Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Ewout

>>Donateur 2020<<
 • Aantal items

  589
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Ewout won de laatste dag op 30 oktober 2019

Ewout had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

76 Uitstekend

Over Ewout

 • Titel
  2.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2010 BMW Z4 Sdrive 30i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Dordrecht
 • Interesse(s)
  Open rijden

Recente bezoekers van dit profiel

1189 profielweergaven
 1. Ik had een cirkel van 175km getrokken in Google Maps (daar zijn weer apps voor). En daarmee kwam ik net in de noordelijke buitenwijken. 😉 Met een helikopter dus. 😁
 2. Ow leuk, dat zou zelfs nog in Lille kunnen zijn dus!
 3. Kom uit een uitstekend milieu.
 4. Eerste Limborit, 2 pers. zonder diner graag. Ben benieuwd!
 5. Houdt rekening met werkzaamheden: https://www.zuidplas.nl/reconstructie-zuidplasweg
 6. Voor mij persoonlijk niet. Twente en Limburg zijn natuurlijk prachtig, maar als Randstedeling was ik blij met “dat andere toertje” eens lekker dichtbij. En er zijn maar zoveel bruikbare weekenden in een jaar. Op het andere forum van mijn vorige automerk was het motto “vrijheid, blijheid”. We vertrekken om 11 uur en die dan meerijd is erbij en heeft een leuke dag. Nooit verwijten aan hen die niet op komen dagen. Tuurlijk heeft iemand die de toer uitzet er kosten aan. Maar ook lol hopelijk. Je hoeft het ook niet te doen. Je moet dat ook leuk vinden. Desalniettemin waren het steeds dezelfden die ondanks de kosten steeds weer toertjes uitzetten. Kennelijk vervult dat ook in een behoefte. Ik hoop vooral dat beide toertjes lekker weer hebben en voor alle deelnemers een geslaagde dag opleveren.
 7. En nog een manier verzint om de auto op een leuke manier aan de rechtmatige eigenaar terug te geven.
 8. Zo dichtbij, dan mag de afstand geen smoes zijn om niet te komen. Zal dit dan mijn eerste toertje met jullie worden? 2 pers. graag.
 9. De inschrijving voor de 17e opening cabrioseizoen door de fiat barccetta (even de autocorrectie van dit forum omzeilen) club is weer gestart. Zie: https://www.bootjes.nl/evenement-informatie.php?titel=OpeningCabrio20192019 Ik doe een kort weekend net als vorig jaar. Wat zeer bevallen is dat het in Delden is ipv dat vreselijke Lelystad. (Mijn mening) De rit was erg leuk alleen stervens koud... De rit is opengesteld voor alle cabrio’s, dus Zetjes zijn ook welkom.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden