Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Frenkie

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  1030
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  28

Frenkie won de laatste dag op 7 november 2018

Frenkie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

138 Uitstekend

Over Frenkie

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 03-11-1953

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z4 E 89 2.3i m sport, Volvo V60 T4 R Design
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Mheer
 • Interesse(s)
  Auto, voetbal, muziek, wielrennen

Recente bezoekers van dit profiel

1183 profielweergaven
 1. ^^ als het een cirkel is, kun je ook niet verdwalen.....
 2. Herprogammeren weet ik niet, doffe koplampen wel: de rubbers in de kapjes achter de lichunits zijn uitgedroogd. Bij de dealer kosten nieuwe rubbers plm 20€ per stuk dacht ik. Het is wel priegelen met de wielen erop, maar je kunt het zelf doen, veel ruimte heb je niet in de wielkast. Velgen er even af is makkelijker. Btw: is ie nu gekeurd?
 3. Ja, ik denk dat je of een lange rit moet maken om je accu eens goed op te laden of binnenkort een nieuwe accu erin. Zou je accu capaciteit laten doormeten, dan weet je het zeker.
 4. Duits voor goed nederlands cruise control....niet adaptief in de zin dat er radar opzit en dus afremt voor langzame voorliggers, maar wel remfunctie bergaf tot ingestelde snelheid. Tempomat is ook cruise control. Zit er dus wel op. Ik zou toch ook even het Duitse forum in de gaten houden als deze koop afketst, er zijn de nodige E89 rijders die gaan overstappen op het nieuwe model. https://www.zroadster.com/forum/forums/biete.58/ Overigens een heel mooie uitvoering, duidelijk een liefhebber. Een vergelijkbare zul je niet snel in NL aantreffen. Bij import altijd laten taxeren om de BPM vast te stellen, kan je zo een paar honderd euri opleveren. Succes!
 5. Ik ben destijds toen ik nog een E85 reed ook van 16 naar 18 inch overgestapt, het wordt dan nog iets "strakker" allemaal. Wel de aantekening dat ik beide keren op RFT banden reed. De E85 is nu eenmaal "spartaans" qua comfort, ik denk dat NRFT's iets meer comfort bieden, wellicht heft dat de overstap van 16 naar 18 inch iets op.
 6. @Jansenior effe naar pagina één van dit topic terugscrollen, staat vermeld hoe en wat....
 7. Kom ook, met zoonlief, lunch ja, diner nee.
 8. Roger, helaas dit jaar er niet bij, zitten dan in Zuid Frankrijk! Dus je moet een nieuwe groepsleider zoeken.... Natuurlijk alvast veel plezier gewenst!
 9. @pampus Theo ze zijn zelfs met 17 inch geleverd. http://www.bmwstylewheels.com/Z/Z4-E89
 10. Ik zou in een rechte lijn richting Ruud van Vuuren rijden, de Z specialist, vele forumleden gingen je al voor. O ja, welkom op het forum, intro praatje en plaatje worden op prijs gesteld.
 11. Niet alleen in de achterlichten staat wel eens water. Omdat je ook vocht in de cabine hebt, zou ik zeker de bak waarin de accu en de pomp van het dak staat goed doorzoeken op water. Die bak is bekleed met schuimstof, zuigt vocht op. Ook hier staan de diverse fora vol mee, forummember KA4 heeft hier dacht ik ook al last van gehad. Kan leiden tot dure reparaties en uiteraard wast Bmw zijn handen in onschuld.....
 12. Ik heb deze erin gezet, geen enkel (storings)probleem. https://www.hlautomotive.com/bmw-onderdelen/led-angel-eyes-marker/led-angel-eyes-h8-80-watt-bmw-z4-e89/
 13. Mooi filmpje, echte liefhebber met zo'n heerlijk aussi accent. Jammer van die bling bling velgen, maar smaken verschillen....
 14. @pampus Theo dat kastje kun je makkelijk vervangen voor een skiluik incl. zak. Volstrekt nutteloos, want geen haar op mijn hoofd die er over denkt te gaan wintersporten laat staan met een Z4. Maar goed, zolang je de klep open kunt krijgen is verwisselen een koud ( hé, dat is toepasselijk..) kunstje. Ski luikjes worden links en rechts wel aangeboden op Kleinanzeigen etc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden