Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

PHS

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  141
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

PHS won de laatste dag op 7 januari

PHS had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

13 Goed

Over PHS

 • Titel
  2.0 member
 • Verjaardag 25-09-1963

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2011 BMW Z4 35is 2014 VW Passat BiTDI
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Apeldoorn
 • Interesse(s)
  alles met een verbrandingsmotor

Recente bezoekers van dit profiel

395 profielweergaven
 1. Oké. Ga ik ook naar kijken. De koplampsproeier doet het wel gewoon. Dat kan dan ook?
 2. Blijft tobben met de ruitensproeier. Nieuwe pomp erin voor de ruitensproeier. Eerst geen probleem. Nu bij warme motor (lees warm motorcompartiment) draai het pompje weer niet rond.... Iemand een idee?
 3. Puberziektes? :) Kunnen ook heeeel vervelend zijn.
 4. Sander, Heb jij nog verdere research gedaan? Of je bak laten flushen? Ik zit nu al tegen de 150dkm en geen enkel probleem met de bak, maar toch.... Ik heb ook wat rond gebeld en er zitten veel blabla typjes bij. Dusseldorp houdt bij hoog en bij laag vol dat het niet noodzakelijk is.
 5. Hoi @sandere39, Je adresseert mij maar je bedoelt @PVe. Mij nog te koud om nu buiten lampjes te gaan wisselen. 🙂
 6. Hoe te voorkomen? Geen bergtripjes....? In de Vogezen viel ongeveer een kuub rotsblokken, zo'n 10 meter voor ons, op de weg. Daar vol overheen gereden, want 10 meter bij 80km/u is niks. Rechterachtervelg was kapot. Dus in Colmar nieuwe velg laten zetten. Rechtsvoor niet kapot. Maar wel een forse klap gehad blijkt nu.
 7. Onronde velgen Oké, geen enkele velg is 100% rond. Maar na m'n akkefietje in de Vogezen verleden jaar dacht ik toch steeds iets te voelen wat anders voelde dan onbalans. Afgelopen maand een setje ander RFT banden eronder. Toen werd duidelijk dat de rechter voorvelg, en in mindere mate ook links, flink onrond was. (ik zal nog even kijken of ik rapportje kan uploaden). Bij WheelTrim in Nijkerk is dit aangepakt. Ze zijn trouwens ook als enige in Nederland TüV gecertificeerd voor dit soort klusjes.. Proces is warm vervormen. Verder is er van het rechter wiel ook nog een stukje van het aanlegvlak afgedraaid om "zwabber effect" eruit te halen. Op een stukje nieuw zwart asfalt is er nu echt helemaal niks meer voelbaar. Ben ik wel blij mee.
 8. Dank voor je aanbod, maar betekent dat dat er een storing zal zijn?
 9. PHS

  Xenon koplamp

  Naar RECHTS voor continental Europe 😄
 10. LED angel eyes Staat wel wat op 't forum, maar al wat ouder. Wie heeft recentelijk H8 LED angel eyes gestoken en kan mij helpen aan 't volgende? Tevreden? Fotooke van het resultaat? Geen storing? Link naar de (web)winkel? muchas gracias!
 11. Zoonlief is die datum jarig....wordt 'em niet deze keer. Enne....voor een wat centraler gelegen adres heb ik best wel wat tips 🙂 (geografisch, niet noodzakelijkerwijs een afspiegeling van de spreiding van Z4 forumleden).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden