Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

2.5si

Administrator
 • Aantal bijdragen

  8443
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Waardering in de gemeenschap

25 Uitstekend

Over 2.5si

 • Rang
  Inspector Holmes
 • Verjaardag 12-06-1978

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  VFL Z4 3.0i met heel veel mods / E91 M-Sport met bromfietsmotor / V70 D5
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Op de boerderie

Recente profielbezoeken

3882 profielweergaven
 1. Oranjetour 21 april 2018

  Tuurlijk. Ik heb me in ieder geval ook weer aangemeld. Kon met de meeste oranjetour ancienniteit natuurlijk ook niet achterblijven ...
 2. Z4 koplampen, witte knipperlichten

  Nou, nou, nou, dat is wel weer het andere uiterste. Jij rijdt dus nog op de originele banden?
 3. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Dat lijkt een stuur, maar het is een tractiewiel of bij oudere treinen misschien een handwiel. Als jij er in slaagt om daarmee de wielen van de trein te laten sturen zoals bij een auto is dat heeeeeeeel knap.
 4. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  ^ Heb jij wel eens een stuur in een trein gezien?
 5. Z4 koplampen, witte knipperlichten

  En het ligt aan de kleur van de inlay. Ik heb het namelijk een tijdje op een zilveren Z4 met in de koplampen ook zilveren inlays (wegens 3.0) gehad. Dan zie je het wel erg goed en is dus vooral de vraag of je liever oranje of zwart ziet. Nu de knippers wit zijn valt het allemaal veel mooier tegen elkaar weg. Maar als je op een zwarte Z4 met zwarte inlays zwarte knipper hebt, geldt eigenlijk hetzelfde.
 6. Voorstellen, 'nieuwe z3 én kacheltroubles...

  ^ wat Guido zegt!
 7. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  ^ Ja, je kunt hem nog voor meerdere dingen gebruiken. Ik moet ook nog even kijken naar het CD-rommetje met software dat er nog bij zat. Adapter is dus niet per definitie waardeloos.
 8. INSCHRIJFTOPIC Nieuwjaarsreceptie zondag 14 januari 2018

  Slecht nieuws Karin; Huug is ziek. Ik kom dus alleen ...
 9. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Ik heb al een hele tijd geleden zo’n niet originele Carly adapter besteld voor rond Eur 5,-. Verrassend snel in huis en lijkt uiterlijk hetzelfde. Vandaag aanleiding om hem uit te proberen. En de conclusie is: hij doet zowel in de E91 als E85 geen r**t. Dat wil zeggen; Carly zegt wel verbinding te kunnen maken met de wifi adapter, niet met de auto’s zelf... Dus; hoeft niemand meer uit te proberen zo’n Chinees adaptertje met Carly. Experiment afgerond.
 10. Welke Xenon adapter

  Ik zou het niet doen, omwille van je mede weggebruikers. Xenon lampen in een H7 armatuur leidt voor hen tot een hinderlijk lichtbeeld.
 11. INSCHRIJFTOPIC Nieuwjaarsreceptie zondag 14 januari 2018

  Ik wip wel even langs. Als Junior zich een beetje gedraagt die dag, hij ook. Wij blijven niet eten na 17.30. Junior heeft daarvoor toch al alles opgegeten dat los en vast zat ...
 12. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Uit pure interesse, waar koop je nou zoiets?
 13. GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3

  ^ ja, maar wat is het geluidsniveau van de originele RFTs dan? Dat zal wel wat hoger liggen lijkt me...
 14. Verlaagde Z4: Hoe laag is verantwoord ?

  ^^ Geeft niet. ^ Ik heb zelf ook royale ervaring met Eibach pro. Looks zijn inderdaad mooi. Resterend comfort hangt vooral van de dempers af. Veel mensen vergeten volgens mij dat met de gemiddelde leeftijd van een E85, ook bij relatief lage kilometerstanden, de oorspronkelijke dempers hun beste tijd vaak wel hebben gehad. Ik vond sowieso dat er wel veel beleid nodig was voor drempels. Ik vond met name dat de auto overhelde bij optrekken / afremmen. Geef mij dus ondertussen maar een schroefset van een fatsoenlijk merk. Mijn auto staat iets hoger dan met M-dempers + Eibach het geval was, maar lager dan met M-dempers + veren (ik denk zo'n beetje 22 a 25 lager dan met een OEM onderstel. Ik vind het heerlijk om zo'n stabiele auto te hebben (bij remmen / optrekken, in bochten, etc.).
 15. Verlaagde Z4: Hoe laag is verantwoord ?

  ^^Jij voegt weer andere peren toe, PHS. Dit is een E85 topic.
×