Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

PHS

>>Donateur 2019<<
 • Aantal bijdragen

  134
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

10 Goed

Over PHS

 • Rang
  2.0 member
 • Verjaardag 25-09-1963

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2011 BMW Z4 35is 2014 VW Passat BiTDI
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Apeldoorn
 • Interesse(s)
  alles met een verbrandingsmotor

Recente profielbezoeken

345 profielweergaven
 1. PHS

  LED angel eyes

  Zo is 't.
 2. PHS

  LED angel eyes

  Hoi @sandere39, Je adresseert mij maar je bedoelt @PVe. Mij nog te koud om nu buiten lampjes te gaan wisselen. 🙂
 3. PHS

  Onronde velgen

  Kan erger 🙂
 4. PHS

  Onronde velgen

  Hoe te voorkomen? Geen bergtripjes....? In de Vogezen viel ongeveer een kuub rotsblokken, zo'n 10 meter voor ons, op de weg. Daar vol overheen gereden, want 10 meter bij 80km/u is niks. Rechterachtervelg was kapot. Dus in Colmar nieuwe velg laten zetten. Rechtsvoor niet kapot. Maar wel een forse klap gehad blijkt nu.
 5. PHS

  Onronde velgen

  Onronde velgen Oké, geen enkele velg is 100% rond. Maar na m'n akkefietje in de Vogezen verleden jaar dacht ik toch steeds iets te voelen wat anders voelde dan onbalans. Afgelopen maand een setje ander RFT banden eronder. Toen werd duidelijk dat de rechter voorvelg, en in mindere mate ook links, flink onrond was. (ik zal nog even kijken of ik rapportje kan uploaden). Bij WheelTrim in Nijkerk is dit aangepakt. Ze zijn trouwens ook als enige in Nederland TüV gecertificeerd voor dit soort klusjes.. Proces is warm vervormen. Verder is er van het rechter wiel ook nog een stukje van het aanlegvlak afgedraaid om "zwabber effect" eruit te halen. Op een stukje nieuw zwart asfalt is er nu echt helemaal niks meer voelbaar. Ben ik wel blij mee.
 6. PHS

  LED angel eyes

  Dank voor je aanbod, maar betekent dat dat er een storing zal zijn?
 7. PHS

  Xenon koplamp

  Naar RECHTS voor continental Europe 😄
 8. PHS

  LED angel eyes

  LED angel eyes Staat wel wat op 't forum, maar al wat ouder. Wie heeft recentelijk H8 LED angel eyes gestoken en kan mij helpen aan 't volgende? Tevreden? Fotooke van het resultaat? Geen storing? Link naar de (web)winkel? muchas gracias!
 9. PHS

  Nieuwjaarsreceptie 2019 - 20 januari - Zevenhuizen

  Zoonlief is die datum jarig....wordt 'em niet deze keer. Enne....voor een wat centraler gelegen adres heb ik best wel wat tips 🙂 (geografisch, niet noodzakelijkerwijs een afspiegeling van de spreiding van Z4 forumleden).
 10. PHS

  G29 Z4 M40i doet nordschleife in 7:55

  "all but" betekent niet "allesbehalve", wat je als letterlijke vertaling zou kunnen denken, maar "bijna / welhaast" of in 't Engels "nearly". Niet het verder veel uit maakt. Een motor met een fors geluid in een sportwagen zal niet snel tot afkeur (van de liefhebbers) leiden.
 11. PHS

  G29 Z4 M40i doet nordschleife in 7:55

  Ze beklagen zich over de niet-hoorbaarheid van de motor. Te weinig geluid dus. Verder is het maar net wat je wilt. cruiser of sportwagen. Ik heb met de Z4 35is een cruiser met acceptabel comfort, veel vermogen en redelijke wegligging. Dat is ook wat ik wilde hebben. Racen doe ik niet meer. Even een dagje Eifel of een paar dagen Alpen vergt voor mijne tere gestel het aanwezige comfort. De PKaas en koppel zijn leuk voor wat sprintjes. Het geluid is heerlijk. Topsnelheid, of eigenlijk alles voorbij 150km/u interesseert me geen bal. Verder is de E89 gewoon te zwaar voor een sportwagen. Daar zie je ook de winst van de Porsches. Lichter en beter chassis. Pak de Mazda MX-5 met de 184pk eens. 1005 kilo. Maakt 'em niet toch een sprintmonster met 6.5s naar 100km/u. Maar is niet slecht. En door z'n lage gewicht wel heel hard door de bocht. Echt een leuke cabrio. Alleen wat krapjes 🙂 Is maar net wat je zoekt.
 12. PHS

  Runflats; ja of neen

  Elders ook al even gedeeld, maar dan hier ook: Ik heb net een set Michelin pilot supersport er op laten leggen. Wèl RFT tov de Potenza's: Ik voel nu al dat ze qua comfort beter zijn. Qua wegligging kan ik nog niet zeggen. Zijn ook een bak stiller
 13. PHS

  Een niet standaard Bridgestone band onder een E89

  Ik heb net een set Michelin pilot supersport er op laten leggen. RFT Ik voel nu al dat ze qua comfort beter zijn. Qua wegligging kan ik nog niet zeggen.
 14. PHS

  G29 Z4 M40i doet nordschleife in 7:55

  Je hebt nog een paar maanden voorat ie in de showroom staat 🙂
×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden