Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Individual

Member
 • Aantal items

  3692
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  115

Individual won de laatste dag op 26 februari

Individual had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

479 Uitstekend

Over Individual

 • Titel
  ///M member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
   

Recente bezoekers van dit profiel

2583 profielweergaven
 1. Ach, ik heb dan wel twee rechter handen, maar ik ben links. Dus dat schiet ook niet echt op...
 2. ^ Oh jee. Wat een verdrietig bericht. Veel sterkte.
 3. Ah. Het had me wel aardig geleken om ook weer eens mee te doen, maar ook voor mij is het dan vakantie. Vlieg die dag naar Azerbeidzjan.
 4. ^ De Z-toppen? Wasda? En dat is op een maandag? Hoe dan ook; ik vind 'm juist wel prima gepland. Ik zit t/m 4 oktober in Beirut, dus komt precies goed uit. Theo, je mag mij voor één persoon opnotuleren.
 5. ^^ Ha, ik vroeg me al af wanneer de eerste op het forum zou verschijnen en van wie ie dan zou zijn. Gefeliciteerd!
 6. Ik had in de E85 wel Hifi Professional, maar géén mogelijkheid om deze settings te kiezen. Kan goed zijn dat je dat alleen via het scherm kunt doen. M.a.w. als je geen scherm hebt, lukt het niet.
 7. Ik heb altijd mijn oude TomTom gehouden voor de forumritten, maar daar zou binnenkort wel eens echt een einde aan kunnen komen. Ondersteuning en kaartupdates zijn al een tijdje geleden gestopt, maar nu dreigt-ie daadwerkelijk te stoppen met werken: Zie alhier.
 8. ^ Ik ben gisteren ook eens bij de dealert gaan kijken naar de nieuwe. Ik dacht, misschien valt-ie in het echt mee. Dat was niet zo.
 9. ^ Kasteel Altembrouck? Dan hoop ik dat ze inmiddels de oprijlaan een beetje gefatsoeneerd hebben. Ik heb daar ooit geslapen, voorafgaand aan een Limborit. Dat was niet zo'n succes. De oprijlaan zat vol met enorme kuilen en gaten. Ook de weg vanaf daar naar Slenaken was een drama - maximaal 5 km/u, slingerend om de ergste ellende te vermijden..
 10. ^ Ziet er goed uit. Noteer mij ook maar voor het diner. Meteen ook maar een kamer in dat kasteel geboekt. Mocht iemand anders dat ook willen, laat het me dan even weten - ik kreeg namelijk een linkje waarmee een ander 10% korting kan krijgen als ze ook deze accommodatie boeken via booking.com.
 11. Dat auto's steeds groter worden vind ik wel een nadeel. Ik had pas een weekje een nieuwe 5-serie mee als leenauto. Zo'n ding is 4,93 m. lang. Dat past al nauwelijks in een normaal parkeervak (5 m.) en dat is dan nog 'maar' de 5-serie - een 7-serie steekt er sowieso buiten. Ook de breedte wordt inderdaad steeds meer.
 12. ^ Je mist nog steeds mijn punt Guido. Ik gaf aan dat je over een paar jaar een G29 zult kunnen kopen voor significant minder dan een vergelijkbare Boxster. Dan heb ik het (net als bij Keram) over Nederlandse prijzen, geen Duitse. Ik heb het bovendien over jong gebruikte auto's, dus geen auto's van 9 jaar oud. Tenslotte heb ik het inderdaad over vergelijkbare auto's, dus in de context van de E89 zou je de 35is vergelijken met een Boxster S. De reguliere Boxster kun je waarschijnlijk het beste vergelijken met de 28i. Om die laatste vergelijking dan even te maken: ik kan in Nederland een 28i uit 2015 kopen voor nog geen 35k. Een Boxster uit 2015 kost me al snel 50k. Nou was de nieuwprijs van de 28i ook een stuk lager dan van een Boxster. Dus pakken we ook nog even de 35i er bij. Daarvan lag de nieuwprijs juist een stuk hoger dan van een Boxster. Desondanks kost zelfs een 35i nu (iets) minder dan een vergelijkbare Boxster. De Boxster schrijft gewoon minder snel af dan een Z4.
 13. ^ Merkwaardige redenatie. Ja, ik kan voor de prijs van een tweedehands Z4 ook een tweedehands Boxster kopen, maar dan is ie wel jaren ouder en/of minder gemotoriseerd en/of heeft veel meer gereden. Dat is geen eerlijke vergelijking.
 14. ^^ Een tweedehands Boxster is wel significant duurder dan een vergelijkbare (bouwjaar, km-stand, motorisering, etc.) Z. Even geduld hebben dus...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden