Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Horus

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  1458
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  22

Horus won de laatste dag op 3 december 2018

Horus had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

108 Uitstekend

Over Horus

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 10-12-1951

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 2.5i en Saab 93 Sport Estate
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Omg. Zwolle
 • Interesse(s)
  Zeilen, Motortechniek

Recente bezoekers van dit profiel

1107 profielweergaven
 1. Het is me te simpel om nu het meetinstrument maar te wantrouwen!
 2. Uitlezen; inleren van nieuwe hardware? Wellicht om te beginnen?
 3. Eindelijk rijden, gefeliciteerd!
 4. Ik vermoed, dat het los laten van de coating bedoeld wordt met 'schilferen'. De koplampen hebben een coating en daar zit hem meteen ook het punt met het polijsten. Je poetst in feite de coating; is die er af dan is het raadzaam om die weer aan te brengen. Even googlen; er is op dit forum al eerder over het polijsten van koplampen geschreven. Overigens, als je dan echt aan de slag wilt met polijsten, dan kan je dat heel goed met zilver- of koperpoets doen en ook ….tandpasta. Wel even het lakwerk beschermen (afplakken?).
 5. ^^ @GuidoK en @2.5si Ik heb even de inhoud van mijn GM5 (E85 2.5 / 2004) module bekeken (deze is 8/2017 door de dealer geupdate). Daar staat over de stoel memory het volgende in (kan eventueel de hele inhoud posten). Voor de goede orde ik heb geen elektrisch verstelbare stoelen. MIT_LIN nicht_aktiv MIT_LIN_SCHALTER nicht_aktiv MEMORYANFAHRGENAUIGKEIT standard SITZMEMORY_VERBAUT_GM nicht_aktiv MEMORY_POS_SPEICHERN wert_01 SPIEGELABKLAPPEN_GM nicht_aktiv ABKLAPPWERT_GM wert_01 MEMORY_POS_ANFAHREN
 6. Wat de 'looks' betreft zit het goed. Mooi!
 7. Accus worden bijna allemaal in oost Azië gemaakt.
 8. Gefeliciteerd; we wachten de plaatjes af. Veel plezier er mee.
 9. Mooi project, Hoe ben je hier zo in verzeild geraakt?
 10. Ben wel benieuwd naar de conditie van de thermostaat (na een jaar). Ik laat het origineel hier nog maar even in de kast liggen...…. Laat je het nog even weten?
 11. Horus

  Inpa

  Wat zou je graag willen doen 'ingebouwde bc controleren/activeren'?
 12. Ik heb mijn thermostaat vorige winter preventief vervangen (M54/2.5), Was niks mis mee, die ligt hier nog. Is zo beschikbaar.
 13. Een klein beetje sludge aan de olievuldop? Wordt je ZZZZ veel kort gebruikt? Echter ook dan is dat wel verdacht. Hoe is het met het koelvloeistofniveau?
 14. @GuidoK, Omdat ik 'ulf'' niet thuis kan brengen, begrijp ik niet waarom de plek grappig is. Zou je hier iets meer over kunnen zeggen Guido? @timewa, Je hebt het over 'prutserig' zoals het er uit ziet. Is het geheel nou zo vast gemaakt met tie-raps? Of missen we een plaatje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden