Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

PVe

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

PVe won de laatste dag op 19 januari

PVe had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

7 Gemiddeld

Over PVe

 • Titel
  1.9 member
 • Verjaardag 20-05-1962

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z4 E89 2.3I Executive
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Eindhoven
 • Interesse(s)
  BMW Z4 en vooral de techniek, audio, telecom, navi

Recente bezoekers van dit profiel

663 profielweergaven
 1. Klopt, Aux geen probleem. Ik heb geen inklaring of douane kosten of btw betaald. Het is rechtstreeks van Unichip verzonden via DHL en daarmee binnen een week binnen. Je moet ze wel even vragen of ze het juiste op de factuur zetten (19 euro sample).
 2. Sleutel verloren Ik ben een van mijn sleutels verloren. Wat kan ik het beste doen? Kan overal sleutels bestellen maar er zijn nogal wat verschillende. Ik begrijp dat ik altijd via de dealer op VIN moet bestellen? Kan de verloren sleutel uit de auto worden gehaald?
 3. He Kees, Ik heb ook lekkage gehad in de achterbak waardoor de accubak water verzamelde. Het lekte links en rechts.. Ik heb de fout kunnen achterhalen. Zie ook via deze link gevonden wat het probleem wat, kit gehaald en opgelost. Het probleem zit hem in de aansluiting van de rubbers, daar loopt het onderdoor. Ik heb het zelf opnieuw met kit gedicht, niet heel erg netjes maar het probleem is weg. Hier een paar foto's:
 4. Hoi Dick, Ik ben nog steeds tevreden, prima set en werkt uitstekend. Ik test nu de nieuwe TOMTOM Go app voor Carplay, echt een verademing in navigatie. Overigen Flitsmeister en Waze werken ook perfect. Een ding is af en toe behoorlijk irritant en dat als je 'smorgens instapt is dat de verbinding IPHONE - Box niet direct goed tot stand komt, dat geeft wat disconnects, slecht geluid en na een paar minuten is het goed. Als je voor de 2e keer instapt is het probleem weg. Overigens niet de enige die deze heeft ingebouwd. Ook een alternatief Android optie is al uitgebreid getest. Hier de links: Carplay box met behoud van het originele scherm: https://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=1480721&page=4 Android versie met vervanging van het originele scherm: https://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=1558926&page=5
 5. PVe

  Kentekenplaat beveiligen

  Kentekenplaat beveiligen Wie weet hoe je het beste een kentekenplaat kunt vastzetten?\ Ik wil voorkomen dat mijn platen gestolen worden
 6. Android navi voor E89 Voor wie interesse heeft, Van het ZPOST forum een discussie over een alternatief navi oplossing obv een Android unit. Deze vervangt het klapscherm dmv een on-dash oplossing en meteen een 10 inch scherm mer nieuwe IDRIVE software. Zie ook de post op: https://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=1558926&page=2
 7. Ben benieuwd naar je ervaringen als je ze hebt ingebouwd. Ik moet binnenkort ook iets.
 8. Ja gezellig we doen mee met 2 man. Met diner graag.
 9. Wij willen graag meedoen met z'n 2en. Hoogtepunt van de zomer! Met diner graag.
 10. Nieuwe schokbrekers en/of verlagen Ik merk al enige tijd dat mijn voorkant behoorlijk duikt op de verkeersdrempels. Omdat de Z4 rond de 150K Km zit en van 2010 is, mogelijk zijn de schokbrekers aan vervanging toe. ik wil daarnaast overwegen om hem iets te verlagen, ik heb geen M pakket dus gewoon de standaard veren en schokbrekers. Een oplossing die ondanks een kleine verlaging toch comfortable blijft. Ik zie de bekende Eibach berichten maar die zijn nogal gemixed. Goed in rijgedrag maar nogal wat kwaliteits issues. Wie heeft er goede ervaring met vervangende schokbrekers icm verlaging?
 11. Heb je iets gedaan om te voorkomen dat het weer een keer gebeurt?
 12. @sandere39 Ja, origineel die halo pitjes. Met led is het veel beter maar de lampen zijn niet echt gemaakt om veel achteruitrijlicht te maken. Daarnaast staat de fitting ook in een hoek naar buiten gericht, dus niet helemaal recht achteruit. Ik heb wel de aansluitdraden moeten verlengen, ander kreeg ik de nieuwe (lange) ledlamp er niet in. Ik moest destijds toch de achterlichten verwijderen omdat ze na de aanpassing naar de nieuwe lampen een van de gaten van de aansluiting die was weggehaald (om het breken van de lamp te voorkomen) vergeten waren af te dekken en dat lekte. Foto's verlengde aansluiting en nieuwe LED lampen (met lens)
 13. Storingen kunnen voorkomen ook bij lampen die zgn " storingsvrij" zijn. Het systeem dat meet of een lamp het nog doet meet de weerstand van de lamp met regelmaat. "storingsvrije" lampen hebben parallel een weerstand zitten dit warmte produceert terwijl het niet hoeft. Daarnaast kan het nog wel eens onvoorspelbaar gedrag veroorzaken zoals knipperen. Ik had dat toen ik de achteruitrij lampen verving door LED. Nu is dat verholpen door deze controle uit te zetten. Via Carly kan per lamp individueel dit instellen.
 14. Idem Storing kan je er zo met Carly zelf uit programmeren (hij controleert dan niet meer of de lamp defect is). Kan ik voor je doen als je langskomt (Eindhoven)
 15. Mij ook gelukt, ook de 3xUSB versie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden