1

  M Meeting

  Heb de poll geplaatst. Ik heb Ivo gevraagd of hij even de topic kan opschonen. Dan beginnen we overnieuw. Edit; reeds opgeschoond !
 13. Michel#1

  M Meeting

  Ja, sorry jongens.. Ik heb alles even op me in laten werken. Verder was ik de laatste paar weken een beetje druk. Maar ik wou drie dagen voorstellen in de poll om de meeting te houden. Hulp en ideen zijn natuurlijk welkom! (Heb geen organiseerervaring..) De meeting gaat sowieso door!! Ik neem aan dat een zondag de beste dag is om de meeting te houden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden