Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Ewout

Member
 • Aantal items

  441
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  9

Ewout won de laatste dag op 21 augustus

Ewout had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

50 Uitstekend

Over Ewout

 • Titel
  2.2 member
 • Verjaardag 15-07-1977

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2010 BMW Z4 Sdrive 30i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Dordrecht
 • Interesse(s)
  Open rijden

Recente bezoekers van dit profiel

899 profielweergaven
 1. Lunch op de kofferklep: herkenbaar!
 2. Dat is toch ondoenlijk? Spul komt vaak van schadeauto, als dat niet meer rijvaardig is, kan je al niet meer testen en ik neem aan dat demontagebedrijven geen test apparatuur hebben om alle verschillende onderdelen uit verschillende automerken te testen. Maar vervelend is het wel.
 3. Prima normaal. Doet mijn 30i ook. Alleen als ik als opa rijd houd ik de temp op 100. Doe je een beetje enthousiast gaat ie rap naar 120. Ik heb het idee dat dat ook bewust gaat zodat de boel goed smeert. Als ik handmatig met de automaat in de sportstand rij en ik niet doortrek tot de redline maar max 2500tpm, ook dan gaat de olie temperatuur omhoog. Er zit dacht ik een elektrische oliepomp in, dus die kan eea. regelen, misschien zit er ook een klep tussen de wisselaar, dat weet ik eigenlijk niet. Iets wat ik me al een tijdje afvroeg maar nog niet onderzocht heb.
 4. Ik kan dat ergens wel begrijpen. Hij is een eenmanszaak en zit vol met normaal werk. Het is geen hobby voor hem, hij moet er zijn boterham en huur of hypotheek van betalen. Neem je dan tussendoor weliswaar uitdagend werk aan, is leuk om te doen, maar zelden kan je met goed fatsoen de werkelijke uren in rekening brengen. Ik ben zelf storingsmonteur, fijn in loondienst, en dan kan je klooien en onderdelen verbruiken tot je er bent. In deze situatie moet je voorzichtig opereren om de klant niet met torenhoge kosten op te zadelen. Dat iemand dan zegt, hartstikke leuk maar voor mij is het even goed zo, kan ik dus wel begrijpen. Misschien is op een rustiger moment (als die er al zijn?) hij of welke andere eenmanszaak meer genegen dit op te pakken. En het kan ook zeker zo zijn dat een ander makkelijker toegang heeft tot de persoon achter een eenmanszaak door omstandigheden als bekendheid of vriendschap. Dat ligt soms anders dan wanneer iemand verwezen word en verder nooit z’n snoet heeft laten zien. Ik ben persoonlijk pas een keer bij Ruud geweest, gewoon voor onderhoud, maar ik rij dan ook langs om even kennis te maken. Een band moet je ook wel opbouwen. Ik heb het gezien in het smartwereldje waarin enkele eenlingen zich hebben gespecialiseerd in de smart. Als je daar dan bent wil je niet weten hoe vaak ze ook van hun werk gehouden worden met allerlei vragen en of ze die liefst met een gratis tip telefonisch kunnen oplossen. Ik wil zeker niet beweren dat dat hier nu ook het geval is, maar ik schrijf het ter overweging om ook de andere kant niet onbelicht te laten.
 5. Zou kunnen maar dan met een flinke weerstand, want anders is het gewoon sluiting en zou je zekering moeten doorbranden. Dat is tenminste de bedoeling.
 6. Meten dus, en met dat lijstje van hierboven de “always hot” zekeringen een voor een trekken. En dan maar hopen dat er geen achteraf ingebouwde spullen in zitten.
 7. Aannemelijk verhaal waarom de droger vervangen “moet” worden bij lekkage of openen systeem.
 8. Ziet er meer uit als een (goede) smoes om een foto te posten.
 9. Je deed het in ieder geval in stijl!
 10. Het is niet mijn bedoeling om aan haarkloverij te doen, maar ik las: “Na 30 minuten waren ze met zijn tweetjes klaar en hebben zij mijn nieuwe pomp vervangen en geplaatst in de kofferruimte.“ dus ik zag nieuwe pomp vervangen. Misschien heb ik het verkeerd begrepen.
 11. Dan is je pomp niet vervangen, dat ding kost nieuw dik 500€. Meer waarschijnlijk schoongemaakt en verplaatst.
 12. Ik denk dat Pimgmx gaat zeggen: Ohja dat is een lief dingetje en zal best werken als je auto net uit de fabriek komt. Zet er maar een echte pulleytrekker op. Of kijken of je meer kracht op deze kan zetten. Zolang je niet uitschiet op de as kun je alleen de ruitenwisserarm beschadigen maar dat zal de hoofdprijs niet zijn. En leg even een deken of karton op je voorruit.
 13. Als je de arm toch niet opnieuw wil gebruiken kun je die een beetje inslijpen. Dan de pulleytrekker erop en dan komt ie wel los hoor. Meestal met een “pang!” Dus niet schrikken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden