Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

CorvH

How-to editor
 • Aantal bijdragen

  1049
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  19

Waardering in de gemeenschap

75 Uitstekend

Over CorvH

 • Rang
  3.0 member
 • Verjaardag 20-04-58

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Hartje Drenthe

Recente profielbezoeken

1260 profielweergaven
 1. Storing radio/navigatie, heeft iemand tips??

  Rick, Ik heb hier geen ervaring mee, maar ik zou het volgende doen: Terug gaan naar de garage waar je de ZZZZ hebt gekocht Zekeringen controleren Meten met multimeter achterop de radio Andere radio lenen en proberen Etc. Etc. (het wordt hier trouwens erg gewaardeerd als je je even voorstelt en je auto showt middels foto('s))
 2. Help, Z3 start niet, startonderbreker?

  Klinkt toch alsof de startonderbreker nog actief is ? Misschien toch alarm aan- en uitzetten, wellicht dat er iets t.o.r. geactiveerd is door de vochtigheid? De wegenwacht kan in ieder geval dit soort dingen wel uitsluiten/testen lijkt me. Succes met de storing!
 3. Als je toch de adapter weg werkt, kun je deze ook gebruiken. Kun je gelijk een zekering gebruiken die door het contact geschakeld wordt. Dus is dit de eenvoudigste en simpele oplossing. En met onderstaand overzicht kun je zien welke geschakeld zijn of niet.
 4. Laat ik het nog even toelichten, de contacten van het relais moeten de stroom aankunnen waarmee deze afgezekerd is. En ik weet zeker dat de draad naar de sigarettenaansteker geen 6mm is Dit relais zou een mogelijkheid zijn.
 5. Ik denk dat de voeding rechtstreeks naar de zekering loopt en niet aan te passen is met NCSExpert. Om het "veilig" te houden v.w.b. de sigarettenaansteker zou je een relais kunnen gebruiken, waarbij je deze laat aantrekken als het contact erop staat (draad van radio bijv.) en een contact van het relais in de draad van de sigarettenaansteker opneemt. Op deze manier blijft de belastbaarheid van de sigarettenaansteker hetzelfde, mits je wel een relais plaatst die 30A kan schakelen.
 6. Krakend geluid na gebruik siliconespray

  ^ vind dit nergens terug dat siliconenspray slecht is voor je rubbers? Wanneer kom je eens langs voor de her-programmering??
 7. Krakend geluid na gebruik siliconespray

  eehmm, gewoon op gevoel, zeg maar als in vast is vast of moet dit met een momentsleutel?
 8. Onlangs flink met de siliconen spuitbus in de weer en ook onder de motorkap de nodige rubber onderdelen ingespoten. Daarbij is er ook wat op de dwarsarm verbinding gekomen en ook op de bevestigingsbouten. Op zich niet erg, maar na mijn actie had ik ineens veel kraakgeluiden binnen in de auto tijdens het nemen van drempels etc. Na wat zoeken en bedenken wat de oorzaak kon zijn, heb ik de bouten van de dwarsarmen aangedraaid, deze waren best wel los. Misschien een tip aan een ieder om deze bouten sowieso eens na te trekken. Na het aandraaien was alleen de zoemende 6 cilinder weer te horen......
 9. Waar zit het relais??

  Mag ik vragen waarom je het relais wil vervangen? Ik zie hier dat deze wel achter het handschoenkastje zit
 10. AUX in - ik ben totaal zoek

  Ik heb de instructie maar even veiliggesteld in de downloadsectie voor het nageslacht.
 11. AUX installatie instructie

  AUX installatie instructie View File Originele BMW instructie voor achteraf inbouw AUX aansluiting Submitter CorvH Submitted 14-08-17 Category Audio - Navi - Alarm  
 12. Version 1.0.0

  10 downloads

  Originele BMW instructie voor achteraf inbouw AUX aansluiting
 13. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Kabelsetje voor een gebroken kabel in de rechterdeur, gisteren vervangen in ca. 3 uur.
 14. Folie omlijsting voorruit; middels car wrap?

  lampolie werkt ook heel goed als lijmverwijderaar!!
 15. Tikkend geluid dashboard BMWz4 e85

  Je hebt best kans dat er een soort initialisatie plaatsvind van de kleppen voor de verwarming en dat je door het bedienen van de ont-wasemknop dezelfde kleppen bedient, d.w.z. deze nemen een andere positie in. Dit zou het getik kunnen verklaren, maar aangezien alles normaal werkt zou ik gewoon gaan genieten van de ZZZZ
×