Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

PHS

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

PHS won de laatste dag op 7 januari

PHS had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

10 Goed

Over PHS

 • Titel
  2.0 member
 • Verjaardag 25-09-1963

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2011 BMW Z4 35is 2014 VW Passat BiTDI
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Apeldoorn
 • Interesse(s)
  alles met een verbrandingsmotor

Recente bezoekers van dit profiel

369 profielweergaven
 1. Sander, Heb jij nog verdere research gedaan? Of je bak laten flushen? Ik zit nu al tegen de 150dkm en geen enkel probleem met de bak, maar toch.... Ik heb ook wat rond gebeld en er zitten veel blabla typjes bij. Dusseldorp houdt bij hoog en bij laag vol dat het niet noodzakelijk is.
 2. Hoi @sandere39, Je adresseert mij maar je bedoelt @PVe. Mij nog te koud om nu buiten lampjes te gaan wisselen. 🙂
 3. Hoe te voorkomen? Geen bergtripjes....? In de Vogezen viel ongeveer een kuub rotsblokken, zo'n 10 meter voor ons, op de weg. Daar vol overheen gereden, want 10 meter bij 80km/u is niks. Rechterachtervelg was kapot. Dus in Colmar nieuwe velg laten zetten. Rechtsvoor niet kapot. Maar wel een forse klap gehad blijkt nu.
 4. Onronde velgen Oké, geen enkele velg is 100% rond. Maar na m'n akkefietje in de Vogezen verleden jaar dacht ik toch steeds iets te voelen wat anders voelde dan onbalans. Afgelopen maand een setje ander RFT banden eronder. Toen werd duidelijk dat de rechter voorvelg, en in mindere mate ook links, flink onrond was. (ik zal nog even kijken of ik rapportje kan uploaden). Bij WheelTrim in Nijkerk is dit aangepakt. Ze zijn trouwens ook als enige in Nederland TüV gecertificeerd voor dit soort klusjes.. Proces is warm vervormen. Verder is er van het rechter wiel ook nog een stukje van het aanlegvlak afgedraaid om "zwabber effect" eruit te halen. Op een stukje nieuw zwart asfalt is er nu echt helemaal niks meer voelbaar. Ben ik wel blij mee.
 5. Dank voor je aanbod, maar betekent dat dat er een storing zal zijn?
 6. PHS

  Xenon koplamp

  Naar RECHTS voor continental Europe 😄
 7. LED angel eyes Staat wel wat op 't forum, maar al wat ouder. Wie heeft recentelijk H8 LED angel eyes gestoken en kan mij helpen aan 't volgende? Tevreden? Fotooke van het resultaat? Geen storing? Link naar de (web)winkel? muchas gracias!
 8. Zoonlief is die datum jarig....wordt 'em niet deze keer. Enne....voor een wat centraler gelegen adres heb ik best wel wat tips 🙂 (geografisch, niet noodzakelijkerwijs een afspiegeling van de spreiding van Z4 forumleden).
 9. "all but" betekent niet "allesbehalve", wat je als letterlijke vertaling zou kunnen denken, maar "bijna / welhaast" of in 't Engels "nearly". Niet het verder veel uit maakt. Een motor met een fors geluid in een sportwagen zal niet snel tot afkeur (van de liefhebbers) leiden.
 10. Ze beklagen zich over de niet-hoorbaarheid van de motor. Te weinig geluid dus. Verder is het maar net wat je wilt. cruiser of sportwagen. Ik heb met de Z4 35is een cruiser met acceptabel comfort, veel vermogen en redelijke wegligging. Dat is ook wat ik wilde hebben. Racen doe ik niet meer. Even een dagje Eifel of een paar dagen Alpen vergt voor mijne tere gestel het aanwezige comfort. De PKaas en koppel zijn leuk voor wat sprintjes. Het geluid is heerlijk. Topsnelheid, of eigenlijk alles voorbij 150km/u interesseert me geen bal. Verder is de E89 gewoon te zwaar voor een sportwagen. Daar zie je ook de winst van de Porsches. Lichter en beter chassis. Pak de Mazda MX-5 met de 184pk eens. 1005 kilo. Maakt 'em niet toch een sprintmonster met 6.5s naar 100km/u. Maar is niet slecht. En door z'n lage gewicht wel heel hard door de bocht. Echt een leuke cabrio. Alleen wat krapjes 🙂 Is maar net wat je zoekt.
 11. Elders ook al even gedeeld, maar dan hier ook: Ik heb net een set Michelin pilot supersport er op laten leggen. Wèl RFT tov de Potenza's: Ik voel nu al dat ze qua comfort beter zijn. Qua wegligging kan ik nog niet zeggen. Zijn ook een bak stiller
 12. Ik heb net een set Michelin pilot supersport er op laten leggen. RFT Ik voel nu al dat ze qua comfort beter zijn. Qua wegligging kan ik nog niet zeggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden