Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

MNZ3M

>>Donateur<<
 • Aantal bijdragen

  574
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

40 Uitstekend

Over MNZ3M

 • Rang
  2.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3M roadster
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Leusden
 • Interesse(s)
  Classic cars
  Model auto's 1:43 Porsche
  BMW
  Natuur

Recente profielbezoeken

1073 profielweergaven
 1. Die ex van Max staat al een hele poos te koop. voor 235.000 ex btw/bpm is hij voor jou. Ik heb het geld niet maar als belegging is zo iets natuurlijk wel interessant je hebt alleen wel wat geduld nodig.
 2. Het was weer veel lopen en kijken zelfs voor Markus Walker stond men als Porsche liefhebber in de rij en de ex van Max..
 3. Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  OP de details "Wax'M's Bimmer Summmer Detail"11 maart 2018 MClub M'n . leer laten verwennen.
 4. Met het vervangen van de waterpomp was toen ook gelukkig mijn wat hogere KVS-verbruik opgelost In dien je zoals beschreven koelvloeistoflekkage krijgt en je heb het te laat in de gaten dan kun je door gebrek aan koeling hotspots krijgen welke materiaal spanningen kunnen veroorzaken . Verschil in uitzetten materiaal en door vervorming (kromtrekken) van b..v. . een cilinderkop een heetdeel te. opzichte van een gekoeld deel van de kop kan de koppakking doorgeblazen worden en of er een breuk ontstaan bij de kop vaak in de buurt van een relatief heet deel bij tussen de kleppen. er ontstaat dan een breukje waar eventueel ook weer koelvloeistof of compressie druk weg kan lekken. (zie bougie verhaal van een mindere cilinder ) . Natuurlijk zal bij een vloeistof lekkage niet altijd schade ontstaan als je het maar bijtijds in de gaten heb en je motor dan ook kunt behoeden voor oververhitting en of bij oververhitting langzaam laat afkoelen om extra materiaal spanningen te voorkomen. Vandaar dat ik het niet verstandig vond om zonder goede oorzaak (het vervangen van een waterpomp ?? allen bij lekkage bij de pomp afdichting of defect lager/schoepen) weer met een auto de weg op te gaan als je allerlei signalen krijgt dat er wat mis kan zijn met de koeling (witte walm uit de uitlaat , koelvloeistof verlies zonder goede oorzaak en mayonaise kleppen deksel
 5. een scheur in de kop Dat is balen ik had al zo'n voorgevoel maar je weet het pas na demontage. Maar na een goede revisie kop kun je er weer van genieten .
 6. Antwerpen classics Z3 coupe's

  De witte M Coupe Leuke info !
 7. Antwerpen classics Z3 coupe's

  De prijzen waren niet afwijkend goedkoop of duur het is net wat je zoekt en voor een goed prijsvergelijk zul je de compleetheid en of originaliteit van de auto moeten onder zoeken . Maar de de M 6 was verkocht had maar 1 vorige eigenaar. Over 2 weken maar weer eens naar Essen .
 8. Antwerpen classics Z3 coupe's

  Antwerpen classics Z3 coupe's Hierbij enkele Z3 coupe plaatjes van Antwerpen classics en ander moois.
 9. Het leek mij niet verstandig om met de auto te gaan rijden gezien het voorgaande zeker om echte motorschade te voorkomen. Maar goed het is je eigen keuze en risico.
 10. Met het vervangen van de waterpomp was toen ook gelukkig mijn wat hogere KVS-verbruik opgelost. Wellicht al een voorbode geweest, (diagnose en eventuele gevolg schade te weinig koelvloeistof niveau ) Indien het alleen een lekke koppakking betreft is het vooral de arbeid en heb je ook nog in zekere zin toch nog geluk. Als je motor verder goed loopt en je geen gescheurde kop of iets dergelijks heb. Maar laten hopen dat het mee valt en dat alleen een nieuwe koppakking nodig is maar de smeurrie olie dop mayonaise en vette bougie geven te denken. We zullen duimen.
 11. Schokdempers en veren

  Aan de achterzijde speelt bovendien nog iets anders mee... Ben benieuwt !
 12. Beslagen ramen

  Beslagen ramen Zoek het lek ! deurfolie's ,rubberafdichting afwatering tussen motorruimte / interieur ,achterklep ruitrubbers ,vochtige bekleding ,scholdempers achter ,bodemplaat en afwatering enz. Vaak wordt er bij herstel wel eens de juiste montage vergeten. Maar ik snap dat het vaak moeilijk zoeken is .
 13. Welke Xenon adapter

  Zal bij APK wel een dingetje worden !?
 14. Voorstellen, 'nieuwe z3 én kacheltroubles...

  Ziet er prachtig uit welkom.
 15. Ja morgen weer genieten.
×