Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

MNZ3M

>>Donateur<<
 • Aantal bijdragen

  607
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

44 Uitstekend

Over MNZ3M

 • Rang
  2.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3M roadster
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Leusden
 • Interesse(s)
  Classic cars
  Model auto's 1:43 Porsche
  BMW
  Natuur

Recente profielbezoeken

1270 profielweergaven
 1. MNZ3M

  Foto's nieuwe Z4 gelekt! (15-08 update nieuwe foto's!)

  Kun je zien wat een goede kleur kan doen of breken.
 2. MNZ3M

  Foto's van dagtrips of "echte" trips

  mooie plaatjes
 3. MNZ3M

  Verlichting doet raar

  Dat lijkt wel een creatief met kurk LED lamp als motor ruimte verlichting !?
 4. Ben benieuwd naar hoe de heide er bij zal staan na deze hete zomer. Voor de Hunebedden ben ik wat dat betreft niet bang. Nee die stammen uit de ijstijd en toen was er zeker nog geen heide. Maar met een beetje regen wordt die van zelf wel weer eens mooi paars. of wit.
 5. MNZ3M

  Foto's nieuwe Z4 gelekt! (15-08 update nieuwe foto's!)

  Afgaan op een plaatje is niet altijd direct overtuigend ook speelt kleur een belangrijke rol . Laat maar komen ik ben benieuwd.
 6. MNZ3M

  Fabrikant Adaptieve schokbrekers E89

  Vul het type nummer in van de schokdempers en je weet wat het is (Marktplaats) Schokdemper OE - NUMMER 31316784917
 7. MNZ3M

  Fabrikant Adaptieve schokbrekers E89

  Die dingen zijn 1500km oud. Geen 15000 of 150000... Gezien de foto's ????? dan toch maar nieuwe.
 8. MNZ3M

  Fabrikant Adaptieve schokbrekers E89

  Op marktplaats bied Bert ze ook aan (jong gebruikt) Wie zet er nu sloop schokdempers onder zijn auto ga dan een ander auto rijden.het feit dat het slijtage delen zijn geef je zelf al aan. Maar goed oude banden zijn ook goedkoop . Maar we hebben het over veiligheid en rijeigenschappen van een BMW Z4 E89 SDRIVE35I als je daar nu op moet bezuinigen koop dan een andere auto. waar dat alles een minder grote rol speelt.
 9. MNZ3M

  Z3 loopt op 2 cilinders

  Compressie meting leuk maar volgens mij niet zinvol gezien je opmerkingen cilinder 1 en 4 vallen uit . Zeldzaamheid lijkt mij m.b.t. je omschreven probleem. 2 cilinder uitval tegelijkertijd. Eerder lijkt mij iets aan de hand met de sensors lambda 1 en 2 welke heb je vervangen. (ook gezien je eerdere storing diagnose uitlezing) de krukas sensor ? De klop sensoren wellicht ? en of bekabeling. Jou plaatjes laten nog wat zien je heb het over uitval van cilinder 1 en 4 en die laten afwijkingen zien bij cilinder 3 en 4 of 1 en 2 Lambda sonde 1 meet vrijwel 0,03 Volt of te wel niets . Meten is weten .
 10. MNZ3M

  Le Mans Classic 2018

  Veel moois MMMMMMMMM ZZZZZZZZZZZZZ
 11. MNZ3M

  Ophanging voor probleem

  Lijkt me toch wel handig om te achterhalen wat de oorzaak is en volgens mij kan een goede garage of specialist de oorzaak wel achterhalen.lijkt mij,. Je heb er volgens mij al voldoende aan gespendeerd zonder de echte oorzaak te hebben gevonden. De kromme velg geeft aan dat er toch wel wat met de wielophanging en of stuurinrichting is gebeurt wat tot een schade of verhoogde slijtage heeft geleid .
 12. MNZ3M

  REACTIETOPIC Limborit X - zondag 10 juni 2018

  Foto's van de rit zien er geweldig uit , ook nog een zeldzame estoril blauwe M roadster gespot had ik nog niet eerder gezien..
 13. MNZ3M

  Onderkant foto's

  Ja hoe moderner des te vlakker afgeschermd . z4 zit er dus net tussen in i8 - z4- z3. Wat is het verschil tussen de Z4 onder kant , Z4M onderkant en of Z4M Coupe ik neem aan vrii wel gelijk afgeschermd behoudens de typerende uitlaat . Ik wacht op de plaatjes.
 14. MNZ3M

  Onderkant foto's

  wat heeft een Z3m met de Z4(m) coupe te maken als ik vragen mag ? Titel "Onderkant foto's " heeft ook een onderkant. Maar goed een Z4M heeft zeker een aantal afwijkende gelijkenissen. Maar je hoeft er natuurlijk niet naar te kijken en voor menig forum lid wellicht ook interessant Ook een niet M ziet er interessant uit . Maar goed ik ben ook benieuwt naar de foto's van ook de Z4M . dus laat maar komen.
 15. MNZ3M

  REACTIETOPIC Limborit X - zondag 10 juni 2018

  Gelukkig alleen blikschade en komt vast wel weer goed maar is wel een domper voor zo'n leuke dag,
×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden