Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

iliefde

Member
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Gemiddeld

Over iliefde

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 35i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Houten
 • Interesse(s)
  Techniek, design, genieten. Veelal autogerelateerd 😉

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nieuwe achterlichten laten monteren bij Gijsbertsen. Maar geen risico genomen en voor originele onderdelen gegaan. Hopelijk hiermee het probleem definitief opgelost en geen ellende met de pomp in de toekomst.
 2. @Blackwwz3 Bedankt voor je tip. Ik rij normaal gesproken dagelijks lange afstanden met de auto. Die 2 weken stilstaan is een uitzondering maar ga wel controleren wat de leeftijd van de accu is. Ik kwam nieuwe achterlichten van Van Wezel tegen. Ervaringen daarmee? Scheelt aardig qua kosten maar heb geen idee of alle benodigde modificaties doorgevoerd zijn en of de pasvorm correct is.
 3. Ik zat bij Ekris op de site te kijken naar de prijzen voor de achterlichten. Niet iets om heel vrolijk van te worden. Heeft iemand enig idee wat PuMA maatregel 31209902 betekent? Dat staat als opmerking bij het bestelnummer. Googlen leverde niet veel op.
 4. Een lang onderzoek was niet nodig. Er zit condens in beide achterlichten 😬. Vooralsnog geen vocht gevonden in de cabine of de accubak 😅.
 5. Bedankt voor de tips. Ik ga op onderzoek uit. Wat mij vooral bevreemdt is dat de storing in beide achterlichten ineens op hetzelfde moment op komt zetten. Daarnaast heb ik recent ook al eens een melding van een motorstoring gehad die aangaf dat beide katalysatoren niet meer functioneerden (bekende P0420 en P0430 melding). Omdat ik dat niet vertrouwde, 2 kats die in parallel werken op hetzelfde moment defect, heb ik er nog even niets aan laten doen. Daarom ben ik een beetje argwanend over de melding van de storingen in de achterlichten. Het lijkt er eerder op dat de computer problemen heeft, wellicht door het vocht. Daar moet ik in ieder geval achter aan. De auto staat (helaas) altijd buiten. Ik heb echter in het kleine jaartje dat ik er nu mee rij, nog niet eerder vochtproblemen gehad.
 6. Foutmelding richtingaanwijzers achter Ik krijg sinds vandaag onregelmatig foutmeldingen dat mijn richtingaanwijzers achter (zowel links als rechts) niet werken. Mijn Z4 heeft vanwege de vakantie 2 weken stil gestaan en heb er vandaag weer voor het eerst mee gereden. Ik merkte vanmiddag dat er aan de binnenkant condens op de voorruit zat, iets waar de auto normaal gesproken geen last van heeft (er wordt dagelijks over langere afstanden mee gereden). Heeft er iemand suggesties waar te beginnen met zoeken? Vanwege het slechte zicht ‘s avonds nog niet kunnen kijken of de paravan schoon is. Waar zit de computer voor de richtingaanwijzers?
 7. @Frenkiebedankt! toch maar weer een poging gewaagd, nu met een andere USB stick en het lijkt alsof het USB slot betere dagen heeft gekend. Met een beetje aandringen een verbinding gemaakt en de routes geupload 🙂
 8. Hallo, ik ben mij ook aan het verdiepen in het uploaden van routes vanaf USB (gemaakt in myroute-app) naar de CIC maar krijg telkens de melding dat het geheugen vol zit, ondanks dat ik alle bestaande routes gewist heb en zelfs alle muziek van de harde schijf gehaald heb. Enig idee waar dit aan kan liggen?
 9. Vandaag even bij Gijsbertsen in Odijk langs geweest. Het is helaas inderdaad geen plug and play omdat er aansluitingen in de stekker missen. Ze gaan nog uitzoeken of die aansluitingen gemaakt kunnen worden.
 10. Bedankt voor de link naar de site. Erg handig! De aansluitingen van de spiegel zelf staan er ook in. Ik ga eerst met trial and error proberen, oftewel gewoon uitwisselen. Mocht het niet gelijk werken dan maar eens verder puzzelen of het werkend te krijgen is.
 11. Hmmm, niet echt om enthousiast van te worden. Zaterdag maar eens op onderzoek uit.
 12. Bedankt voor je reactie. Het zou leuk zijn als het werkend te krijgen is ook al was het niet de reden van de aanschaf. Het lijkt mij dat voor de meeste opties de bekabeling al aanwezig is aangezien ik nergens uitbreidingen op de standaard kabelboom tegen kom.
 13. Bedankt voor de tip. Er staat zowiezo al een bezoekje aan de bmw specialist in Odijk gepland.
 14. Grootlichtassistent Ik heb een automatisch dimmende binnenspiegel gevonden voor mijn ZZZZ (de handmatige is een ellende als je bij schemer open wilt rijden. Je wordt continue afgeleid door de lucht/straatlantaarns). Nu heeft deze spiegel ook een voorziening voor grootlichtassistent. Werkt dit alleen met adaptieve koplampen of is het ook te gebruiken met standaard koplampen?
 15. Achteraf origineel alarm inbouwen Heeft iemand al eens achteraf een alarm ingebouwd met originele onderdelen? Volgens bmwfans.info bestaat het grofweg uit een sirene en 2 modules. Ik heb deze gebruikt op de kop weten te tikken maar zoek nu naar de inbouwpositie van de delen en tips om het werkend te krijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden