Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Bonfire

Member
 • Aantal items

  98
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Bonfire won de laatste dag op 28 januari 2018

Bonfire had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

25 Uitstekend

Over Bonfire

 • Titel
  1.9 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.0 - 2x 107 - R1200GSA LC
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Doornspijk

Recente bezoekers van dit profiel

548 profielweergaven
 1. Hallo Roger je mag ons noteren. 2x lunch + diner. en ik wil wel zoals altijd voorrijder zijn. gr. Freek & Irene (Bonfire).
 2. Roger en Jacqueline bedankt voor weer het organiseren van een echte Limborit. Want het ging grotendeels door jullie provincie Limburg. Ook nog eens onderstreept op het bordje met de Limburgse leeuw. Geweldige lunchlocatie en fijne groep 3. Op naar editie 2020 gr. Freek & Irene
 3. Hallo Roger graag onze “boeking” wijzigen in geen diner. Betaling is gedaan. gr. Freek
 4. Hallo Rob Je mag ons noteren 2x lunch zonder diner gr. Freek & Irene
 5. Jacqueline en Roger. Bedankt voor de prima organisatie. Mooie routes, prima stops, leuke gasten in de groep en puik weer. Droog en zonnig. (Of een kwestie om het laatste af te dwingen als voorrijder. 😉) Maandag nog een nabrander op Francorchamps. Viel een beetje tegen doordat de circuitauto chauffeur geen inlevingsvermogen of op maandag geen zin had. Of beide. Toch wel gezellig rond gekeken en er was dit keer echt veel te zien. Bij Arnhem zat het wat tegen, maar dat binnendoor zo goed als het ging omzeilt. Op naar editie 2019.
 6. Hallo Roger aub 2x incl. diner en wil wel weer gruppenfuhrer zijn.
 7. Hallo Rob je mag ons noteren. 2x incl. Diner. Freek & Irene en fijne feestdagen en jaarwisseling toegewenst
 8. We hebben met 5 Z's een mooie rit in Zuid West Friesland gereden. Fijn dat er 3 nieuwelingen meereden en zoals ze aangaven een fijne rit en dag hebben gehad. Op een klein bui'tje na hele rit open gereden. Afgesloten bij Terherne met ee sapje, warme chocolademelk of koffie. Voor herhaling vatbaar.
 9. We zullen toeteren. Schampen Workum. Zul je zwaaien?
 10. Nemen voor de zekerheid (kleintje) zonnebrand mee 😊
 11. Hallo Dobrob Voorspelling is niet verkeerd. En wat vandaag is gevallen kan zondag niet meer. Zullen elkaar treffen in Wolvega. PS met dank aan BMW-Z-CSI staat de route nu op het forum.
 12. Rob bedankt voor het nog even tussendoor regelen.
 13. H&H Bedankt voor de voortreffelijke organisatie en route's. Wij (F&I) hebben er heel erg van genoten. Groep 1 is de elke dag bijeen gebleven. Alsof er een elastiek tussen zat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden