Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Individual

Member
 • Aantal items

  3707
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  118

Individual won de laatste dag op 7 juni

Individual had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

486 Uitstekend

Over Individual

 • Titel
  ///M member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
   

Recente bezoekers van dit profiel

2634 profielweergaven
 1. Jacqueline, Roger, dank voor het wederom organiseren van een prachtige rit. De hitte en het zijn van de laatste groep heeft ons doen besluiten om in de middag rechtstreeks van de tussenstop naar het eindpunt te rijden. Het terras lonkte... Het laatste kwart van de route heb ik dus niet gereden, maar wie weet doe ik dat binnenkort nog een keer solo. ik moet voor m'n werk toch af en toe in Maastricht zijn, dus als ik ergens een uurtje over heb... Dat we als inmiddels laatste groep tegen de grenzen van de planning aan kwamen, is ook een compliment. Naar mijn idee had ik over de ochtendroute al wel de hele dag kunnen doen, als we gestopt waren op alle mooie plekken. Mijn foto's van het weekend staan hier, maar ik heb tijdens de rit vrijwel geen foto's gemaakt. Alleen twee bij de lunchlocatie. Ik probeer de rit altijd te combineren met wat andere dingen,om er echt een weekendje Limburg van te maken. Dit keer was dat een bezoek aan kasteel Wijlre, waar nu een expositie van Peter Struycken is. Langs die foto's moet je maar snel naar beneden scrollen...
 2. Sowieso gewoon achter je groepsleider aantuffen... Al hoop ik wel dat de TomTom het goed doet. Volgens TomTom werkt mijn exemplaar sinds dat datumgedoe in april niet meer goed en is er ook geen update voor. In de praktijk doet ie het nog steeds, maar hoe lang nog... Als we opeens aan de linkerkant van de weg moeten rijden is er ergens iets misgegaan.
 3. De eerste tuner hebben zich alweer vergrepen aan de nieuwe Z4. Speciaal voor mensen die 'm nog niet lelijk genoeg vonden, denk ik. Zie hier de bron van deze ellende.
 4. Hey, ben ik nou zomaar ineens gebombardeerd tot groepsleider? Heb ik net wat geld je kant op geslingerd, moet ik er nog voor werken ook!
 5. Om de een of andere reden heb ik steeds werkverplichtingen in Maastricht op de dag van de Meet & Eat. Gaat 'm dus wederom niet worden.
 6. Ach, ik heb dan wel twee rechter handen, maar ik ben links. Dus dat schiet ook niet echt op...
 7. ^ Oh jee. Wat een verdrietig bericht. Veel sterkte.
 8. Ah. Het had me wel aardig geleken om ook weer eens mee te doen, maar ook voor mij is het dan vakantie. Vlieg die dag naar Azerbeidzjan.
 9. ^ De Z-toppen? Wasda? En dat is op een maandag? Hoe dan ook; ik vind 'm juist wel prima gepland. Ik zit t/m 4 oktober in Beirut, dus komt precies goed uit. Theo, je mag mij voor één persoon opnotuleren.
 10. ^^ Ha, ik vroeg me al af wanneer de eerste op het forum zou verschijnen en van wie ie dan zou zijn. Gefeliciteerd!
 11. Ik had in de E85 wel Hifi Professional, maar géén mogelijkheid om deze settings te kiezen. Kan goed zijn dat je dat alleen via het scherm kunt doen. M.a.w. als je geen scherm hebt, lukt het niet.
 12. Ik heb altijd mijn oude TomTom gehouden voor de forumritten, maar daar zou binnenkort wel eens echt een einde aan kunnen komen. Ondersteuning en kaartupdates zijn al een tijdje geleden gestopt, maar nu dreigt-ie daadwerkelijk te stoppen met werken: Zie alhier.
 13. ^ Ik ben gisteren ook eens bij de dealert gaan kijken naar de nieuwe. Ik dacht, misschien valt-ie in het echt mee. Dat was niet zo.
 14. ^ Kasteel Altembrouck? Dan hoop ik dat ze inmiddels de oprijlaan een beetje gefatsoeneerd hebben. Ik heb daar ooit geslapen, voorafgaand aan een Limborit. Dat was niet zo'n succes. De oprijlaan zat vol met enorme kuilen en gaten. Ook de weg vanaf daar naar Slenaken was een drama - maximaal 5 km/u, slingerend om de ergste ellende te vermijden..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden