Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

sandere39

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  7048
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  117

sandere39 won de laatste dag op 4 maart

sandere39 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

435 Uitstekend

Over sandere39

 • Titel
  sleutelrubber guru
 • Verjaardag 27-08-1967

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  z4 E89,35IS drive,09/10
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  zaanstad
 • Interesse(s)
  als t maar hard gaat.

Recente bezoekers van dit profiel

5353 profielweergaven
 1. sandere39

  Obd-port Mods

  Tegenwoordig hebben we carly!
 2. Mijn slang word nog lekker hard hoor! 😀 maar bij 2 bar is dat logisch ,de koelsystemen van tegenwoordig staan onder druk zodat de temperatuur hoger kan zijn .
 3. zoals gewoonlijk alles super geregeld.
 4. Zweten rond de pakking ,en een scheur in het deksel zelf.
 5. Klepdeksel vervangen 35IS n54t motor lijkt eng maar valt mee. Alle draadjes en slangetjes los,boutjes eruit en loswrikken (zat nog pittig vast gekleefd) Kop schoonmaken rondom ,nieuw deksel compleet met nieuwe alu boutjes positioneren ,voorzichtig vast zetten op moment (8,5Nm) alles weer terug plaatsen en klaar.
 6. mooi man ,stond deze nog niet bij de andere handige links?
 7. premium 2019_2 Nu beschikbaar 2019- 2 west europa.
 8. voor dat geld kun je m denk ik ook wel bij de dealert krijgen,ik zou dat verkiezen boven een andere leverancier. Ik zou t iig even informeren.
 9. ja v32 kan, heb ik wel liggen geloof ik, (zelfs met flitspaal waarschuwings mogelijkheid).en je hebt altijd de high nodig voor zover ik weet.
 10. Als je nou eerste een verteld welke z je hebt met uitvoering en motorisering dan komen we een stuk verder denk je ook niet? Enne stel jezelf eens even netjes voor zoals het hoort ..
 11. Euuh..? maar bij de dealert kunnen ze idd aan de hand van je vin een nieuwe sleutel voor je bestellen en zorgen dat alles werkt . Je kunt ook contact opnemen met zo,n codeerder gast misschien dat die je ook wel kan helpen hoor ,geen ervaring mee.
 12. Ging mij meer om de kwaaltjes die je noemde.. een aantal gaan zich rond de ton openbaren namelijk. verstuivers, waterpomp, kleppendeksel,hogedrukpomp .. dat soort dingen. Tenminste bij de n54t motor. jij hebt een ander type zie ik.
 13. Ja was weer oergezellig hoor,ondanks de chaos die eigenlijk gewoon bij de normale gang van zaken hoort. Diner was idd voortreffelijk ,wij gingen welliswaar net voor het aanbreken van het dessert weg (broertje vond het wel welletjes) , helaas hebben wij Rob en Richelle gemist bij afscheid nemen,Richelle was volop bezig met de sterretjes op het ijs en rob konden we niet zo snel vinden zat te 💩💩💩 volgende keer dan maar een extra knuffel. Volgend jaar weer hoor! @BMW-Z-CSi Dat Rob zat te kakken dacht ik al want er zat iemand enige meters papier van de rol te rekken toen ik nog even een plasje ging legen ,maar ik wilde dat nou om weer niet an plein public roepen ...
 14. Heb je al een ton gereden met de auto?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden