Spring naar bijdragen
Zoeken in
 • Meer opties...
Vind resultaten die...
Vind resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

rmassuger

Member
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

6 Gemiddeld

Over rmassuger

 • Rang
  2.0 member
 • Verjaardag 27-04-1965

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z3 roadster 2.8 1997
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Haaren

Recente profielbezoeken

863 profielweergaven
 1. rmassuger

  Raammechanisme afstellen

  Volgens mij zit er geen schakelaar. Ik denk dat je plaatwerk in de deur gescheurd is.
 2. rmassuger

  Uitlezen abs met icarsoft

  Volgens de beschrijving is de lezer geschikt voor OBD1. Ik gebruik een verloopkabel van obd1 naar odb2. De lezer maakt wel contact met de auto. Het scherm in de screenshot is als je de abs uitlezen optie kiest.
 3. rmassuger

  Uitlezen abs met icarsoft

  Bedankt voor de handleiding. Ik heb het idee dat de software niet helemaal goed werkt doordat die "no found" bij verschillende menu's wordt gegeven. De software is wel de versie die je op de icarsoft website kunt downloaden.
 4. rmassuger

  Uitlezen abs met icarsoft

  Uitlezen abs met icarsoft Bij mijn Z3 brand het abs lampje. Ik heb tweedehands een icarsoft i910 gekocht om de storing uit te lezen. Ik krijg echter meldingen waar ik niets mee kan. Iemand ervaring met de icarsoft i910 en de meldingen?
 5. rmassuger

  Speling Z3 stoelen

  Rubbers zijn eenvoudig te vervangen. Zie video
 6. rmassuger

  Wat is hier de start onderbreking chip ?

  Ik heb ze inderdaad geprobeerd aan te melden. Dat lukt wel met de ali sleutel maar niet met de twee BMW sleutels ;-(
 7. rmassuger

  Wat is hier de start onderbreking chip ?

  Ik ben op zoek naar een nieuwe sleutel omdat met mijn beide originele sleutels de deur niet meer vanaf afstand bediend kan worden. Ik heb in beide een nieuwe (oplaadbare) batterij gezet. Helaas zonder resultaat. Ik moet nu dus de sleutel in de deur stoppen op te openen. Ik denk dat ik van de sleutel zonder chip de baard afzaag en dan aan dezelfde sleutelring doe als de originele sleutel. Dan kan ik hem op afstand openen en met de sleutel starten..
 8. rmassuger

  Wat is hier de start onderbreking chip ?

  Ja, deze is het. Thanks ! Als ik het zo lees kun je de chip er niet eenvoudig uithalen en in een andere sleutel zetten zoals bij een Z3. Iemand nog suggesties om met mijn nieuwe Z4 sleutel ook te kunnen starten ?
 9. Wat is hier de start onderbreking chip ? Hoi, Ik heb voor mijn e85 een nieuwe sleutel met electronica gekocht. Met deze sleutel kan ik de auto op afstand open en dicht doen. Starten lukt niet omdat er natuurlijk geen startonderbreking chip in zit. De foto is de electronica uit de originele oude sleutel. Wat is hiervan de start onderbreking chip?. Ik hoop dat ik die kan overzetten zodat ik een sleutel heb met afstandbediening er waar ik ook mee kan starten
 10. Heb je nog 8 rubbertjes voor mij voor het verhelpen van de stoelspeling? Ik hoor het graag. 

  Gr. Abe

  1. Toon vorige opmerkingen  2 meer
  2. rmassuger

   rmassuger

   Geef nog even je naam en adres door

    

  3. BMWfanAbe

   BMWfanAbe

   Abe Hofstra

   windmolen 3

   2665SB  Bleiswijk

  4. rmassuger

   rmassuger

   Hoi Abe,

   Rubbers zijn met de post. Hier de video voor de montage 

    

   Veel success.

 11. Z4 sleutel en startonderbreking De afstandbediening van mijn Z4 E85 uit 2003 deed het niet meer. Nieuw oplaadbaar batterijtje erin gezet maar helaas zonder resultaat. Via aliexpress een nieuwe sleutel besteld en laten slijpen. Met de ali electronica kan ik de auto weer vanaf afstand openen maar niet starten. In de ali sleutel zit een zwart blokkingschip maar die is uiteraard niet bij de auto bekend. Ben benieuwd of ik een stukje elektronica uit de originele sleutel kan halen en in de nieuwe sleutel kan zetten zodat ik de auto van afstand kan openen en starten. Links originele afstandbediening, rechts electronica van ali
 12. rmassuger

  Lipje afstandbediening afgebroken

  Thanks, heb je voor mij een linkje naar de lijm die je gebruikt hebt. Ik zie dat er heel veel k2 lijmen zijn
 13. rmassuger

  Lipje afstandbediening afgebroken

  Lipje afstandbediening afgebroken Inmiddels is ook van de tweede afstandbediening het lipje afgebroken zodat hij niet meer aan de sleutelbos kan. Dat is erg onhandig. Iemand tips hoe je de afstandbediening weer aan de sleutelbos kunt maken. Gaatje boren gaat niet echt van dan boor je door de elektronica.
 14. rmassuger

  Stekkers van Z3 stoel

  Stekkers van Z3 stoel Ik wil graag facelift stoelen in een pre-facelift Z3 zetten. De stekkers van de pre-facelift en facelift zijn niet hetzelfde. Graag wil ik een verloopkabel maken. De facelift stekkers uit de facelift auto heb ik al. Wat mist zijn de stekkers die aan een Z3 stoel zitten (stoelverstelling voeding, stoelverwarming voeding en Airbag detectie). Heeft iemand wellicht die stekkers van oude Z3 pre-facelift stoelen nog liggen ?
 15. rmassuger

  Geen dashboard verlichting

  Geen dashboard verlichting Hoi, Mijn Z3 1.8 van 1996 heeft geen dashboard verlichting. Ook bij de kachelknoppen doet de verlichting het niet. Ik heb de dimmer van de lichtschakelaar al doorverbonden (howto ad kusters) maar geen verlichting. Als ik de verlichting aan laat staan en de sleutel uit het contact dan gaat er geen pieper. Lampjes zijn volgens mij gewoon goed. Zekeringen ook (tenminste de zekeringen in de box onder de motorkap Ra ra wat kan die zijn
×

Belangrijke informatie

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden