Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

luus

>>Donateur 2018<<
 • Aantal items

  41
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Gemiddeld

Over luus

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 3.0 coupe, Z3 3.0 roadster, Mini cooper
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Zuid Holland
 • Interesse(s)
  Auto's...

Recente bezoekers van dit profiel

322 profielweergaven
 1. Hi, ben met je eens over Italie. Over dat erweiteres Leder (LTSW voor nappa zwart maar ook in andere kleuren leverbaar): dat ben ik eigenlijk bij nog bijna geen enkele auto tegengekomen. Werd misschien weinig geleverd?
 2. Yep. Italiaans geleverd. Geen gegevens over leverende dealer in t boekje; en dus ook geen 2000 km oliewissel gedocumenteerd. Kleur is wel mooi , Titan Silver, misschien beetje saai maar wel stijlvol en klassiek, zeker met CSL velgen eronder
 3. Bmw registry is een mooie link, dank. Ben het me je eens qua kms - ik ben wel eens een wagen tegengekomen met lage km stand en met een lange stilstand geschiedenis - daar kan idd echt vanalles in / mee gebeurd zijn. Maar een jaarlijkse onderhoud historie en zo’n 4-5k km per jaar is mijn ideaal. En totale km laag vs hoger - gaat denk ik uiteindelijk om de meerprijs die je betaalt per km. Wat ik tot nu toe gezien heb is dat tot de 100k ergens tussen de 35-40 aangeboden wordt. Ga je significant lager, bv 50k, dan wordt er momenteel voor rond de 45k aangeboden. Persoonlijk vind ik dat een overzienbare meerprijs - mits een goede historie dus... ik heb ook de z4 Essential Buyer’s guide besteld - zeg maar 100 pagina’s tips voor z4 kopers. Ongetwijfeld bekend op het forum, prima info.
 4. Die had ik ook gezien. Is mooi maar ik zoek bij voorkeur iets met minder kms. Hij heeft wel vaker z4m’s , vorig jaar had ie ook een mooie (met aangepast interieur meen ik). Die witte van gisteren, ook mooi maar te veel km / hoge prijs. Staat er in Duitsland een met de helft km voor bijna zelfde prijs. Was gisteren in Essen, zag toevallig een mooie NL z4m op de parkeerplaars staan, carbon met lichtbruin leder interieur plus leder dashboard . Erg fraai..
 5. Is mooi - had ik nog niet gezien.
 6. Dank, ik heb je import verhaal met interesse gelezen. Staat inmiddels op kenteken?
 7. Op zoek naar een z4M coupe Ik ben vorig jaar een halve zoektocht naar een Z4M coupe gestart; weer afgebroken nadat ik een prachtige z3 3.0 roadster hier via het forum vond. Het begint nu toch weer te kriebelen en ik houd het sinds kort weer een beetje in de gaten... Ik heb eigenlijk twee vragen: 1. Wat zijn goede links / bronnen voor info? Ik heb de onvolprezen website van Ad Kusters doorgespit, ik heb het ‘z3 en z4’ boek gelezen (aanrader), heb een aantal folders verzameld. Heeft iemand nog andere ideeen / bronnen om te lezen ? Mag ook alleen over de S54 motor, want daar gaat het natuurlijk eigenlijk om... 2. Wat zijn de ervaringen / adviezen van eigenaren of zoekenden naar een Z4M coupe? Zijn er specifieke zaken om op te letten of om voor op te passen? Wat betreft mijn zoekcriteria: tussen de 40-80k kilometer, sluitende onderhoudshistorie, niet meer dan 2 of 3 eigenaren en bij voorkeur zonder navi. Heb wel voorkeuren voor kleur / interieur maar je moet ook een beetje flexiblel blijven natuurlijk. En natuurlijk enigszins betaalbaar maar ja... hoewel: ik heb het idee heb dat prijzen nu vergeleken met een jaar geleden niet zo veel meer gedaan hebben.. Mocht iemand tips / ideeen willen delen dan houd ik me aanbevolen! Groet, luus
 8. Nog even een update voor wie geinteresseerd is; dit na contact met BMW Group, afdeling Archiv, Sammlung en Classic Brand Management. Die zeggen dus dat er geen officiele informatie vanuit BMW is over productie-aantallen gekoppeld aan kleur. En dat wat op het UK 'onlyz3forum' staat het resultaat moet zijn van 'someone doing the checking and counting himself and that they cannot say how correct the numbers are without doing the same work'. Ik hou t bij gebrek aan betere info maar even op de 7 blue velvets. Plus hulde aan degene die het overzicht gemaakt heeft dat op het UK forum is te vinden 🎉🙌!!
 9. Ik ga trouwens ook nog even Frenkie's tip checken bij BMW want om het compleet te maken wil ik nu ook nog wel weten hoeveel van de 151 2.8 coupe's in sonderlackierung in blue velvet waren. Als ik iets heb om te delen zal ik posten.
 10. Dat is het, super!! Dank je Voor de geinteresseerden: van de 2798 LHD 3.0 coupes (ex US) zijn er in totaal 7 in blue velvet geleverd, waarvan ....tatatadaa... 1 stuks in leder zwart. Cool hoor (vind ik zelf dan 😀)
 11. Productie-aantallen z3 per kleur Goedemiddag. Heeft iemand toevallig een overzicht van productie-aantallen van de z3 coupe per kleur? Of een idee waar ik die zou kunnen vinden? Ik ben vorig jaar ooit na lang rondzoeken ergens een excel overzicht tegengekomen (ik meen op een UK forum) maar ik kan mijn surfgedrag niet meer helemaal (helemaal niet) reproduceren.... Ik ben specifiek op zoek naar hoeveel z3 coupe's zijn geleverd in blue velvet, zoals die van mij. Ik schat dat het er niet heel veel zijn want het blijft toch een wat controversiele kleur (love it or hate it..). Mocht iemand een (link naar) overzichtje hebben.... Lucien
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden