Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Flipje

Member
 • Aantal items

  98
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Flipje won de laatste dag op 18 september 2017

Flipje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

8 Gemiddeld

Over Flipje

 • Titel
  1.9 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0si (ex Z3 1.9)
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Tiel
 • Interesse(s)
  Gezellig leven met mooie auto's

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

905 profielweergaven
 1. Door de recente Covid-19 maatregelen door Duitsland hebben we helaas moeten besluiten de rit voor 19/20 september te annuleren. Indien de lichten weer op groen staan gaan we een nieuw weekend plannen, wordt vervolgd!
 2. In verband met annulering is er een plek vrij gekomen voor 1 equipe, interesse om mee te rijden; meld je dan snel aan!
 3. Geinig, ik heb je berichtje doorgezet aan huidige eigenaar.
 4. Inschrijftopic najaarZrit 19/20 september 2020 Komende najaarZrit is alweer de 5e editie en wij nodigen je/jullie graag uit om in het weekend van 19/20 september 2020 dit lustrum mee te maken. Dit jaar gaan we een nieuw gebied in Duitsland verkennen en het eindpunt ligt in Sauerland. Na enige moeite hebben we een aantrekkelijk hotel kunnen vinden met uitgebreide parkeermogelijkheden op eigen terrein, onze liefdes staan dus veilig! We hebben een optie op 15 kamers tot woensdag 19-2-20, daarna is het op basis van beschikbaarheid echter gezien de hotels in deze omgeving nu al volgeboekt zijn is snel reageren van belang. De kosten bedragen € 120 per persoon en daarmee is het volgende geregeld: - Koffie bij ontvangst - Lunch zaterdag - Hotelovernachting met diner en ontbijt - Lunch zondag Verdere details worden nog ingevuld en ik zal de deelnemers hierover later informeren. Opgeven kan door e-mail te sturen naar ahg.kerkhof@gmail.com o.v.v. naam deelnemer(s), forumnaam, 1 of 2 persoonskamer, mobiele telefoonnummer en type auto. Grt. Freek & Sander Foto ter illustratie en genomen tijdens najaarZrit rit 2019
 5. Bijgevoegde foto is voor mij dé foto van het weekend (dank aan maRRco) Het weekend grotendeels open met dreigende luchten afgewisseld met zon en veel gezelligheid!!
 6. Alles in kannen en kruiken, enkel nog de rit verkennen door Freek en mijzelf. We gaan met 13 auto's op pad en diverse Z-Typen; Z3, Z4 (E85), Z4 (E89) en Z4 (G29) daarnaast ook nog andere dakloze Duitsers zijn vertegenwoordigd.
 7. Zie onze aanvulling van vandaag in het openingstopic!
 8. NajaarZrit 28 & 29 september 2019 Het wordt een jaarlijkse traditie! Gisteren tijdens de oudjaarsborrel hebben we de datum geprikt voor de 4e NajaarZrit; dit wordt het weekend van 28/29 september a.s. Dit weekend van 2019 kun je alvast reserveren voor een gezellige rit net over de grens, verdere details volgen. Groetjezzz(z) Freek & Sander Zoals aangekondigd gaat de najaarZrit dit jaar plaats vinden op 28 en 29 september, ditmaal is er gekozen voor het Moezelgebied. De start zal evenals vorig jaar vanaf Hotel Valk te Stein-Urmond plaatsvinden en vanaf daar gaat Freek een mooie route met verrassende elementen samenstellen. De kosten zijn € 120,- per persoon en daarbij zit inbegrepen: Ontvangst met koffie+ Lunch op zaterdag 3 gangen diner (exclusief drank!) op zaterdag Logies en ontbijt Lunch op zondag We gaan uit van maximaal 11 deelnemende auto’s en naast het rijden is er voldoende ruimte om te genieten van de vergezichten tijdens de tussenstops. Maximum aantal inmiddels bereikt [update 15-4-19] De aanmelding is geopend, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar drift337@planet.nl met daarin: Naam (+Forumnaam) deelnemers mobiel nummer waarop je dat weekend bereikbaar bent een mooie foto van je deelnemende Roadster of Coupé Eventuele persoonlijke voorkeuren met betrekking tot het eten qua allergie etc. Bij vragen zijn wij; Freek (06-47687495) of Sander (06-13963409) uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Groetjezzz(z)
 9. Cars & Coffee TIEL Aankomende zaterdag is de jaarlijkse Passewaaij Classic Day, een Cars&Coffee in Tiel in de mooie Betuwe waar het fruit nu aan de bomen hangt dus sowieso leuk ritje! Vorig jaar hadden we 108 auto's waaronder 34 Z-Roadsters, zou leuk zijn als we onze Z3/Z4 modellen weer kunnen vertonen. Zelf ben ik 1 van de organisatoren en aanmelden kan nog via 0344pcd@gmail.com Leuke agendatip en wellicht tot ziens!
 10. Het zit d'r weer op. Het was een fantastisch mooi weer weekend en uit de reacties maken we op dat eenieder weer genoten heeft. Hierbij korte impressie van het weekend met enkele foto's.
 11. Afgelopen weekend hebben we de rit voorgereden, hier en daar nog wat omleggen en dan kunnen jullie de .gpx bestanden eind deze week per e-mail verwachten. Vooralsnog ziet het er allemaal prima uit ;)
 12. Binnenkort gaan we de rit voorrijden. Er is nog één tweepersoonskamer beschikbaar dus mocht je meewillen dan graag email aan drift337@planet.nl
 13. Ook wij hebben genoten van een plezierige, bourgondische dag met gezellige cabrioten en een enkele met dak :) G&H Nogmaals dank voor organisatie, gastvrijheid op jullie bijzondere stek en de topdag!!
 14. We zijn er zeker bij en de spaarpot zojuist gesneuveld ;) Heb betaalverzoek ff gemist denk ik ivm meivakantie en nog een auto evenementje ;)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden