Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Waardering in de gemeenschap

0 Gemiddeld

Over piccolo

 • Rang
  1.8 member
 • Verjaardag 11-01-1972

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  z3 coupé 2.8l
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  belgique
 1. piccolo

  trakday francorchamps 02 nov

  vrienden van mij die heeft genomen.
 2. piccolo

  trakday francorchamps 02 nov

  een andere foto.. :smart:
 3. piccolo

  trakday francorchamps 02 nov

  Dank u Z3Mrunner, en inderdaad, Frans is mijn moedertaal....(ook italiaan). Ik probeer altijd mijn beste doen. (aarzelen niet mij fout(en) verbeteren, is het belangrijk voor mij te leren, dank u) Ciao ciao.
 4. piccolo

  trakday francorchamps 02 nov

  Hallo iedereen, ik heb geen tijd gisteren gehad om iets te schrijven. Voilà, navigator, ja sorry dat we geen meer tijd hebben om samen te spreken, en dank u voor mijn coupé, hij is "content" ;) . (aub kan jij mijn nummer verweideren ?, dank u) Voor Mcoupe for life, ik wist niet dat was jij met een e36. Ik heb niet voormiddag veel rijden omdat het was een beetje te veel gevaarlijk voor mij. (mijn coupé is mijn "alle dag" wagen dus....) Maar nammidag ik heb ongeveer 35 toren gemaakt met veel plezier. (en ook een vrije 180 grad op bus stop....de eerste keer in 5 jahren.. ;) ) Voor prijs en problemen dat navigator heeft geschreeven, ik heb niet alle begreepen. (sorry ik ben een kleine fransman ) Maar voor de toekomst zal ik "sky limit event" ook kijken. goeie dag, Piccolo.
 5. piccolo

  trakday francorchamps 02 nov

  Waarom bent u niet bij mij gekomen ? Ik heb Frank alleen maar 2 minuten gezien. Volgende keer, moeten we samen iets drinken en spreken. Met welke wagen bent u gekomen ? Het was een super dag. ciao.
 6. piccolo

  trakday francorchamps 02 nov

  Alleen maar een foto...... :fiew:
 7. Hallo iedereen, ik was ook op nurburgring dit week-end met vrienden voor onze "rallye des légendes". Begin aan Spa-francorchamps en richting nurburg zaterdag morgen. Na een nacht aan hotel, richting nurburging zondag morgen. En ik heb jullien gezien !!!!!! Ik was met mijn zwart coupé en ik heb zondag op middag ongeveer, veel z3 gezien. De eerste was de rode Schnitzer M. Ik was met een andere z3 (blauwe roadster), een 2002, en een 528i E12. Maar omdat de weer was slecht, we hebben niet op circuit geredden. En we zijn naar huis gegaan. Als ik wist dat jullie ook in nurburg waren, ik zou hebben contact nemen, sorry. Het is voor een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Piccolo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden