Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Horus

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  1521
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  22

Horus won de laatste dag op 3 december 2018

Horus had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

113 Uitstekend

Over Horus

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 10-12-1951

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 2.5i en Saab 93 Sport Estate
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Omg. Zwolle
 • Interesse(s)
  Zeilen, Motortechniek

Recente bezoekers van dit profiel

1258 profielweergaven
 1. Zodra hij volgend jaar juni met toegeknepen billen jullie probeert bij te houden dan denkt hij nog aan dit bericht terug. Nog een advies luidt: zodra er een tankstation in zicht komt, TANKEN! en. ……… jullie raden het dus al. Zetters jullie gaan daar naar een prachtig land! Ik hoop jullie tegen die tijd langs de waterkant te zien raggen. Let op hollandse driekleur en "Horus" is raak!
 2. Voor het geval er toch serieuze problemen ontstaan daar op de wijde (hoog)vlaktes in het Noorse is dit een oplossing. 1 Ton en verder ieder zijn eigen zakjes is een optie; maar ook geen ton maar wel de speciale zakjes is m.i. ook een serieuze optie. En wat ik nu nog bedenk is, de bovenrand van een emmer (al dan niet met hengsel, voor betere grip) waar het speciale zakje in gehangen kan worden. De onderkant van de emmer er dus af gesneden. Dat past er toch wel in in de bak van een ZZZZ!? https://www.ad.nl/zwolle/dankzij-dit-toilet-uit-zwolle-laat-militair-geen-spoor-na-voor-de-vijand~ad756b5c/160464328/
 3. Je kan daar ook hutten huren, vaak bij een camping of een hotel. Alleen ………..het aantal, dat is wellicht een uitdaging. Anders weet ik nog wel een bimmer enthousiasteling die daar connecties heeft (heeft daar zelf een huis en zoon woont net N van Oslo). Voor het geval de link gelegd moet worden, dan hoor ik het wel.
 4. Dag Anja en Willem, helaas moet ik (Horus) mij af melden. Echt jammer; een bruiloft kruist het pad. Veel plezier!
 5. ik krijg steeds een foutmelding als volgt:

   

  Forum fout.pdf

 6. Lijkt me leuk, ben wel benieuwd naar de datum. Het cabrio rijden heeft bij ons concurrentie van de watersport. Zie dat de datum en verdere gang van zaken inmiddels is toegevoegd (of..... heb ik al weer niet goed gekeken?) Ik doe mee 2 personen. Ik overleg hier nog over de bezetting.
 7. Zie in elk geval de Stevio! Prachtige plaatjes allemaal; die met de wolkenlucht springt er voor mij uit.
 8. Kom je nog schappelijk mee weg! Meestal kost een plaatje veeeel meer.
 9. Toch is je locatie nog "Emmen"; je bent dus in die regio wel een beetje thuis lijkt me. Toch fijn om weer eens terug te mogen!
 10. ^Oei wat mooi, ik zie het al voor me, met een glaasje in de hand al dat moois voorbij zien schuiven! Heel veel plezier.
 11. Prachtig IJsland! En dan varend, veel plezier al vast. Wij waren daar twee jaar geleden.
 12. Dan is Ilona een bofkont; niet zozeer vanwege @Bigpapa(over hem niets dan goeds), maar wel om Denemarken. Wat een prachtig land met aardige gastvrije mensen. (Wijziging: Oeps, ik had jullie door elkaar gehaald)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden