Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Jeremy

Member
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Gemiddeld

Over Jeremy

 • Titel
  1.9 member
 • Verjaardag 06-06-1966

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 & E93
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Brabant
 • Interesse(s)
  BMW cabrio's

Recente bezoekers van dit profiel

459 profielweergaven
 1. Ik heb zelf een CP600 ingebouwd en ook een AUX aansluiting om Bluetooth te streamen. Beiden zijn 10 minuten werk als je weet wat je doet.
 2. Kabel kopen en stekker in radio steken. Even googlen.
 3. Had ik ook niet. Is een half uurtje werk om te maken.
 4. Je kunt ook een Bluetooth ontvanger kopen. Dan ben je voor 10 euro klaar.
 5. Ik heb 4 jaar geleden gaatje, olie, nippeltje gedaan en nadien nooit meer last gehad van SS.
 6. Zoals ik geschreven heb, heb ik al gezocht maar niet gevonden. Misschien op een groter scherm dan mijn phone dat het wel lukt. Ik had gehoopt dat iemand zo vriendelijk zou zijn een link te sturen.
 7. Heeft iemand een link naar wat plaatjes van deze "ring"? Kan zijn dat deze al ergens op het forum staan, maar heb gezocht en niet gevonden. Ik heb trouwens 1,5 jaar geleden een smeernippel gezet en sindsdien geen last meer gehad. Mocht het weer optreden dan wil ik de oplossing met de ring proberen. De 2200 oplossing van de dealer gaat me net te ver..
 8. Even een update van mijn alternatieve oplossing met verhippel. Ook na ruim een jaar en 7000 km, geen enkel probleem. Zelfs bij 35 graden...
 9. Zit ik net lekker te lezen.... Stopt de discussie! ?
 10. De dvd is eruit. Als ik wacht tot het rode lampje uit is, zoals het hoort, ging hij er niet uit. Als ik op eject druk terwijl het rode lampje nog brandt dan lukt het wel.. Opgelost in ieder geval.
 11. Bedankt voor de tip, die houd ik even als "plan B". De oude dvd doet het nog en als ik het loopwerk kapot trek ben ik dus verder van huis.
 12. Heeft iemand een idee hoe ik de DVD kan wisselen? Ik krijg de huidige er niet uit. Heb gewacht tot het rode lichtje uit is, en dan op eject gedrukt. Hij maakt wel geluid alsof er iets gebeurt, maar.. niets. Ik heb net een 2015 DVD gekocht e die wil ik natuurlijk uitproberen. Alvast bedankt voor de winnende tip!
 13. De 2300 is een officiële opgave van mijn BMW dealer.
 14. Het is ongeveer 3,5 uur werk + olie + klein spul + proefrijden en BTW. Bij BMW kost een stuurhuis inclusief montage en BTW € 2.300,00 In het kader van veiligheid is er in Duitsland en de USA getracht een terugroep actie te vorderen maar dit is niet gelukt omdat het volgens BMW een comfort issue zou zijn.
 15. Hallo. Ik was bij Carmovement in Helmond. Contactpersoon daar is Erwin Seijkens. De reparatie koste me 250,00 (op uurtarief). Op een of andere manier hebben ze het vaste lager gesmeerd. Een precieze omschrijving heb ik niet. Ik was de auto 1 dag kwijt. Ik zou hem niet zomaar naar een ander brengen omdat het toch wel een speciaal kunstje lijkt te zijn. Ze hadden een fotoreportage gemaakt van een vorige Z4 om eea vast te leggen. Let wel; de BMW dealer rekent je ca. 2.300,00 voor een nieuw stuurhuis.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden