Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

KeesZ3

Member
 • Aantal items

  82
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Gemiddeld

Over KeesZ3

 • Titel
  1.9 member
 • Verjaardag 20 december

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 1.9
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Flevoland
 • Interesse(s)
  (te) veel

Recente bezoekers van dit profiel

499 profielweergaven
 1. KeesZ3

  Koplampen

  Bedankt. Ziet er uit als een risico volle operatie, en op een te heet gebakken koplamp zit ik niet te wachten................. Zijn er geen bedrijven te vinden waarbij je de oude koplamp inruilt om vervolgens weer met een vers setje de deur uit te gaan?
 2. KeesZ3

  Koplampen

  Koplampen Bij het testen van de verlichting zag ik dat er een waas op de koplamp zit. Ik vermoed dat het om vervuiling gaat. Op de lamp zitten 2 lipjes, kan je deze loshalen zodat je erbij kunt, of is er een andere manier? Groet, Kees
 3. Na behandeling met Gyeon Q²M Preserve Kijken hoelang het zo blijft............... Tevens het interieur behandelt.
 4. Auto eerst gewassen goed laten drogen en de volgende dag aan de slag gegaan................ In tegenstelling tot andere merken die ik eerst gebruikt heb werkt Collinate idd geweldig, zowel het opbrengen als het uitpoetsen, met Microvezeldoek is bijna een feestje. Las dat het aanbrengen van een 2e laag niet werkt omdat de wax niet "stapelbaar" zou zijn?
 5. Dit onderwerp maar even onder de aandacht brengen............... Vandaag mijn auto in de wax gezet. Daarvoor heb ik gebruikt Collinite liquid insulator wax no. 845. Mijn vraag is, voldoet 1 laag of is het verstandig om toch een 2e laag aan te brengen??
 6. KeesZ3

  Stuur Z3

  Had zelf al een beetje het vermoeden dat een stukje veroudering een rol zou kunnen spelen. Auto Finesse Revive is inmiddels niet meer te verkrijgen maar er zijn voldoende alternatieven zoals van Autoglym.
 7. KeesZ3

  Stuur Z3

  Het moet wel een permanente oplossing zijn.
 8. KeesZ3

  Stuur Z3

  Heb in 2017 mijn stuur vervangen omdat het leer verdroogd was. Het zou dus kunnen dat er een goedje gebruikt is wat deze verkleuring geeft. Het grappige is dat als de auto in de zon staat de zwarte kleur weer terug komt samen met de glans............ Denk niet dat het met vocht te maken heeft. Auto staat altijd binnen en als de auto dan met vocht te maken krijgt is dat omdat hij gewassen wordt.
 9. KeesZ3

  Stuur Z3

  Oeps, een risicootje dus..................
 10. KeesZ3

  Stuur Z3

  Stuur Z3 Het gedeelte van mijn stuur waar de Airback zich bevindt slaat telkens wit uit! Weet iemand de oorzaak hiervan en wat is de oplossing? Groet, Kees
 11. In de eerste plaats wil ik jullie bedanken voor jullie reactie's op mijn vraag. Ik ben zeker een stap verder gekomen met al jullie tip's Wat mij nog rest is hoe bouw ik de speaker's, van 13 cm, in en uit in het voetenruim?
 12. Standaard boxen ZZZ Kan iemand mij vertellen hoeveel centimeter de standaard boxen en tweeter's hebben van een ZZZ? En niet geheel onbelangrijk, is er een handleiding hoe je deze kunt inbouwen? Groet, Kees
 13. Originele BMW Lackstift Na lang gezocht te hebben heb ik vandaag mijn Lackstift set bij de BMW dealer gehaald. Wat blijkt de originele Lackstift Montrealblau 297 is niet meer leverbaar!?? Er is er nu nog maar 1 te krijgen in NL. Hebben jullie ook moeite gehad met het vinden van een originele Lackstift??
 14. Was dat maar waar Hij wordt te koop aangeboden door een dealer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden