Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Individual

Member
 • Aantal items

  3752
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  124

Individual won de laatste dag op 24 oktober

Individual had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

497 Uitstekend

Over Individual

 • Titel
  ///M member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
   

Recente bezoekers van dit profiel

2791 profielweergaven
 1. ^ Grappig, dat is iets meer dan ik gedacht zou hebben. Overigens zou je de 10 grijze dan eigenlijk nog moeten kunnen uitsplitsen naar de verschillende tinten grijs. Niet elke grijze is space grau, terwijl elke bruine wel havanna zal zijn.
 2. Het meeste is al gezegd. Het 6-cilinder equivalent van de 28i is inderdaad eerder de 30i dan de 23i. Nadeel van de 30i is dat het aanbod nogal beperkt is. Mocht je (net zoals ik) een handbak willen, dan is er zelfs nagenoeg geen aanbod. Ik schat in dat in heel Nederland niet meer dan 5 handgeschakelde 30i's rijden, waaronder een prachtige in space grau... Voordeel van de 30i is dat ze nauwelijks duurder zijn dan de 23i. Niet in aanschaf, maar vooral niet in exploitatie. De kosten voor brandstof, wegenbelasting, onderhoud en verzekering zijn hetzij gelijk, hetzij slechts marginaal duurder. In de vergelijking met de 28i geldt dat de prestaties vrijwel gelijk zijn aan de 30i. Een voordeel van de 28i is een significant lager verbruik. In hoeverre dat een belangrijk voordeel is hangt uiteraard af van het aantal km's dat je maakt.
 3. ^ Mooi! Foto 3 had zo in de brochure gekund.
 4. In ieder geval checken of de (achter)velgen al vervangen zijn. Gezien km-stand en bouwjaar waarschijnlijk wel. Zo niet; reserveer dan alvast maar een paar honderd euro hiervoor, want vroeg of laat krijg je scheurvorming.
 5. ^ Dit is geen 35is. Dit is een 35i. Belangrijk verschil. Je zou het chassisnummer moeten opvragen, zodat je de optielijst kunt checken. Belangrijkste opties lijken wel aanwezig, maar zeker niet alles. Geen M-pakket (kan ook niet op een auto uit 2009), Geen opbergpakket, geen stuurwielverwarming. Waarschijnlijk geen keyless entry / keyless go. Niet bepaald de mooiste velgen die leverbaar waren. Zwitserse auto, dus hij zal waarschijnlijk nog Duits 'spreken'. Dat valt redelijk makkelijk aan te passen.
 6. Porto gaat niet door? Zonde! Watskeburt?
 7. Zelf geen ervaring mee, maar lijkt me wel vervelend als je 'm niet meer omhoog krijgt.
 8. ^ Leuk! Ik vind Porto een heel aangename stad. Heb je geboekt in het hotel dat ik aangeraden had?
 9. Ach jee, dan ga ik de jaarlijkse aanwezigheid van Bart missen! Ik zit ten tijde van de meet & eat in een vliegtuig van Beirut naar Schiphol.
 10. Dus tijdens proefritten in andere Z4's was er niks aan de hand, maar in deze merkte je het vrijwel meteen? Heb je in deze dan geen proefrit gemaakt? Of waren je proefritten steeds dusdanig kort dat je niet met zekerheid kunt zeggen of je bij andere Z4's niet ditzelfde probleem zou hebben? Als het probleem namelijk specifiek bij dit exemplaar optreedt is het natuurlijk niet per se nodig om dure sportstoelen te kopen. Dan zou je deze stoelen kunnen laten nakijken op problemen en zonodig stoelen van hetzelfde type er voor terug kopen. Doet het probleem zich alleen voor bij de bestuurder, of ook bij de passagier?
 11. ^ Ronald Goedemondt zei; vrouwen zijn als sombrero's; ze zien er leuk uit, maar je moet ze niet echt op je hoofd zetten. (zie hier, tweede filmpje)
 12. Leuk, een Z4 met hazetandjes. Als fan van Theo en Thea zou ik zeggen:
 13. Het zou waarschijnlijk helpen als je even aangeeft om wat voor auto het gaat.
 14. Is dat wel praktisch Henk? Zo'n Schots hoofddeksel in de auto?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden