Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

ltjl

Member
 • Aantal items

  214
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Gemiddeld

Over ltjl

 • Titel
  2.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z3, 1.8, Cosmoszwartmet.
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Herzogenrath, Duitsland
 • Interesse(s)
  Auto's, motoren

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1099 profielweergaven
 1. Jacqueline en Roger: Chapeau !!! Een heerlijke goed georganiseerde rit, waarin je de aandacht voor het detail kon proeven.
 2. Leuk !!! LTJL (leon en Isabel) aub 2x met diner.
 3. Hoi Rob, Bedankt voor je aanbod! Maar ik zie toch af van deelname. Groetjes Leon
 4. Hoi Rob, Super dat jij en Richelle het initiatief nemen om Gillaine en Hans te ondersteunen opdat de rit toch door kan gaan. Maar tot mijn spijt moet ik melden dat Isabel en ik niet deelnemen aan de aspergerit. De gewijzigde startlocatie houd voor ons in dat we op zaterdagavond al zouden moeten vertrekken (met hotelovernachting) om op tijd aan de start te kunnen verschijnen....en dat was niet de bedoeling. Ik heb overigens alle begrip voor het verplaatsen van de startlocatie. Dus.....bij deze een vrije plek Ik wens jullie en de andere deelnemers een hele mooie rit, geweldig weer en last but not least een heerlijk aspergedinner in het altijd mooie "Forrest Garden"! Groetjes, Leon (ltjl)
 5. M3tje : ik dacht dat BMW Cabrio's dit jaar gratis konden deelnemen, omdat het Bimmerfest dit jaar in het teken van de cabrio staat. Klopt dit? Zojuist de website gecheckt: 4 euro korting als je de paddockkaart download. Je word dan naar de Cabrio-area geleid. Lijkt me een leuk event.
 6. Zo......de routes in de GPS geladen (de Garmin-routes werken Rob. Super !!! Bedankt!!!) De Z3 is gepoetst (vandaag in de sneeuw), hotel is geboekt, morgen via de toeristische route (via de Veluwe en "The Gallery" in Brummen) naar Zutphen, "night at the town" en dan op zondag de meeting/rit. Ik heb er zin in !!!
 7. Hallo Gillaine (en Hans), Helaas heb ik de 2011 & 2012 tour gemist. Dus in 2013 wil ik er graag weer bij zijn. Isabel en ik gaan dan ook graag mee! Met dinner aub !! Groetjes, Leon (ltjl)
 8. Moeilijk voor te stellen momenteel (hier ligt op plekken 30 cm sneeuw....) Maar.....Super leuk!! Ook ik (wij) gaan graag mee! 2x "all-inclusive please" (en ik heb 'm al ge-paypalled). "[2][Y][Y] ltjl" ltjl (Leon en Isabel)
 9. Kei leuke rit gehad. Top georganiseerd! Culinair hoogstaand. Beetje jammer van het weer, maar enkele die-hards hebben toch met openkap gereden (hetzij met een lichte modificatie....... :hamer: ) Zelfs nog een Z'tje "dwars" zien staan: Al-met-al : kei leuke trip! Gillaine, Hans (en crew) : bedankt!, ZZZ/Z'ter's bedankt voor jullie gezelschap
 10. Dat zou ik ook maar doen......zeker nadat je de Zuiderlingen (Limburgers) "Zonderlingen" genoemd hebt................ (ha....ha....ha....)
 11. Geloof me........de uitdrukking "stof in de ogen rijden" heeft na deze rit een heeeeel andere betekenis .......Woeahhhhahhha. Vorig jaar was een geweldige rit van superlatieven, maar hij was wel .....ehhh.....hoe zal ik 't zeggen "stoffig" .
 12. wat een kei-leuk filmpje !!! Geweldig gemaakt !!!!!!
 13. Ondanks deze o-zo ware en afschrikkende woorden "en.... als je je ZZZ/ZZZZ vooraf hebt opgepoetst, denk niet dat je hem zo retour kunt zetten zonder opnieuw te poetsen." Graag 2 x inclusief "alles" voor Manuela en Leon (a.k.a. ltjl) P.s. ik laat de hardtop en de winterbanden erop tot na 19 juni.............
 14. Count me in !!!! ltjl (Leon en Manuela) (geen voorkeursdatum, ik pas me aan)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden