Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Ka4

Member
 • Aantal items

  862
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  54

Ka4 won de laatste dag op 7 september

Ka4 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

195 Uitstekend

Over Ka4

 • Titel
  2.8 member
 • Verjaardag 04-05-1959

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.5i (E89)
 • Geslacht
  Female
 • Locatie
  zoetermeer

Recente bezoekers van dit profiel

2194 profielweergaven
 1. Wat wordt het mooi he met al die E89's (vooral die 3.5i.......)
 2. Evenement: Meet and Eat in Zevenhuizen (ZH) Datum: 07 Nov 2019 to 07 Nov 2019 Kalender: Meetings - Meet and Eat in Zevenhuizen (ZH) Elke 1e donderdag van de maand is er een Meet and Eat bij La Baraque in Zevenhuizen (ZH). Een gezellige meeting , waarbij je andere ZZZ(Z)-eigenaren ontmoet. Tijdens het vorkje prikken en onder het genot van een drankje wordt er van alles besproken, vakantieplannen, vakantiebelevenissen, vragen over je ZZZ(Z) kun je hier altijd kwijt. Er is ruime parkeergelegenheid om alle ZZZ(Z) op een rijtje te bezichtigen. Banden schoppen vóór het eten is toegestaan! Alles bij la Baraque is lekker: kijk maar hier Aanmelden voor deze meeting kan in het aanmeldtopic Uiterlijk woensdagavond voorafgaande aan de meeting.
 3. tot
  Elke 1e donderdag van de maand is er een Meet and Eat bij La Baraque in Zevenhuizen (ZH). Een gezellige meeting , waarbij je andere ZZZ(Z)-eigenaren ontmoet. Tijdens het vorkje prikken en onder het genot van een drankje wordt er van alles besproken, vakantieplannen, vakantiebelevenissen, vragen over je ZZZ(Z) kun je hier altijd kwijt. Er is ruime parkeergelegenheid om alle ZZZ(Z) op een rijtje te bezichtigen. Banden schoppen vóór het eten is toegestaan! Alles bij la Baraque is lekker: kijk maar hier Aanmelden voor deze meeting kan in het aanmeldtopic Uiterlijk woensdagavond voorafgaande aan de meeting.
 4. @TjaBart tot volgend jaar Leuk dat jullie er weer bij waren!
 5. Google is my best friend
 6. ^door beroepsdeformatie doet Maurits altijd álles volgens het boekje
 7. Aad en Ed ik heb jullie erbij gezet!
 8. Ah, dat is óók leuk!! Is genoteerd! Veel plezier en wijsheid gewenst.
 9. ^Dat mijn vakantie niet doorgaat, geeft ineens heel véél mogelijkheden, maar vervolgens maakt 1 keuze weer heel véél onmogelijkheden #keuzestress..........Lijf is tuff
 10. Nou vooruit, ik heb mn vakantie geannuleerd en kom toch!! @BroC en @Ewout weer nieuwe kans om erbij te zijn.
 11. Hey Jeroen, ja ik vind Porto zeker ook toffe stad en zeker ook gekeken naar "jouw" hotelletje, maar ik ga samen met vriendin en we hebben uiteindelijk een (luxe) appartement gevonden en vonden dit toch leuker en prettiger dan 2 hotelkamers. Nu meer luxe voor minder geld Fijn Nadia, alvast bedankt!
 12. Tja.......# metoo ik vertrek dan van Schiphol naar Porto.....kunnen we naar elkaar op Schiphol
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden