Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

CorvH

How-to editor
 • Aantal items

  1163
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21
 1. Trilling in de auto aan de achterzijde, bij optrekken en gas los nog ergere trillingen. Dacht eerst dat mijn difff het was. Maar mijn garage constateerde een rotte aandrijfas en heeft gelijk bij de onderdelenlijn een uitvraag gedaan. Gelukkig met positief resultaat, anders had er een nieuwe gemonteerd moeten worden 😱
 2. Een gebruikte aandrijfas, mijn eigen aandrijfas is kapot. ZZZZ staat dan ook bij mijn garage wachtend op het vervangende onderdeel.
 3. ^^ dat zijn niet de juiste kappen. Dit zijn ze voor de E85.
 4. Je kunt dit toepassen en een geschakelde zekering kiezen, die dus spanningsloos wordt als het contact er af is. Kun je ook een aparte aansluiting voor maken i.p.v. je aanstekeraansluiting te wijzigen.
 5. Je moet je wel afvragen waar je de lekke band moet laten als je de thuisbrenger er onder hebt. Ik weet zeker dat je deze niet meer in de kofferbak pas als daar ook nog bagage ligt. Dus moet dat ding voorin bij je partner op schoot en dat is behoorlijk groot en zwaar. Neem in ieder geval dan ook een hele grote plastic zak mee om de kapotte band in te doen.
 6. Lampje accu brand als er niet goed geladen wordt, je moet bij een draaiende motor ongeveer 14,4 V meten op de accu. Kan m.i. de dynamo zijn of de spanningsregelaar.
 7. Zoeken op dit forum wil wel eens helpen 😉
 8. Misschien is dit nog een optie?
 9. Deze veer duwt de klep net een stukje omhoog als je hem ontgrendeld.
 10. CorvH

  Vraag over ET waardes

  Ja, een keer gepoogd 4 banden 17" x225 mee te nemen in de Z4, maar ging 1 in de kofferbak, 2 op de voorstoel (3e op de stoel durfde ik niet), dus deze is toen per Postnl opgestuurd.
 11. CorvH

  Stuur Z3

  Misschien moet je het zoeken waar je het stuur steeds mee behandeld hebt? En anders een keer zwarte schoensmeer erop? Het lijkt ook net of het vochtuitslag is, maar dat kan m.i. niet.
 12. Originele hardtop bevestiging Z3 handleiding View File Originele hardtop bevestiging Z3 handleiding Submitter CorvH Submitted 10-12-18 Category Exterieur  
 13. Version 1.0.0

  14 downloads

  Originele hardtop bevestiging Z3 handleiding
 14. CorvH

  Hardtop

  Hierbij de handleiding BMW-Z3-HardTop-Fitting.pdf
 15. Eehm, je zegt dat je voor 4x255 gaat, maar je links komen uit op 225, dus make up your mind 😂 Trouwens heb ik sinds de aanschaf van mijn winterbanden via marktplaats, met Michelin erop, tot em met dit seizoen er plezier van. Volgend winterseizoen moeten er nieuwe op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden