Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Frenkie

>>Donateur 2019<<
 • Aantal items

  1047
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  28

Frenkie won de laatste dag op 7 november 2018

Frenkie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

141 Uitstekend

Over Frenkie

 • Titel
  3.0 member
 • Verjaardag 03-11-1953

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z4 E 89 2.3i m sport, Volvo V60 T4 R Design
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Mheer
 • Interesse(s)
  Auto, voetbal, muziek, wielrennen

Recente bezoekers van dit profiel

1208 profielweergaven
 1. ^ Rob dan is de Paasrit dus per ongeluk goed gegaan, lol!
 2. Ik heb ook gemerkt dat je beter niet teveel routes moet laden, eigenlijk allen die route die je op dat moment / die dag wil rijden. @Scorpion Roger ik heb zo'n lifetime / gold abo, kun je dan ook deze optie gebruiken?
 3. Ja, donateur worden van dit mooie forum......
 4. Heb vanmiddag de ochtendroute gedaan, mooie route. Zondag wel groot feest in Gronsveld, 400 jaar schutterij.... Allen veel plezier gewenst, wij denken aan jullie als we bij het zwembad zitten met een glaasje rosé onder handbereik!
 5. Die relatief korte stukken zijn ook niet echt goed, motor komt niet fatsoenlijk op temperatuur.
 6. @GuidoK Guido, deze test laat zien dat een zescilinder superieur is, helemaal in lijn met jouw opmerking.
 7. Als je ruim 16 jaar oud bent, dan is er toch geen sprake meer van KINDERziektes?
 8. ^^ als het een cirkel is, kun je ook niet verdwalen.....
 9. Herprogammeren weet ik niet, doffe koplampen wel: de rubbers in de kapjes achter de lichunits zijn uitgedroogd. Bij de dealer kosten nieuwe rubbers plm 20€ per stuk dacht ik. Het is wel priegelen met de wielen erop, maar je kunt het zelf doen, veel ruimte heb je niet in de wielkast. Velgen er even af is makkelijker. Btw: is ie nu gekeurd?
 10. Ja, ik denk dat je of een lange rit moet maken om je accu eens goed op te laden of binnenkort een nieuwe accu erin. Zou je accu capaciteit laten doormeten, dan weet je het zeker.
 11. Duits voor goed nederlands cruise control....niet adaptief in de zin dat er radar opzit en dus afremt voor langzame voorliggers, maar wel remfunctie bergaf tot ingestelde snelheid. Tempomat is ook cruise control. Zit er dus wel op. Ik zou toch ook even het Duitse forum in de gaten houden als deze koop afketst, er zijn de nodige E89 rijders die gaan overstappen op het nieuwe model. https://www.zroadster.com/forum/forums/biete.58/ Overigens een heel mooie uitvoering, duidelijk een liefhebber. Een vergelijkbare zul je niet snel in NL aantreffen. Bij import altijd laten taxeren om de BPM vast te stellen, kan je zo een paar honderd euri opleveren. Succes!
 12. Ik ben destijds toen ik nog een E85 reed ook van 16 naar 18 inch overgestapt, het wordt dan nog iets "strakker" allemaal. Wel de aantekening dat ik beide keren op RFT banden reed. De E85 is nu eenmaal "spartaans" qua comfort, ik denk dat NRFT's iets meer comfort bieden, wellicht heft dat de overstap van 16 naar 18 inch iets op.
 13. @Jansenior effe naar pagina één van dit topic terugscrollen, staat vermeld hoe en wat....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden