Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Horus

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  1472
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  22

Horus won de laatste dag op 3 december 2018

Horus had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

109 Uitstekend

Over Horus

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 10-12-1951

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 2.5i en Saab 93 Sport Estate
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Omg. Zwolle
 • Interesse(s)
  Zeilen, Motortechniek

Recente bezoekers van dit profiel

1150 profielweergaven
 1. Het lijkt me dat er een afvoer moet zijn voor vocht ergens in het motorcompartiment; zit die wellicht verstopt met troep?
 2. Horus

  PDC inbouwen

  Wellicht goed om het klein voorgeboorde gaatje met een "ruimer" op maat te maken. Een "ruimer" is conisch. en hapt wat minder dan een gewone metaalboor. Door het happen van de metaalboor krijg je mogelijk een minder mooi rond gat (zag toevallig vorige week bij Aldi voor weinig een pakketje met ruimers; voor kunststof zullen die wel voldoen lijkt me). Wellicht tijdens het ruimen de kunststof bumper koelen met...….water?? Succes gaat goed komen. Met "Expertentool" en de bijbehorende kabel kan je zelf de programmering aanpassen.
 3. Dag Anja en Willem, helaas moet ik (Horus) mij af melden. Echt jammer; een bruiloft kruist het pad. Veel plezier!
 4. Als de motorkap bij de voorruit links/rechts op de juiste hoogte ligt en ook de aansluiting voor met de bumper en spatschermen er goed uit ziet, dan lijkt het me dat de kap iets door hangt. Probeer nou eerst die rubbertjes (2x2 stuks) eens, die zijn sowieso een aanwinst. Even goed kijken naar de positie waar je ze monteert; zijn meer mogelijkheden voor.
 5. Over haarkloverij gesproken..... Rijden al die ZZZZ's nu met de pomp in de kofferbak en iets lager een vijvertje, of is dat probleem ook verholpen ? Of moet de andere elektronica straks ook in de kofferbak?
 6. Of het verschil maakt hangt af van de starheid van de driehoeken die de constructeur heeft voorzien. Zonder veerpootbrug zie je twee driehoeken; de aanwezige veerpootondersteuning vormt aan beide kanten een zijde van zo'n driehoek. de andere twee zijden van beide driehoeken wordt gevormd door de carrosserie. Is die carrosserie echt stabiel, dan vormen die beide driehoeken elk een star geheel en zou een toegevoegde veerpootbrug de beide driehoeken ten opzichte van elkaar beter kunnen stabiliseren; er ontstaat immers door de toevoeging van de veerpootbrug een nieuwe driehoek die beide andere met elkaar verbindt. Ik denk de krachten daar niet te moeten onderschatten, maar daar zal de constructeur toch ook rekening mee hebben gehouden. M.i. zou je de ZZZZ heeel stevig aan de tand moeten voelen om verschil te merken. Een goed uitgevoerde veerpootbrug vind ik zeker mooi, maar dat is optisch. Ben benieuwd.....
 7. Het is me te simpel om nu het meetinstrument maar te wantrouwen!
 8. Uitlezen; inleren van nieuwe hardware? Wellicht om te beginnen?
 9. Eindelijk rijden, gefeliciteerd!
 10. Ik vermoed, dat het los laten van de coating bedoeld wordt met 'schilferen'. De koplampen hebben een coating en daar zit hem meteen ook het punt met het polijsten. Je poetst in feite de coating; is die er af dan is het raadzaam om die weer aan te brengen. Even googlen; er is op dit forum al eerder over het polijsten van koplampen geschreven. Overigens, als je dan echt aan de slag wilt met polijsten, dan kan je dat heel goed met zilver- of koperpoets doen en ook ….tandpasta. Wel even het lakwerk beschermen (afplakken?).
 11. ^^ @GuidoK en @2.5si Ik heb even de inhoud van mijn GM5 (E85 2.5 / 2004) module bekeken (deze is 8/2017 door de dealer geupdate). Daar staat over de stoel memory het volgende in (kan eventueel de hele inhoud posten). Voor de goede orde ik heb geen elektrisch verstelbare stoelen. MIT_LIN nicht_aktiv MIT_LIN_SCHALTER nicht_aktiv MEMORYANFAHRGENAUIGKEIT standard SITZMEMORY_VERBAUT_GM nicht_aktiv MEMORY_POS_SPEICHERN wert_01 SPIEGELABKLAPPEN_GM nicht_aktiv ABKLAPPWERT_GM wert_01 MEMORY_POS_ANFAHREN
 12. Wat de 'looks' betreft zit het goed. Mooi!
 13. Accus worden bijna allemaal in oost Azië gemaakt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden