Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

PHS

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  148
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

PHS won de laatste dag op 7 januari

PHS had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

14 Goed

Over PHS

 • Titel
  2.0 member
 • Verjaardag 25-09-1963

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2011 BMW Z4 35is 2014 VW Passat BiTDI
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Apeldoorn
 • Interesse(s)
  alles met een verbrandingsmotor

Recente bezoekers van dit profiel

419 profielweergaven
 1. Gisteren terug vanuit CH had ik ook een natte mat. Dacht dat het een lekkende fles water was die ik voorin had liggen. Nu twijfel ik. Houd het in de gaten en meld me weer.
 2. Wat meer info (empirisch en dealer) Geen foutmeldingen. Als ik de ruitensproeier na het starten aan doe geeft deze een klein beetje en dan niks. Wel gaan de koplampsproeiers aan. Daarna doen de ruitensproeiers niks, totdat ik de motor uit en weer aan zet. Dan doen ze het prima. Altijd. Ook wanneer de koplampsproeiers het doen. Vreemd hè? Ik rijd altijd met licht aan. Wellicht dat dit de koplampsproeiers als eerste altijd triggert en daardoor de ruitensproeier het niet doet? Ik ga straks de lampen op uit en auto zetten. Kijken hoe het zaakje zich dan gedraagt. Ik kan in elk geval de sproeier laten werken en dat is wel fijn hoewel niet op een normale manier.
 3. Is nog steeds te laag om friet te bakken hoor :) maar in geval van 35i en 35is volstrekt normaal. Wordt de temperatuur nog hoger (ik weet de waarde niet zo) dan regelt het motormanagement het vermogen terug zodat de temperatuur ook weer lager wordt. Afgelopen week in de Alpen ook tussen de 115 (cruisen) en 130 ("jacht" op motoren) graden.... Nul olieverbruik over ruim 3.000km overigens.
 4. Weer een fijn tripje naar de Alpen gehad. Gewoon wat random plaatjes die ik zelf leuk vind (en met de ZZZZ natuurlijk)... Wit trio Eén van mijn favoriete passen Tussen de wolken Bochten bochten bochten 10 minuten regen op een lege pas het is weer droog, kap er af! ontbijt boven de wolken
 5. Geen trip, maar ook de jongste zoon houdt van de Z4 :) Ach...kleine trip: ijsje halen in Hoenderloo.
 6. Oké. Ga ik ook naar kijken. De koplampsproeier doet het wel gewoon. Dat kan dan ook?
 7. Blijft tobben met de ruitensproeier. Nieuwe pomp erin voor de ruitensproeier. Eerst geen probleem. Nu bij warme motor (lees warm motorcompartiment) draai het pompje weer niet rond.... Iemand een idee?
 8. Puberziektes? :) Kunnen ook heeeel vervelend zijn.
 9. Sander, Heb jij nog verdere research gedaan? Of je bak laten flushen? Ik zit nu al tegen de 150dkm en geen enkel probleem met de bak, maar toch.... Ik heb ook wat rond gebeld en er zitten veel blabla typjes bij. Dusseldorp houdt bij hoog en bij laag vol dat het niet noodzakelijk is.
 10. Hoi @sandere39, Je adresseert mij maar je bedoelt @PVe. Mij nog te koud om nu buiten lampjes te gaan wisselen. 🙂
 11. Hoe te voorkomen? Geen bergtripjes....? In de Vogezen viel ongeveer een kuub rotsblokken, zo'n 10 meter voor ons, op de weg. Daar vol overheen gereden, want 10 meter bij 80km/u is niks. Rechterachtervelg was kapot. Dus in Colmar nieuwe velg laten zetten. Rechtsvoor niet kapot. Maar wel een forse klap gehad blijkt nu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden