Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Individual

Member
 • Aantal items

  3822
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  132

Individual won de laatste dag op 2 juni

Individual had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

519 Uitstekend

Over Individual

 • Titel
  ///M member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
   

Recente bezoekers van dit profiel

3078 profielweergaven
 1. ^ Waarbij twee solorijders, dus nog geen 16 personen. Zou nog net moeten kunnen.
 2. Ah, je hebt de smaak te pakken Marco. Komt goed uit, want het eerste rondje beviel mij ook heel goed. Ik ben er de tweede keer ook graag weer bij. Ik denk nog even na over het diner, ga vooralsnog maar uit van een 'nee'.
 3. Toch nog een toerrit dit jaar, én wat voor één. Mooie route in een (voor mij) onbekende omgeving, overzichtelijk klein groepje, nauwelijks ruzie met fietsers... kortom: ik heb ervan genoten.
 4. Ik doe mee. Wordt het maximum bepaald door het aantal auto's, of door het aantal mensen? Indien dat laatste het geval is, kan er mogelijk nog een andere solorijder mee?
 5. Met toeren in juni doelt Roger uiteraard op de dan geplande, wereldberoemde Limborit. Overigens begrijp ik zojuist dat bijeenkomsten voor 1 juni geheel verboden worden, ook voor minder dan 100 personen.
 6. Het rijden is het punt niet. Het gaat meer om de start en de lunch. Zo lang alle horeca gesloten is blijft dat de bottleneck.
 7. Zonde, Rob. Gelukkig zal de voorbereiding niet voor niets geweest zijn. Er komt vast een andere gelegenheid om de route alsnog te rijden.
 8. OK, maar wie regelt er dan een treintje? (Het plan is nog steeds om op die datum in een vies, ver buitenland te zitten. Vooralsnog geldt daarvoor echter code oranje, dus we zullen zien.)
 9. Nou ja, geef toe: zo'n treintje is ook gewoon veel leuker. Ik denk dat ieder van ons direct z'n Z zou inruilen op zo'n treintje, als je daar gewoon de weg mee op zou mogen. Toet toet!
 10. Ik vermoed dat er bewust 2019 staat. Dit is een test. Rob wil bij de rit alleen deelnemers die keurig netjes de aanwijzingen van de organisatie opvolgen, zelfs als die aanwijzingen overduidelijk verkeerd zijn. Mensen die 2020 vermelden zijn niet volgzaam genoeg en worden uitgesloten van deelname.
 11. ^ Wel uitkijken met al die Orangenbaumblätter auf dem Weg...
 12. Denk dat het helaas niet gaat lukken. Ik heb die middag verplichtingen in Eindhoven, dus een eind uit de richting.
 13. Dat wordt volgens mij dan m'n 11e Limborit. M'n eerste was in ieder geval in 2010 en sindsdien geen jaar gemist, dacht ik. Wie biedt er meer dan 11? Dus 1x lunch. Diner nog even OVB. Ik wil ook wel weer wat anderen ophouden door vooraan een groepje te rijden. Voor wie in een nostalgische bui is, dit was 2010:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden