Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Ewout

Member
 • Aantal bijdragen

  221
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

17 Goed

Over Ewout

 • Rang
  2.0 member
 • Verjaardag 15-07-1977

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2010 BMW Z4 Sdrive 30i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Dordrecht
 • Interesse(s)
  Open rijden

Recente profielbezoeken

576 profielweergaven
 1. Ewout

  Winterbanden aanschaffen

  Ik heb er Dunlops om liggen 225 breed op 17”. Heb vorig jaar en nu nog geen omstandigheden gezien die er toe doen, maar zo algemeen gebruik ben ik best tevreden. De grens is sneller bereikt natuurlijk maar ze reageren voorspelbaar.
 2. Ewout

  achterklep gaat niet open

  Neem aan dat dat het eerste is dat een dealer dan ook doet toch? Waar zit dan de beperking dat het de dealer niet gelukt is vraag je je af.
 3. Ewout

  achterklep gaat niet open

  Ben wel geïnteresseerd in die noodontgrendeling. Welke onderdelen moet je bestellen? Heb hetzelfde met m’n smart roadster ooit gehad, een afgebroken plastic plug was in het slotmechanisme gekomen, zowel elektrisch als mechanisch niet meer te ontgrendelen... sta je op je vakantie adres met je koffer achterin... Heel frustrerend.
 4. Ewout

  Winterbanden aanschaffen

  @2.5si hij bedoelt het omdraaien van de hoogteverhouding. 40/45. Die staan waarschijnlijk verkeerd in de openingspost.
 5. Ewout

  achterklep gaat niet open

  Welk sleutelgat?
 6. Ewout

  Runflats; ja of neen

  Deze was meteen 0bar... was nog geen km van huis, ben omgekeerd en heb een andere auto gepakt. Wel eerst met een manometer gechecked hoe lek de band was. Na m’n dienst het wiel voor een winterwiel vervangen zodat het ding niet twee dagen plat staat. De spijker heb ik voor de zichtbaarheid er half uit getrokken, deze zat uiteraard vlak. Denk dat ik er meteen nieuwe banden om laat gooien, gezien de leeftijd en restprofiel.
 7. Ewout

  Runflats; ja of neen

  En weer een lekke band... d’r komen gewoon weer RFTs op.
 8. Ewout

  Autoradio met DAB+ gemonteerd

  Oud wordt weer nieuw, leve de spriet!
 9. Ewout

  Foto's nieuwe Z4 gelekt! (15-08 update nieuwe foto's!)

  Als je daarvan houdt wel ja. Ik had pas bij de E89 het idee dat het eindelijk goed zat. 😎
 10. Ewout

  Runflats; ja of neen

  Het is een misverstand, voortkomend uit terughoudendheid in het verleden, dat runflat banden niet geplakt zouden kunnen worden. Enkele merken bevelen het niet aan, maar veel grote merken hebben er inmiddels geen enkel bezwaar meer tegen. Toevallig zit ik ook net te kijken wat ik er volgend jaar onder ga gooien. Maar eigenlijk ben ik erg benieuwd hoeveel beter of anders een E89 het op non runflats doet. Iemand zei dat het weggedrag “wolliger” werd. Het enige nadeel van de huidige runflat Bridgestones vind ik dat ze kleine scherpe oneffenheden zo hard doorgeven en in bochten bij een dwarsrichel een “stapje opzij” lijken te doen.
 11. Ewout

  Stuur, sleepring en RAW

  Handschoenen dragen.
 12. Ewout

  Ervaringen met webshops

  Prima ervaring mee, maar dat ging om remmerij voor een boodschappenautootje waar niet zulke hoge eisen aan gesteld worden door ons. Dus voor 90€ had ik schijven en blokken voor en achter. Ja echt waar. 2x minder duur dan bij Winparts ofzo. Maar voor de BMW weet ik het nog niet, ik wil graag dingen zelf doen zoals ik voor al m’n auto’s doe, maar ik moet bekennen dat ik me nog nauwelijks in de auto verdiept heb, alle tijd gaat op aan rijden erin.
 13. Ewout

  Geluk bij een ongeluk hardtop Z4

  Misstaat zeker niet! Zag vanmiddag een Z3 met zilverkleurige hardtop, het is dan wel heel veel zilver zeg maar.
 14. Ewout

  Sticky steering

  Excuus, ik dacht dat het recente info van onze Oosterburen was, ik heb twee pagina’s terug gekeken in dit topic en daar zag ik het niet. Dacht dat het wellicht ook nog niet gezien was omdat er nog steeds over vervangen van stuurkolommen werd gesproken. Haal het en dit bericht gerust weg om het topic schoon te houden.
 15. Ewout

  Foto's nieuwe Z4 gelekt! (15-08 update nieuwe foto's!)

  Ja dus. 😀
×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden