Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Michb

Member
 • Aantal bijdragen

  61
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Gemiddeld

Over Michb

 • Rang
  1.9 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Schagen
 • Interesse(s)
  Z3 techniek en evenementen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Michb

  INPA aan de praat krijgen

  Ik heb ook INPA onder Win7, weet nog dat ik ook in het begin heb zitten klooien me de juiste instelling. Nu werkt het, maar helaas voor jou woon ik in de kop van Noord Holland. Ik denk ook dat het in de USB instelling zit. succes.
 2. Michb

  Uitlezen abs met icarsoft

  Mijn Z3 uit 1999 facelift model heeft twee OBD stekkers een ronde OBDI onder de motorkap en een OBDII onder het dashboard. Niet alle modules kun je via OBDII uitlezen. Volgens mij de ABS ook niet, volgens mij (weet het niet meer helemaal zeker) moet die via de OBDI onder motorkap. Ik weet niet of je uitlezer hiervoor geschikt is, maar dat staat vast in de handleiding. Voor OBDI zijn er verloopkabels beschikbaar
 3. Michb

  Rattelend geluid Z3 2.0 1999 met 6 cilinder M52B20

  Bij mij geeft de zelfde sensor -48.00 graden aan. Motor temperatuurmeter bij ook normaal. Dacht aan uitleesfout van INPA. of moet die echt een goede waarde geven? Motor loopt perfect
 4. Michb

  Reparatie achterruit

  Oke bedankt voor de tip zal gelijk even kijken.
 5. Michb

  Reparatie achterruit

  Reparatie achterruit Hallo, Bij mij laat de afdichtingstape rond het achterruitje los. Ruitje zelf is nog in redelijke staat. Nu ben ik op zoek naar welke afdichtingstape er gebruikt wordt. en is die ergens lost te koop? Ik heb al gegoogled, maar kom er nog niet echt uit. Weet iemand dit?
 6. Michb

  Voorstellen, 'nieuwe z3 én kacheltroubles...

  6oo Euro lijkt me veel, maar je geeft aan dat je bij de BMW dealer bent geweest. Ik zelf zou naar een Z3 Specialist gaan, ik denk dat je dan goedkoper uit bent en minsten dezelfde kwaliteit. Bij het autowassen spoot je het embleem eraf. Ik neem aan dat je met een hoge druk reiniger bezig was, ik zou hier voorzichtig mee zijn. Persoonlijk was ik hem altijd met de hand en een gewone tuinslang.
 7. Michb

  Hele mooie M coupe

  Grappig gisteren ook zien staan bij mijn bezoek aan de klassieker beurs. Had nog twijfelt of ik de foto zou plaatsen. Hoef het nu niet meer te doen.
 8. Michb

  Z3 taxatie reportage (video)

  Ja erg leuk filmpje.
 9. Michb

  Missend 'kapje'

  Volgens mij te koop bij www.brms.net. Afdekkap mistlamp. Er zijn twee uitvoeringen.
 10. Michb

  Stoelen pre-facelift in facelift?

  Is natuurlijk goed alternatief. Bij wie heb je dat laten doen? Zit dan nog wel met de deurpanelen. De panelen die ik nu heb horen niet in deze auto. Hoewel de kleur niet echt lelijk is, sluiten ze niet aan op het dashboard. Blijf nog even zoeken.
 11. Michb

  Stoelen pre-facelift in facelift?

  Oh vergeten te melden. Ik heb een Z3 2.0 uit 1999 post-facelift. Ik zag stoelen in de originele kleur voor mijn Z3, maar dat zijn pre-facelift. Ook waren de deurpanelen erbij. Ik ben er inmiddels al achter dat je de stekkers van de stoel anders zijn er (volgens mij) geen verloop stekker is. Ik zal dan zelf een verloop moeten maken. Wat ik me nu nog wel afvroeg is: In mijn Z3 zitten er airbags in de zijdeuren. In de deurpanelen die erbij waren zag ik geen Airbag merkje. Dus de pre-facelift heeft geen airbag?? Deurpanelen die niet geschikt zijn voor airbags lijken me dus niet geschikt voor mijn Z3, Of kan dit toch wel?
 12. Michb

  Stoelen pre-facelift in facelift?

  Vraag passen de stoelen van een pre-facelift model in een post facelift? Ik denk dat de stoelen zelf wel passen, maar zijn de stekkers hetzelfde van motor, stoelverwarming en airbagsensor? Als ik het goed begrijp zijn die anders. Ik ben wel topic tegen gekomen om een post facelift stoel in een pre facelift te zetten (hiervoor bestaat een verloopstekker), maar dus niet andersom. Iemand die dit weet? Of een beschrijving hoe de stekkers aan te passen?
 13. Michb

  ABS en ASC lamp branden

  IK had even gegoogled op de foutcodes en kwam ook tegen dat de "yaw-sensor" dwarsversnelingssensor defect zou zijn. zit onder de voorstoel. Is niet heel goedkoop. Misschien last van een losse kabel na een rit over een slechte onverharde weg? Hopelijk niet de sensor zelf. Harde reset bedoel je dan de auto helemaal spanningsloos maken?
 14. Michb

  ABS en ASC lamp branden

  Ik heb zelf een Z3 2.0 L (M52) uit 1999 en die heeft wel een OBD1 stekker onder de motorkap. Als je voor de auto staat zit hij rechts tegen de veerpoot aan. Het is een ronde stekker als je nu alleen een OBD2 stekker hebt heb je een verloop nodig. Ik weet het niet 100% zeker, maar ik denk toch echt dat je ook een OBD1 stekker hebt en dat de foutmelding van de ABS daar moet uitlezen. Je woont net even te ver weg om langs te komen anders hadden we het mijn diagnose apparatuur kunnen proberen. Ik gebruik een INPA stekker met verloop naar ODB1. Volgens mij moet trouwens een icarsoft 910 ook geschikt zijn voor ODB1, maar dan moet je wel de verloopstekker gebruiken. Als je googled met de zoekterm BMW Z3 OBD1 Location kom je diverse afbeeldingen tegen hoe de stekker er uit ziet. Succes.
 15. Michb

  ABS en ASC lamp branden

  Raar dat er geen meldingen zijn. Bij mijn Z3 1999 komen een aantal melding via de OBD1 (onder de motorkap) en een aantal meldingen via de OBD2 stekker. Heb je ze allebeide uitgelezen? Als er een lampje brandt zou er toch ook een melding moeten zijn. Bv. het airbag lampje resetten kan alleen via de OBD1.
×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden