Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

KeesZ3

Member
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Gemiddeld

Over KeesZ3

 • Rang
  1.8 member
 • Verjaardag 20 december

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 1.9
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Flevoland
 • Interesse(s)
  (te) veel

Recente profielbezoeken

74 profielweergaven
 1. Garagevloer

  Beetje uitgezocht en doorgelezen maar er gaat nog een heel ritueel aan vooraf Twee componenten PU Coating. IJzersterke beschermende coating voor zowel mechanisch als chemisch belaste ondergronden.Ideaal voor garages, parkeergarages, showrooms, werkplaatsen, magazijnen, productie ruimtes, balkons, galerijen etc. zijdeglans stofvrij en gemakkelijk schoon te maken slijtvast vloeistofdicht geen primer nodig Uithardingstijd (Droging) Beloopbaar na 24 uur bij 15ºC Licht belastbaar na 48 uur bij 15ºC Volledig belastbaar na 7 dagen bij 15ºC Is de temperatuur tijdens het uitharden hoger dan 15°C dan zal de uithardingstijd korter zijn. Het omgekeerde geldt indien de temperatuur lager is dan 15°C. De coating dient minimaal 24 uur en maximaal 48 uur uit te harden alvorens een volgende laag mag worden aangebracht. Wordt een volgende laag na 48 uur aangebracht, dan dient de reeds aangebrachte laag eerst ontvet en geschuurd te worden.
 2. Garagevloer

  Heeft het nog een bepaalde naam?
 3. Garagevloer

  ^ Ziet er gelikt uit.. Zelf gedaan?
 4. Garagevloer

  Met betonverf heb ik slechte ervaring, laat snel los en als je er wat op laat vallen, van het zelfde laken een pak.........
 5. Garagevloer

  Idd best prijzig, is het zelf goed aan te brengen? Neem aan dat het goedje niet bij de doe het zelf winkel te verkrijgen is
 6. Garagevloer

  Zit ook te denken aan een gietvloer of PVC tegels........
 7. Garagevloer

  Sinds een aantal weken heeft onze ZZZ een eigen kamertje gekregen in ons huis. Mijn vraag is wat hebben jullie op de (beton)vloer liggen?
 8. Z3 taxatie reportage (video)

  Las net dat een bekende NL bandenproducent taxatiedagen organiseert. Taxaties worden tegen gereduceerd tarief uitgevoerd, Klassieker_Taxatiedag_2017.
 9. Z3 taxatie reportage (video)

  Als ik nu de auto total loss rijd krijg ik de dagwaarde die aanzienlijk lager zal zijn als de taxatiewaarde. Ik denk dat je als je in deze situatie terecht komt je blij (voor zo ver je blij kunt zijn ) bent dat je die € 140,- uitgegeven hebt. Een kwestie van afwegen dus, en ja de taxatie moet wel realistisch zijn! Dat je het met meerder kunt uitZetten kun je ook zien als een gezellig samenzijn met liefhebbers en kun je ook nog eens over de schouder van de taxateur kijken. Mocht iemand nog een goede taxateur/verzekeringsmaatschappij weten.
 10. Z3 taxatie reportage (video)

 11. Z3 taxatie reportage (video)

  Mocht er interesse zijn om onze Z-tjes te laten taxeren dan kunnen we dat misschien in samenspraak doen met Ruud? Of tijdens een meeting?
 12. Z3 taxatie reportage (video)

  Die €4 verhoging zal wel te maken hebben met de taxatiewaarden van de auto. Voordeel na een taxatie is wel dat mocht de auto total loss verklaard worden je het taxatiebedrag uitgekeerd krijgt, of zijn daar restricties aan verbonden??
 13. Z3 taxatie reportage (video)

  Mag ik zo vrij zijn om te vragen bij welke maatschappij je de verzekering afgesloten heb? Mijn ZZZ is all-risk verzekerd.
 14. Cap BMW Roadster Z3

  Heb er wel naar gekeken maar dat is niet wat ik zoek. Denk dat het nog een hele toer wordt, misschien een leverancier benaderen, of BMW!?
 15. Cap BMW Roadster Z3

  Deze vindt ik wel aardig.
×