Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Waardering in de gemeenschap

0 Gemiddeld

Over Ries1970

 • Rang
  1.8 member
 • Verjaardag 21-02-1970

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2003 Z4 2.5, 2012 Megane RS
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Breda

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dakpomp vervangen / revisie unit Ik loop tegen een muur aan tijdens het zoeken naar een vervangende dakpomp, Ik wil eigenlijk een gereviseerde hebben, of een bedrijf dat ze kan reviseren. Iemand tips?
 2. Oh nee!!!! Gisteren de auto gewassen en nu gaat de kap super langzaam open en dicht. Ik ben aan de beurt.....
 3. Blijkt toch maar weer dat de E85 styling onovertroffen is.
 4. Ries1970

  Is deze tankdop origineel?

  Dacht ik al. Maar mijn klepje vergrendelt gewoon, dus ik ga maar op zoek naar een OEM dop.
 5. Ries1970

  Is deze tankdop origineel?

  Is deze tankdop origineel? Ik erger me aan mijn tankdop. Ik neem aan dat deze niet origineel is, klopt dit? Ik heb nu ook een los sleuteltje.erbij om het te openen en sluiten.
 6. Afdekking sproeierkop links grondverf 51117078261 Afdekking sproeierkop rechts grondverf 51117078262
 7. Ja, na het zien van het filmpje ben ik wel overtuigd. Ziet er goed uit, als een Z4. Jammer dat de motor geknepen is in Europa. Ik zou graag naar de 400pk willen.
 8. Nog twee plaatjes. Wielkast wordt nu correct gevuld. Niet alleen rijd het veel beter, ziet er naar mijn mening ook beter uit. Het setje veren wat eronder vandaan kwam is een H&R 29269 verlaging setje.
 9. Vandaag een (wellicht controversiële) aanpassing gedaan: mijn Z4 2.5 teruggebracht naar standaard rijhoogte. Mijn Z4 was laag, heel laag. Elke opdoemende verkeersdrempel veroorzaakte een paniekreflex. Snelheid naar stapvoets en dan toch nog getrakteerd worden of een langgerekte schraap.. Met een beetje loeren in de wielkuip zag ik dat er kortere veren in zaten, maar nog de standaard OEM dempers,. Geen goed recept dus. Ik heb een set OEM veren laten zetten en alles weer uitgelijnd. Gelijk rubbers gecontroleerd en die waren ok. Wel een nieuw setje remblokjes laten zetten. Hier het resultaat (voor en na). Wat vinden jullie ervan?
 10. Car Throttle, met de Z3 M Leuk nieuw filmpje : Vanaf ca. 7m40 gaat het over de Z3M. Coupe.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden