Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

Peterzzzz

Member
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Gemiddeld

Over Peterzzzz

 • Rang
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Zuid Holland
 • Interesse(s)
  Muziek, bmw z4 3.0 Saab 9.3 Aero, motoren, reizen, rentenieren, mediteranee, maximaal genieten.
 1. spoorverbreders/ spacers

  Hi Toink Bedankt voor je interesse! T viel achteraf wel mee, iets meer insturen inderdaad, Ik voel zelfs de kleinste verandering en ben erg kritisch (en terecht). Vind m nu EN goed sturen EN rijden EN er mooier uitzien met de dikkere kont.
 2. spoorverbreders/ spacers

  Spacers blijven eronder!
 3. is dit normaal?

  Hi Bofkont Dat zal ik doen zodra ik weer gereden heb en alles op bedrijfstemperatuur is.
 4. is dit normaal?

  is dit normaal? Vandaag na een rit in Mn zzzz 3.0i met 78k rij ik de garage in met open raam. Na intrappen van de rem en vasthouden met automaat in D hoor ik een soort rammelend geluid. In N is t weg en in R is t r weer. Is dit bij jullie medeforummers bekend? Moet ik me zorgen maken? Automaat functioneerd verder perfect. h.g.
 5. spoorverbreders/ spacers

  Vriendelijk dank voor je uitleg Vester86. ook helt de auto dus meer in de bochten, T fijne wendbare stuurkarakter, zo kenmerkend voor de Z4 ervaar ik met spacers als minder fijn. Ik rij nog even door maar mocht ik de spacers er weer onderuit halen dan...........#edit# huisregels!
 6. spoorverbreders/ spacers

  Toch merk ik dat de auto minder “vanzelf” de bochten pakt bijvoorbeeld bij kleine rotondes waar bij originele spoorbreedte zo kenmerkend was. Voor en achter heb ik 225/45 17 normale banden. Ik twijfel nu of ik de spacers er weer afhaal.
 7. spoorverbreders/ spacers

  Spacers gemonteerd 15 mm achter en 10 mm voor. Ziet r veul beter uit en v.w.b. rijeigenschappen dat moet ik nog even ervaren. Ben alleen van garage naar eigen garage gereden dus veel merk ik r niet van op 'n stukje van 3 km. Tevens abs laten controleren bij ac tronics ivm foutcode. (2 gele lampjes lichtten op) bleek niet abs te zijn maar sensors in hoofd remcylinder. Deze vervangen waarmee de storingsmelding verholpen zou moeten zijn. Wel rijd ik nu met chroom wielbouten ipv zwart, Minder sjiek, iemand een idee? Bijvoorbeeld zwarte plastic kapjes op de bouten schuiven? Bedankt voor jullie advies!
 8. spoorverbreders/ spacers

  Lightning 87 en Veloce Vriendelijk dank voor jullie reactie. Ik ga eea uitzoeken. Btw...dit keer geen eendagsvlieg....
 9. spoorverbreders/ spacers

  Hi mede zzz(z)-ers Stel ik n stomme vraag, is dit forum niet meer actief of houd ik me niet aan een bepaalde etiquette? Wil niemand beledigen hoor!
 10. spoorverbreders/ spacers

  Hi Zzz en zzzz ers Mijn naam is peter en sinds ik in juli een Z4 bezit heb ik me bij dit forum aangesloten. Het is een Z4 3.0i automaat (wat een waanzinnige bak overigens) zwart metallic met beige lederen interieur en standaard lm velgen met 225 x 45 R17 banden. 76000 km op de klok. Mijn vraag: Kan ik de wielen met spacers ongestraft iets naar buiten zetten? bijvoorbeeld met 10 mm voor en 15 mm achter van eilbach? Vraag me af of ik niet meer slijtage krijg op de lagers en t de rijeigenschappen negatief beïnvloed. Met Vriendelijk zzzz groet
×