Spring naar bijdragen
  DONEREN VIA PAYPAL

GigiA

Member
 • Aantal bijdragen

  122
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Gemiddeld

Over GigiA

 • Rang
  2.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Rotterdam
 • Interesse(s)
  Cars, bikes, music, food

Recente profielbezoeken

318 profielweergaven
 1. Ongewenste dashboard verlichting

  Ik wilde voor de volledigheid nog even laten weten hoe e.e.a. is afgelopen. Het euvel was inderdaad de paravaan. Hierbij was aan de bijrijderskant een gat ontstaan bij de aansluiting met de ruit. Niet eens een heel groot gat, maar toen ik hem demonteerde zag ik dat daar ook een soort van gat./kanaal in het schutbord zit. Waarschijnlijk liep via dit gat het regenwater naar onderen en kwam dat onder de passagierstoel terecht. Na het vervangen van de paravaan is het droog gebleven, dus ik ben blij!
 2. Ervaringen met webshops

  Hi, ik vroeg me af of er hier mensen zijn met goede danwel slechte ervaringen bij verschillende webshops. Ik wil nieuwe remschijven en blokken bestellen en kwam zodoende bij autodoc.nl en auto-onderdelen24.nl maar lees hier slechte ervaringen over op internet (vaak andere, vervangende, onderdelen geleverd van mindere kwaliteit dan besteld en ellende met terugsturen) Iemand tips voor goede webshops? ps. Gaat trouwens om brembo max schijven, als iemand een tip heeft waar ze te koop zijn, graag ;)
 3. Afwatering cabdiokap

  Zou iemand eens een foto willen plaatsen van waar jullie je assteunen zetten? Ik heb altijd een omslachtige methode omdat mn krik punt 1 niet haalt als de auto nog niet deels opgekrikt is. Wat ik altijd doe is dus : 1.. rechts achter opkrikken (links kan ook) 2. rechts voor assteun plaatsen 3. auto op punt 1 opkrikken 4. links voor assteun plaatsen Gevolg is vaak dat de auto niet helemaal recht opgekrikt is, assteun rechts is vaak verder uit dan assteun links. Ik zou het liefst de auto aan beide kanten op de krikpunten voor opkrikken en dan de assteunen daar in de buurt plaatsen.
 4. Ongewenste dashboard verlichting

  Ja ben het op het moment maar vooral in de gaten aan het houden. Valt me op dat na een aantal dagen regen het nu niet nat is of zo...
 5. Ongewenste dashboard verlichting

  Ja het vocht zit echt onder de stoel van de bijrijder, en trekt zelfs omhoog tegen dat stuk achter de stoel. Dat van die deur losmaken is wel een goed plan denk ik, ik heb ook al eens een melding van sluiting in een airbag daar gehad, dus dat zou dat ook wel verklaren. De link die @330dM poste heb ik toevallig een half uurtje geleden ook gevonden. Is ook erg interessant aangezien mijn paravaan ook niet meer helemaal 100% is en dat er daar met afwatering misschien ook e.e.a. mis gaat. Ook maar eens een nieuwe voor bestellen sowieso bedankt voor het meedenken allemaal!
 6. Ongewenste dashboard verlichting

  Net de sensor vervangen en de storingen zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. wel kwam de oorzaak van het euvel naar boven, de bekleding onder de passagierstoel was vochtig. Heb de sensor daarom even met plastic verpakt, maar dat is natuurlijk symptoombestrijding. Het echte probleem is dat ik waarschijnlijk ergens lekkage heb. Tot nu toe nog nooit beslagen ramen oid gehad, dus kan ook zijn dat mn raam op een kier heeft gestaan, al kan ik het me bijna niet voorstellen. heeft iemand enig idee wat verdachte plekken zijn om te zoeken? gr
 7. Ongewenste dashboard verlichting

  Haha, nee ik moet er niet aan denken dat je verwacht dat hij aan staat en hij het niet zou doen, dus voor de spielerei eerst alles goed controleren ;)
 8. Ongewenste dashboard verlichting

  ^ Bedoelde dat ik het gewoon met INPA kan controleren of hij werkt, dus ben ik niet zo heel bang voor.
 9. Ongewenste dashboard verlichting

  Nou net door de regen naar huis was best leuk eigenlijk zonder DSC, in een bocht heb je hem zo dwars, en vrij controleerbaar ;) Ik heb er via ebay eentje uit het buitenland besteld, dus het is afwachten. Volgens mij komt hij uit een e46 maar begrijp dat diezelfde dingen in een hoop modellen zitten. Wel te hopen dat hij het doet idd, maar voor die pasr tientjes wilde ik de gok wel nemen. Als hij kapot is kom ik even in de lucht voor de naam van die duitser ok ;)
 10. Ongewenste dashboard verlichting

  ja maar vind het wel fijn om bij een bepaalde grens afgekapt te worden. Ik rij eigenlijk nooit met de dsc helemaal uitgeschakeld
 11. Ongewenste dashboard verlichting

  vind een beetje gas bij in de bocht bij glad weer soms best vermakelijk ja, maar als een wilde zou ik niet willen zeggen
 12. Ongewenste dashboard verlichting

  Denk dat ik maar even rustig ga rijden, wel zo veilig als de DSC een storing heeft ;) Bedankt voor je input! gr
 13. Ongewenste dashboard verlichting

  Ja hoop het ook, ga bestellen en dan volgende week of zo vervangen. Zal laten weten of dit de oplossing was. Doorrijden tot die tijd kan niet heel veel kwaad toch denk ik?
 14. Ongewenste dashboard verlichting

  Ok ik heb eerst geporst en ben daarna gaan googlen, zo goed ;) Schijnt vaker voor te komen en zoals 330dM zegt inderdaad even de passagiersstoel er uit en sensor vervangen. Staan er redelijk wat van op eBay, dus dat is mooi. Bedankt voor de input allemaal!
 15. Ongewenste dashboard verlichting

  Had ik ook gevonden, maar wilde even laten weten wat de melding was ;) Google doet het hier nog goed gelukkig haha
×