Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Individual

Member
 • Aantal items

  3769
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  130

Individual won de laatste dag op 23 januari

Individual had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

509 Uitstekend

Over Individual

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
   

Recente bezoekers van dit profiel

2887 profielweergaven
 1. Ik vermoed dat er bewust 2019 staat. Dit is een test. Rob wil bij de rit alleen deelnemers die keurig netjes de aanwijzingen van de organisatie opvolgen, zelfs als die aanwijzingen overduidelijk verkeerd zijn. Mensen die 2020 vermelden zijn niet volgzaam genoeg en worden uitgesloten van deelname.
 2. ^ Wel uitkijken met al die Orangenbaumblätter auf dem Weg...
 3. Denk dat het helaas niet gaat lukken. Ik heb die middag verplichtingen in Eindhoven, dus een eind uit de richting.
 4. Dat wordt volgens mij dan m'n 11e Limborit. M'n eerste was in ieder geval in 2010 en sindsdien geen jaar gemist, dacht ik. Wie biedt er meer dan 11? Dus 1x lunch. Diner nog even OVB. Ik wil ook wel weer wat anderen ophouden door vooraan een groepje te rijden. Voor wie in een nostalgische bui is, dit was 2010:
 5. ^ Leuk! Ik vind Porto een heel aangename stad. Heb je geboekt in het hotel dat ik aangeraden had?
 6. Ach jee, dan ga ik de jaarlijkse aanwezigheid van Bart missen! Ik zit ten tijde van de meet & eat in een vliegtuig van Beirut naar Schiphol.
 7. Jacqueline, Roger, dank voor het wederom organiseren van een prachtige rit. De hitte en het zijn van de laatste groep heeft ons doen besluiten om in de middag rechtstreeks van de tussenstop naar het eindpunt te rijden. Het terras lonkte... Het laatste kwart van de route heb ik dus niet gereden, maar wie weet doe ik dat binnenkort nog een keer solo. ik moet voor m'n werk toch af en toe in Maastricht zijn, dus als ik ergens een uurtje over heb... Dat we als inmiddels laatste groep tegen de grenzen van de planning aan kwamen, is ook een compliment. Naar mijn idee had ik over de ochtendroute al wel de hele dag kunnen doen, als we gestopt waren op alle mooie plekken. Mijn foto's van het weekend staan hier, maar ik heb tijdens de rit vrijwel geen foto's gemaakt. Alleen twee bij de lunchlocatie. Ik probeer de rit altijd te combineren met wat andere dingen,om er echt een weekendje Limburg van te maken. Dit keer was dat een bezoek aan kasteel Wijlre, waar nu een expositie van Peter Struycken is. Langs die foto's moet je maar snel naar beneden scrollen...
 8. Sowieso gewoon achter je groepsleider aantuffen... Al hoop ik wel dat de TomTom het goed doet. Volgens TomTom werkt mijn exemplaar sinds dat datumgedoe in april niet meer goed en is er ook geen update voor. In de praktijk doet ie het nog steeds, maar hoe lang nog... Als we opeens aan de linkerkant van de weg moeten rijden is er ergens iets misgegaan.
 9. Hey, ben ik nou zomaar ineens gebombardeerd tot groepsleider? Heb ik net wat geld je kant op geslingerd, moet ik er nog voor werken ook!
 10. Om de een of andere reden heb ik steeds werkverplichtingen in Maastricht op de dag van de Meet & Eat. Gaat 'm dus wederom niet worden.
 11. ^ Oh jee. Wat een verdrietig bericht. Veel sterkte.
 12. Ah. Het had me wel aardig geleken om ook weer eens mee te doen, maar ook voor mij is het dan vakantie. Vlieg die dag naar Azerbeidzjan.
 13. ^ De Z-toppen? Wasda? En dat is op een maandag? Hoe dan ook; ik vind 'm juist wel prima gepland. Ik zit t/m 4 oktober in Beirut, dus komt precies goed uit. Theo, je mag mij voor één persoon opnotuleren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden