Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

CorvH

How-to editor
 • Aantal items

  1156
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20
 1. Lampje accu brand als er niet goed geladen wordt, je moet bij een draaiende motor ongeveer 14,4 V meten op de accu. Kan m.i. de dynamo zijn of de spanningsregelaar.
 2. Zoeken op dit forum wil wel eens helpen 😉
 3. Misschien is dit nog een optie?
 4. Deze veer duwt de klep net een stukje omhoog als je hem ontgrendeld.
 5. CorvH

  Vraag over ET waardes

  Ja, een keer gepoogd 4 banden 17" x225 mee te nemen in de Z4, maar ging 1 in de kofferbak, 2 op de voorstoel (3e op de stoel durfde ik niet), dus deze is toen per Postnl opgestuurd.
 6. CorvH

  Stuur Z3

  Misschien moet je het zoeken waar je het stuur steeds mee behandeld hebt? En anders een keer zwarte schoensmeer erop? Het lijkt ook net of het vochtuitslag is, maar dat kan m.i. niet.
 7. Originele hardtop bevestiging Z3 handleiding View File Originele hardtop bevestiging Z3 handleiding Submitter CorvH Submitted 10-12-18 Category Exterieur  
 8. Version 1.0.0

  11 downloads

  Originele hardtop bevestiging Z3 handleiding
 9. CorvH

  Hardtop

  Hierbij de handleiding BMW-Z3-HardTop-Fitting.pdf
 10. Eehm, je zegt dat je voor 4x255 gaat, maar je links komen uit op 225, dus make up your mind 😂 Trouwens heb ik sinds de aanschaf van mijn winterbanden via marktplaats, met Michelin erop, tot em met dit seizoen er plezier van. Volgend winterseizoen moeten er nieuwe op.
 11. Is de noodbediening om het klepje tussen je stoelen open te krijgen als de AB weigert. Onlangs nog dezelfde vraag door een ander forumlid, alleen dan de andere eind van het touwtje
 12. Ik gebruik al een tijdje de 2018 versie, zelf gebrand en werkt tadeloos, het origineel ligt op een veilige plek. Je moet wel ff je brandersoftware op laagste snelheid zetten. Ik brand hem op DVD single layer.
 13. Ik wil hier graag even op inhaken na mijn bestelling en plaatsen van nieuwe gasveren voor de kofferdeksel. In de vakantie ging op zeker moment de kofferdeksel s'morgens zo hard open dat 1 gasveer zijn bevestiging kapot ging. Sindsdien werken de gasveren ook niet zoals ze zouden moeten. (geen remming meer op het eind bij het openen) Om een heel verhaal heel kort te houden heb ik na tig mailtjes, formulieren invullen, telefonisch te woord staan, meerdere keren foto opsturen eerst 1 vergoed gekregen, nadat ik nogmaals meerdere e-mails verstuurd heb, kreeg ik vandaag het aanschafbedrag van 2 stuks terug (ex. verzendkosten) dit speelde nu inmiddels een maand en dankzij mijn lange adem en gevoel van onrecht is het toch goed gekomen. Inmiddels 2 nieuwe besteld, maar het laat zich raden waar ik ze niet besteld heb.... Zijn er meer leden met deze ervaring of was dit een incident?
 14. Zo, alweer geluk 😁, ik zou een staatslot kopen😂
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden