Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

drekkie

Member
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Gemiddeld

Over drekkie

 • Rang
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Beverwijk
 1. Alarm gaat regelmatig spontaan af.

  Z3 Handleiding alarm
 2. Alarm gaat regelmatig spontaan af.

  Bedradingsschema EBA 01 29 9 790 447 Digitale_Diebstahlwarnanlage (1).pdf
 3. Winterstalling - vierkante banden voorkomen

  3 bar is voldoende Edward en vol tanken
 4. Alarm gaat regelmatig spontaan af.

  Ja ben ik met je eens. Oplossingen zijn super bruikbaar, al is elke Z3 net weer even anders natuurlijk. Bij mijn Z3 is de alarmmodule ook losgekoppeld ivm loosalarm meldingen. Het alarm is stuk word er dan gezegd, terwijl het waarschijnlijk een sensor of iets dergelijks is. Ik wil graag een werkend alarm. Heeft er iemand een bedradingsschema?
 5. Alarm gaat regelmatig spontaan af.

  Ik neem aan dat je dan de 2 draden hebt doorverbonden anders heb je een open circuit en zal juist het alarm worden geactiveerd?
 6. Alarm gaat af bij ONTgrendelen

  Zat het in de sirene? Heeft iemand een bedradingsschema?
 7. Rubbers deurgrepen

  Ik zie dat dit een vrij oud topic is en de fotos zijn verwijderd bij de handleiding.. Hierbij de juiste url met de how to... Deur handel rubber vervangen
 8. gezocht antenne rubber z3

  gaf bij mij aan 0 euro van de week met 7,50 verzendkosten........vaag
 9. Folie omlijsting voorruit; middels car wrap?

  Ik heb deze folie er ook op zitten. Vreemd maar lijkt origineel en niet later aangebracht. Het word inderdaad lelijk en gaat aan alle kanten los zitten. Ik zag de originele lakkleur eronder zitten. Ik ga de folie met een heteluchtpistool proberen te verwijderen. Het is immers een sticker. Heeft iemand dit al verwijderd/laten verwijderen? Hoe?
 10. Losse draad in deur

  De draad is duidelijk los geknipt. De andere kant loopt naar de handgreep in de deur, dus het is geen audio voorbereiding volgens mij. Centrale deurvergrendeling werkt gewoon dmv sleutel. Op het duitse forum heb ik een schema gevonden maar ben er nog niet uit.
 11. gezocht antenne rubber z3

  Thx Mark, Ik heb er inmiddels 1 bij bimmerproducts besteld. Ekris heeft geen webshop volgens mij? Ik heb nog een setje handgreeprubbers (uitgedroogd) en witte deurclipjes om de deurkaart te bevestigen nodig.
 12. Speling Z3 stoelen

  Ik heb ze daar net besteld. Ben benieuwd hoelang het duurt. Bedankt voor de info
 13. gezocht antenne rubber z3

  nr 2 is wel heel goedkoop. 0 euro heckantenne.pdf
 14. sleutel inleren

  Ik heb een z3 1.8 uit '96. Zonder handzenders., wel met centrale vergrendeling dmv sleutel. Kan ik die losse handzenders bestellen bij Ali? Welke precies (linkje graag) en hoe werkt dat inleren?
 15. Losse draad in deur

  Ik heb een Z3 1.8 uit 1996. Deze heeft centrale vergrendeling met sleutel. Echter aan de bestuurderskant werkte dit niet meer. Ik heb de deurkaart verwijderd en het slot eruit gehad. Er zat een soort haakje los wat word aangestuurd door het electronisch slot. Weer bevestigd en dat werkt dus weer. Nu zag ik echter ook een losse draad (zie foto's) die van de gele connector is los geknipt. Weet iemand waar die voor is? Het alarm van deze auto is losgekoppeld zag ik achter het dashboard en er zitten geen handzenders bij.
×