Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

GigiA

Member
 • Aantal bijdragen

  127
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Gemiddeld

Over GigiA

 • Rang
  2.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Rotterdam
 • Interesse(s)
  Cars, bikes, music, food

Recente profielbezoeken

351 profielweergaven
 1. Ben het met je eens, ;) Standaarde werden de niet 3 liter versies dus wel op 16 inch geleverd (style 104) en zelfs daarbij staat dat ze niet voor de 3.0 zijn, maar ik weet dus iemand die dat wel gewoon gedaanheeft onder zn 3.0. Voor de looks maakt het trouwens niet echt uit wat voor motor er in ligt he, en ook de omtrek van de banden is hetzelfde, of je nou een 2.0 cabrio met 16 inch of 3.0 coupe met 19 inch hebt ;)
 2. Ligt er een beetje aan of je een facelift hebt of niet geloof ik. Bij de 3.0 zijn de remmen iets groter dan bij de anderen, en na de FL zijn de remmen van alle modellen gegroeid meen ik. Ik vraag me af of er wel eens een 3.0 uberhaupt geleverd is met 16" velgen maar ik heb wel eens iemand gesproken die ze onder zijn 3.0 voor facelift had zitten. Bij het faceliftmodel zou het sowieso niet moeten passen. gr O zie net dat je het over de e86 hebt, dat is altijd een facelift dus helaas, gaat niet passen. We wat verwarrend, in het begin heb je het over een z4 coupe en later over een cabrio. Sowieso weet ik niet of de velgen van een e36 qua ET waarde een beetje passen
 3. 3 oranje lampjes

  O jij krijgt hem natuurlijk onder garantie. Ja lekker nieuwe laten komen dan ;) Hoop dat het allemaal snel opgelost is!
 4. 3 oranje lampjes

  Nee je hoeft niets te resetten. Gewoon een nieuwe aansluiten en rijden maar ;) Ben wel benieuwd wat de dealer in Duitsland voor dat apparaat rekent, hier was het een dure grap geloof ik, vandaar dat ik er eentje uit een sloopauto heb gekocht.
 5. 3 oranje lampjes

  Precies dezelfde melding als ik had inderdaad. Bij mij was het de Yaw angle sensor onder de bestuurdersstoel. Voor 2 tientjes eentje van een schadeauto op Ebay besteld en binnen een half uurtje vervangen, toen was het allemaal weer opgelost. Bij mij was de oorzaak overigens een lekkende paravaan waardoor de plek van de sensor vochtig werd. Maar na 2 keer uitlezen dezelfde diagnose zal het wel je stuurhoeksensor zijn, daar heb ik dan weer geen ervaring mee ;) succes in ieder geval!
 6. Ongewenste dashboard verlichting

  Ik wilde voor de volledigheid nog even laten weten hoe e.e.a. is afgelopen. Het euvel was inderdaad de paravaan. Hierbij was aan de bijrijderskant een gat ontstaan bij de aansluiting met de ruit. Niet eens een heel groot gat, maar toen ik hem demonteerde zag ik dat daar ook een soort van gat./kanaal in het schutbord zit. Waarschijnlijk liep via dit gat het regenwater naar onderen en kwam dat onder de passagierstoel terecht. Na het vervangen van de paravaan is het droog gebleven, dus ik ben blij!
 7. Ervaringen met webshops

  Hi, ik vroeg me af of er hier mensen zijn met goede danwel slechte ervaringen bij verschillende webshops. Ik wil nieuwe remschijven en blokken bestellen en kwam zodoende bij autodoc.nl en auto-onderdelen24.nl maar lees hier slechte ervaringen over op internet (vaak andere, vervangende, onderdelen geleverd van mindere kwaliteit dan besteld en ellende met terugsturen) Iemand tips voor goede webshops? ps. Gaat trouwens om brembo max schijven, als iemand een tip heeft waar ze te koop zijn, graag ;)
 8. Afwatering cabdiokap

  Zou iemand eens een foto willen plaatsen van waar jullie je assteunen zetten? Ik heb altijd een omslachtige methode omdat mn krik punt 1 niet haalt als de auto nog niet deels opgekrikt is. Wat ik altijd doe is dus : 1.. rechts achter opkrikken (links kan ook) 2. rechts voor assteun plaatsen 3. auto op punt 1 opkrikken 4. links voor assteun plaatsen Gevolg is vaak dat de auto niet helemaal recht opgekrikt is, assteun rechts is vaak verder uit dan assteun links. Ik zou het liefst de auto aan beide kanten op de krikpunten voor opkrikken en dan de assteunen daar in de buurt plaatsen.
 9. Ongewenste dashboard verlichting

  Ja ben het op het moment maar vooral in de gaten aan het houden. Valt me op dat na een aantal dagen regen het nu niet nat is of zo...
 10. Ongewenste dashboard verlichting

  Ja het vocht zit echt onder de stoel van de bijrijder, en trekt zelfs omhoog tegen dat stuk achter de stoel. Dat van die deur losmaken is wel een goed plan denk ik, ik heb ook al eens een melding van sluiting in een airbag daar gehad, dus dat zou dat ook wel verklaren. De link die @330dM poste heb ik toevallig een half uurtje geleden ook gevonden. Is ook erg interessant aangezien mijn paravaan ook niet meer helemaal 100% is en dat er daar met afwatering misschien ook e.e.a. mis gaat. Ook maar eens een nieuwe voor bestellen sowieso bedankt voor het meedenken allemaal!
 11. Ongewenste dashboard verlichting

  Net de sensor vervangen en de storingen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. wel kwam de oorzaak van het euvel naar boven, de bekleding onder de passagierstoel was vochtig. Heb de sensor daarom even met plastic verpakt, maar dat is natuurlijk symptoombestrijding. Het echte probleem is dat ik waarschijnlijk ergens lekkage heb. Tot nu toe nog nooit beslagen ramen oid gehad, dus kan ook zijn dat mn raam op een kier heeft gestaan, al kan ik het me bijna niet voorstellen. heeft iemand enig idee wat verdachte plekken zijn om te zoeken? gr
 12. Ongewenste dashboard verlichting

  Haha, nee ik moet er niet aan denken dat je verwacht dat hij aan staat en hij het niet zou doen, dus voor de spielerei eerst alles goed controleren ;)
 13. Ongewenste dashboard verlichting

  ^ Bedoelde dat ik het gewoon met INPA kan controleren of hij werkt, dus ben ik niet zo heel bang voor.
 14. Ongewenste dashboard verlichting

  Nou net door de regen naar huis was best leuk eigenlijk zonder DSC, in een bocht heb je hem zo dwars, en vrij controleerbaar ;) Ik heb er via ebay eentje uit het buitenland besteld, dus het is afwachten. Volgens mij komt hij uit een e46 maar begrijp dat diezelfde dingen in een hoop modellen zitten. Wel te hopen dat hij het doet idd, maar voor die pasr tientjes wilde ik de gok wel nemen. Als hij kapot is kom ik even in de lucht voor de naam van die duitser ok ;)
 15. Ongewenste dashboard verlichting

  ja maar vind het wel fijn om bij een bepaalde grens afgekapt te worden. Ik rij eigenlijk nooit met de dsc helemaal uitgeschakeld
×