Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

sandere39

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  7034
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  117

sandere39 won de laatste dag op 4 maart

sandere39 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

431 Uitstekend

Over sandere39

 • Titel
  sleutelrubber guru
 • Verjaardag 27-08-1967

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  z4 E89,35IS drive,09/10
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  zaanstad
 • Interesse(s)
  als t maar hard gaat.

Recente bezoekers van dit profiel

5306 profielweergaven
 1. Heb je al een ton gereden met de auto?
 2. Ja kan hoor, is dan ook geen "gewone"motor he..
 3. Vaak zat een rondje gereden,geweldig leuk om te doen.. wel opletten en tijdig aan de kant voor de snelle jongens! En.... overschat jezelf niet,..
 4. Zo grappig om alle reacties ,waarheden en onwaarheden,aannames en vermeende effecten te lezen ... De feiten: De moderne motor heeft en pingelsensor (al voor 2010 in gebruik) dus de ontsteking word aangepast naargelang de motor meer of minder pingelt door verschillende octaangetallen . Octaangetal geeft min of meer aan hoe makkelijk of moeilijk een brandstof ontbrand , bij hoog gecomprimeerde (of turbo)motoren heeft een hoger octaan getal een voordeel omdat de ontsteking effectiever afgesteld kan worden wat resulteert in het meeste vermogen. Bij "normale"motoren (zoals die van veruit de meeste auto,s) merk/meet je nauwelijks iets van brandstof met hoger octaan getal. race motoren of getunede motoren geven wel dergelijk meetbaar meer vermogen .Reken iets van 25 a max 30 pk (op 4 a 500pk) Competition 102 als winterbrandstof is wel een slimme zet (als je de auto weg zet)want er zit geen bio zooi in omdat wanneer dat wel zo zou zijn het octaangetal niet gehaald kan worden dus beter om langere tijd stil mee te staan. Ohja vpower zou volgens bartje 97 moeten zijn (staat ook zo op de pomp) (aanvulling : deze post geschreven zonder de bovenstaande van Guido gelezen te hebben :p)
 5. Ow? Bij slotenmakers rijden ze met bmw,s....https://www.slotemakers.nl/c-2954418/rijvaardigheidstraining/
 6. Ik heb carly ,maar nog nooit op een e85 uitgeprobeerd. Moet je maar een keer langs komen of ffe kijken tijdens de paasrit?
 7. Ffe proeven wat de vloeistof is.. dan weet je al iets meer. en dan idd controleren of je peil zakt , soms helpt t om een auto op de brug te zetten en dan draaiende voort goed te kijken wat er waar gebeurd.
 8. Ach en met onze burgerbakkies heb je ook niet zoveel aan dat minder brandbare sap he.. zeker voor onze turboloze vriendjes . Op een enkele na dan.
 9. hmm dat nou niet direct maar ja gisteren gereden in de nieuwe he.. en je kunt natuurlijk sparen en wachten tot ze een paar jaar oud zijn en dan de e89 inruilen of dan particulier verkopen. maar als er een gegadigde zou komen kan ik de auto ook nu verkopen , een jaartje (of iets langer) in een barreltje rijden en dan misschien wel voor een G29 gaan die net ingereden is. Ik heb de eerste gebruikte al te koop zien staan in dld... Maar dat gezegd hebbende ben ik de huidige nog niet zat hoor , heb blijft een lekkere auto die altijd aandacht krijgt waar ik er ook mee kom. en het rijd elke dag weer geweldig!
 10. hmm ja zoiets he, ik dacht zelf aan zo, 28 k... de mijne heeft al nieuwe verstuivers en waterpomp, betere stabilisatorstangen 19 inch zomer en 18 inch winterwielen. en nog wat goodies, alle bonnen bewaard enz. njaa ,wie weet hoe t loopt.
 11. Wat zou een nette 35IS met 150dkm en de juiste opties nou nog zo,n beetje waard zijn vandaag de dag?
 12. mjaaa ik heb wel wat rondgevraagd maar er was er maar 1 die simpelweg zei ,nou dat kan en kost je .... de anderen lulden maar wat of hoorde ik niets over terug enz. als je internet afstruint lees je nog steeds weinig horror verhalen over deze automaat,bij mij gaat t ook goed ook rond de 150k... 1the raade het zelfs af. maar ik lees ook over jongens die de filters en de olie wel (laten ) verversen... en tja wat de dealer zegt geld voor hen alleen binnen de garantieperiode dus ach. misschien eens een mailtje naar Gertrag? die hebben dat ding gemaakt!
 13. dat is maar net welke breedte velgen en banden je koopt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden