Ga naar inhoud
Zoeken in
  • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

casanova72

Member
  • Aantal items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over casanova72

  • Titel
    1.9 member

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    bmwz4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    45
  • Interesse(s)
    autos,reizen,liveyourlife

Recente bezoekers van dit profiel

294 profielweergaven
  1. Ja dat zou mooi zijn idd, eens kijken hoever ik kom....
  2. Alles correct in elkaar gestoken, het kan ook maar op een manier. En toch werkt het niet! Als ik naar de link in de qote van ewout gaan staat er dat het niet werkt op basic /cd. Ik ga dus kijken voor een business model radio.
  3. Iedereen hartelijk dank tot nu toe voor het meedenken. Ik ga kijken hoever ik kom. Ben vanaf morgen lang weekend weg. Dus update zal vanaf dinsdag weer zijn denk. Fijn weekend iedereen.....
  4. Ik heb een basis radio/cd. Ik zit stilaan te denken dat er hier geen aux mogelijk is, alhoewel er gewoon blok c aanwezig is, voor een aux apparaat op aan te sluiten. Misschien moet ik gaan kijken voor een business radio.
  5. Ik heb nooit aux erop gehad, alleen cd en radio via de mode....via blok c moet aux erop komen als je er iets op aansluit. Dat is wat ik denk dat het probleem is... Kan ik de kabels losknippen en een nieuw stekkerblok je halen en ze er opnieuw in monteren. Dat is m'n enige optie denk ik nog
  6. Is me net opgevallen dat de metalen connectors aan de plugin zijde van de stekker bewegen en naar boven wegvallen in de stekkerbehuizing als ik kabel 3,4,en 10 aan de andere zijde beweeg. Ik begin de indruk te krijgen dat daar het probleem zit Zitten die kabeltjes in de plug vast gemonteerd of kun je die er uit trekken? Ik durf niet te hard aan te trekken.
  7. Oké, dan word 't nu wat moeilijker. Ik ga er nu vanuit dat idd de spanning het probleem niet is. Plug zit gewoon normaal ingeplugd in blok c.
  8. Ik heb 't idd over de stekker uit het c blok trekken. Ik probeer gewoon vanalles
  9. Kan het zijn dat als de massa geen contact maakt dat het dan niet werkt? Want de massakabel van de radio is heel dik en die van de bluetoothmodule een stuk dunner, ik heb ze met een connector verbonden en voor alles wat ik in me had die dikke massakabel in die connector geduwd en dicht geknepen met de veel dunnere bluetooth massa ernaast.
  10. Ik heb de aux stekker eruit, de rode 12v en de massa nog aangesloten. Het blauwe lampje blijft aan. Ik heb dus gewoon contact maar krijg nog steeds geen aux in het display via de modeknop. Ik kan dus zonder de aux plug ingeplugd gewoon met m'n handy verbinding maken. Schakel ik Bluetooth in dan blijft het lampje voor op de module branden, schakel ik Bluetooth uit dan knippert het lampje.
  11. Ik ga zo weer even alles checken, ik laat van me horen...
  12. En als de massa niet goed verbonden is, kan dat ook een probleem zijn?
  13. Er zit een blauw lampje aan de voorzijde van dat Bluetooth kastje, die knippert als er geen bluetooth verbinding is. Zodra ik hem verbind met m'n handy, brand hij constant, dus hij geeft aan dat er wel verbinding is, maar geen aux in beeld.
  14. Als de massa of de rode 12v kabel niet goed verbonden zijn, kan dat ook het probleem zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden