Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

KeesZ3

Member
 • Aantal bijdragen

  65
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Gemiddeld

Over KeesZ3

 • Rang
  1.9 member
 • Verjaardag 20 december

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 1.9
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Flevoland
 • Interesse(s)
  (te) veel

Recente profielbezoeken

161 profielweergaven
 1. Mercedes 300SL van HOUT

  Was dat maar waar Hij wordt te koop aangeboden door een dealer.
 2. Mercedes 300SL van HOUT

  Mercedes 300SL van HOUT Omdat ie zo mooi is............ Mercedes-Benz 300 SL van "hout" schaal 1:1 Toch gelukt om alle foto's te plaatsen..
 3. Gebruikte onderdelen

  Heb geen facebook maar google is mijn vriend
 4. Gebruikte onderdelen

  Ruud is natuurlijk het bekende adres als het gaat om de ZZZ en ZZZZ. Wellicht zijn er nog meer specialisten ??
 5. Gebruikte onderdelen

  Gebruikte onderdelen Voor ik onderdelen nieuw aanschaf kijk ik eerst of deze ook gebruikt te verkrijgen zijn!? Hebben jullie eventueel tips..............?
 6. Polijstmachines

  Autoglym is waarschijnlijk meer toepasbaar op de wat zachtere (jongere) lak soorten? Nu ik voor bijna voor 100% weet om welke polijstmachine het gaat zijn er ook samengestelde pakketten.te verkrijgen. In mijn beleving is het dus slimmer, gezien jou advies, om de polijstmachine apart te bestellen om vervolgens je eigen pakket samen te stellen met bv. Scholl S3 Scholl S30 of Monello Finale? Overigens heb ik geen zware krassen en swirls dus zou SchollS30 volstaan. Heb wel iets over pads gelezen en daar kwam bv uit dat de rode en de groene het meest geschikt zou zijn voor de lak soort van de BMW.?
 7. Polijstmachines

  Gezien de prijs kwaliteitverhouding heeft de DAP 900V3 Plus op dit moment mijn voorkeur Als ik het goed begrijp is de polish van Autoglym niet geschikt om machinaal mee te polijsten?
 8. 23 September Cars & Coffee in TIEL

  Helaas kon ik er dit jaar niet bij zijn. Is er al iets van een datum bekend voor 2018?
 9. Z3 Verlagen achterkant

  Hallo Ted, Mijn advies is om contact op te nemen met de Z3/Z4 expert in Reeuwijk. Groet, Kees
 10. Polijstmachines

  De dual-action polijstmachines zijn wel van een heel andere (prijs) categorie. Bijna tegen het professionele aan. Aangezien ik niet iedere week/maand zo'n machine in de hand heb vindt ik het prijskaartje iets te hoog. Meen dat jij de DAP900 V3 Plus gebruikt?
 11. Polijstmachines

  Er zitten dus voor- en nadelen aan het polijsten van de lak. Als het gaat om keuzes maken voor wat betreft het product, spelen persoonlijke voorkeuren en ervaring een rol. De lak van mijn Z is niet verweerd echter zitten er wat krasjes op die ik wil aanpakken. Tevens kan ik dan goed beoordelen wat de staat van de lak is.
 12. Polijstmachines

  In eerste instantie ga je af op het advies van de vakhandel en gaande weg kom je er via het forum achter dat er alternatieven zijn met een beter resultaat. De set die je aangaf is zeker een optie. Omdat ik geen ervaring heb met een polijstmachine zit ik er ook aan te denken om een Workshop auto polijsten te volgen; http://www.auto-krassen-weg-poetsen.nl/1-workshop-auto-polijsten.html Ben een beetje huiverig om de eerste keer de machine te gaan gebruiken. Zal ook nog een kijkje nemen op het forum van carclean. Bedankt!
 13. Polijstmachines

  Veel extra info gevonden. Emi is zeker een expert op het gebied van exterieur en interieur onderhoud.
 14. Polijstmachines

  Polijstmachines Op aanraden van de vakhandel gebruik ik het merk Autoglym, zowel de polish als de wax. Echter vraag ik mij af of de polish wel geschikt is voor een polijstmachine? Heb mijn oog laten vallen op de DAP900 V3 Plus. Wie heeft hier ervaring mee?
×