Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Horus

>>Donateur<<
 • Aantal bijdragen

  1377
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Waardering in de gemeenschap

99 Uitstekend

Over Horus

 • Rang
  3.0 member
 • Verjaardag 10-12-1951

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 2.5i en Saab 93 Sport Estate
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Omg. Zwolle
 • Interesse(s)
  Zeilen, Motortechniek

Recente profielbezoeken

904 profielweergaven
 1. Horus

  Wat heb je onlangs nog voor je (Z)ZZZ gekocht?

  Originele matten Luchtslang inlaat Vacuüm slang voor rembekrachtiger
 2. Horus

  Windscherm

  En mij is nog niet duidelijk wat de kosten zijn bij de verschillende varianten. Pas zodra de meerprijs van een OEM-scherm in beeld is, uiteraard in combi met je portefeuille, dan is e.e.a. te beoordelen. OEM is gewoon mooi en afneembaar. Ik heb er geen ophanging bij voor in de kofferklep voor als je hem niet geplaatst toch bij je wilt houden, maar die schijnt er wel te zijn
 3. Horus

  Ramen sluiten niet met de afstandsbediening

  Ook dat is via NCS Expert te regelen
 4. Horus

  Windscherm

  Bedenk dat plexiglas niet zonder gevaar is bij een crash! Lexaan zou dan beter zijn, maar blijft op termijn minder helder. Plexiglas versplintert en lexaan buigt. Ik heb begrepen dat bijvoorbeeld een kogel er in bluft hangen. Nou dat moet toch een hele geruststelling zijn ingeval je voor kunststof kiest.
 5. Horus

  z4 coupe modificeren

  De kans dat je bumper beschadigd raakt doordat het lipje er af wordt geduwd lijkt me niet gering. Je zou het er eigenlijk onder moeten lijmen zodat het er af gaat bij een 'touch'. Nu heb je in feite een nog lagere bumper!? Maar neemt niet weg dat zeker wel leuk staat.
 6. Horus

  z4 coupe modificeren

  Ziet er zeker goed uit! Dit breekt er af als je 'te ver' gaat, voordat je bumper beschadigd raakt?
 7. Horus

  ratel boven 3000 tpm

  Als de oliefilterhuispakking (iets voor de scrabble liefhebbers?) vervangen is, dan heb ik toch de indruk dat er eerder meer gesleuteld is aan het blok. die kom je niet zo maar tegen lijkt me. Wat is die historie dan?
 8. Horus

  ratel boven 3000 tpm

  Oliehuisfilter pakking??? Dat is toch een dop met daarop een rubber ring? Zou die in het blok gekomen kunnen zijn? Heb je daar aanwijzing voor?
 9. Horus

  Tankje van de koelvloeistof loshalen

  Ook dat laatste is juist; ik heb getwijfeld bij de demontage van het tankje. Maar er moet toch stevig aan getrokken worden om het van de radiator los te krijgen. En dat is het dan nog niet, want als het nieuwe tankje geplaatst wordt dat gaat daarentegen weer heel gladjes in diezelfde koppeling. En wel zo dat ik het eerst helemaal niet vertrouwde; was er niet een ringetje of zo gevallen? Maar nee, demontage gaat lastig en montage gaat dan weer heel soepeltjes. Ik heb mijn originele tankje dat ik uit voorzorg heb vervangen nog wel liggen evenals het thermostaathuis met de thermostaat.
 10. Horus

  Tankje van de koelvloeistof loshalen

  Even in TIS kijken hoe je dit moet aanpakken. ZZZZ omhoog voor en de kunststof onderplaat verwijderen maakt het al een stuk makkelijker.
 11. Horus

  Foto's van dagtrips of "echte" trips

  Als je de Gavia gereden hebt, inderdaad smal, maar dat gaat best hoor! Dan is de Stelvio een 'eitje'. Veel plezier daar.
 12. Horus

  Vieze veiligheidsgordels

  Precies; gordel uitrollen en bovenaan in de geleider vast zetten met de achterkant van een halve wasknijper o.i.d. Soppen maar!!
 13. Horus

  ratel boven 3000 tpm

  Disa (aangepast) klep wellicht?
 14. Horus

  Ophanging voor probleem

  Zonder twijfel. Ik had op mijn daily eerder 4 nwe Bridgestones; daarvan was er ook eentje niet goed 'rustig' te krijgen en is vervangen, waarna euvel verholpen was. Zou een oneffenheid in het loopvlak moeten zijn geweest.
 15. Horus

  Ophanging voor probleem

  Recent andere banden gemonteerd? Kan ook in de band zitten!
×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden