Ga naar inhoud
Zoeken in
 • Meer opties...
Zoek resultaten die het volgende bevatten...
Zoek resultaten in...
  DONEREN VIA PAYPAL

Metalazo

Member
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Metalazo won de laatste dag op 29 maart

Metalazo had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

6 Gemiddeld

Over Metalazo

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 3.0i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Gameren
 • Interesse(s)
  Touren, Gamen, Muziek.

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

128 profielweergaven
 1. Zelf heb ik een grijs setje op de kop getikt op de duitse Marktplaats. https://www.ebay-kleinanzeigen.de/ Inclusief opbergtas!
 2. Zelf dit probleem meegemaakt tijdens het installeren van de speakers. Hierdoor heb ik een aantal voorbeelden wat een oplossing kan zijn voor jou. De Kabel om de deur open te maken zat klem, dit was bij mij het geval na 4 of 5 keer de deur open en dicht te doen. Oplossing voor mij: Vanaf de passagierszijde instappen en de schroeven van de bekleding los maken. Link naar Pelican parts uitleg hoe je dat moet doen. Voor mij was het genoeg om alleen de onderkant los te wippen. Dit zorgt ervoor dat de kabel vrijkomt. Een ander probleem wat ik heb meegemaakt is dat de slotbeugel aan de binnenkant van de deurstijl te veel verplaatst is. Hierdoor krijg je door het warmere weer moeilijkheden om de deur open te maken. De oplossing is door tegen de deur aan te leunen met je lichaam (aan de kant van handgreep) en de deur op deze manier te openen. Advies is om daarna het slotwerk te smeren en de slotbeugel een klein beetje te verplaatsen naar de buitenkant. (paar MM) Ik hoop dat je iets hebt aan deze informatie van mijn eigen ervaringen.
 3. Dat James Bond, deze auto maar 50 meter heeft gebruikt en hem daarna dwars door midden laat zagen..... Wat een beauty....
 4. @Juriaan81 https://bmwshop.ekris.nl/47797-bmw-z4-z4-E85/nl/onderdelen/bmw-accessoires&artikelid=124308&panelid=03_2695 Dit is de BeugelBH origineel van BMW 🙂 Waar de 1 bij staat op het plaatje, heb ik de stiksel aan de zijkant losgehaald. Pin er uit gehaald, metalen pin er in en netjes dicht maken met naald en draad ^_^
 5. Heb zelf op de Z4 de zwarte beugel BH. (Zwart leer die over de rolbeugels heen gaat) Deze heb ik gemodificeerd met een stalen pin in plaats van de standaard flexibele pin. Resultaat is dat op hogere snelheden of snelweg gebruik met de kap open, het windgeruis een stuk minder bonkt. In de zomer zit hij permanent op zn plek, in de winter haal ik hem er af.
 6. Voor de Z4 E85 3l, tank ik gewoon 95. Merk geen verschil met 98.
 7. Hoi Jaekry, De samenvatting die jij beschrijft klopt precies met waar mijn Z4 ook last van heeft. Bij een koude start willekeurig zelf bepalen waar de luchtstroom naar toe gaat. (jij wilt je ruiten defrosten? Though luck buddy eerst je voeten warm laten worden) Willekeurig hard blazen (maakt niet uit welke stand) van een halve seconde. Enige manier die ik heb kunnen ontdekken om dit tijdelijk op te lossen, is de verwarming uit te zetten voor ongeveer 10 seconden. Daarna deze weer aanzetten en zal de verwarming weer op de juiste stand springen.} Een permanente oplossing heb ik nog niet kunnen vinden of ontdekken. Bij de garage wilde ze de hele unit vervangen.
 8. De voeding zal gekoppeld worden met een geschakelde spanning in de auto. Communicatie zal verlopen d.m.v. automatisch bluetooth met de Autoradio zodra de radio aanspringt. Internet gaat via 4G (interne Simkaart) Twijfel nu op dit moment tussen een Samsung Tab s5E en een Ipad Pro. Beide goede tablets, moet ze alleen nog testen in het zonlicht. Inmiddels ook contact opgenomen met een 3D print bedrijf en een designer die het gat gaat inscannen.
 9. Beste Roger, helaas gaan wij de rit ook niet halen 😞 jammer dit zou de eerste worden.
 10. BMW Z4 E85 van CID naar Android naar Apple Dames en heren, Aantal jaar geleden heb ik in m'n zzzz het originele klapscherm vervangen met een Sony Z Ultra. Ideaal om Flitsmeister, Tomtom, Spotify etc te gebruiken door een vast apparaat in de auto. Helaas begint het 5 jaar oude beestje (Sony), toch problemen te vertonen. De Accu is kapot, beeldscherm is een stuk minder fel en wordt helaas niet meer ondersteund in de updates.. Dit heeft mij weer gemotiveerd om te beginnen met een nieuw navigatie project. Het klapscherm vervangen met een Ipad Mini 2019 of een Ipad 2018/2019/pro. Er gaat eerst een mal gemaakt wordt van Thermoplast om te kijken hoeveel ruimte er exact is voor de nieuwe tablet. Ook is er een optie om de originele behuizing van de navigatie te hergebruiken om hier een Ipad Mini in te zetten. Na het bovenstaande proces wordt er d.m.v. een 3D scan en 3D printer mal gemaakt die precies in het huidige gat van het dashboard komt. Het Dashboard ga ik niet verder verbouwen. Dit om toch alles terug in originele staat te kunnen brengen als dat eventueel nodig is. Hieronder de One Drive Link met foto's met een aantal ideeën. https://1drv.ms/f/s!AmuvSpNSa-IDhd8EptbGQtxIEaHHyQ In het loop van het proces wil ik jullie natuurlijk up to date houden van dit project. Dit zal in de loop van de komende maanden gebeuren en hoop dit project dit jaar ook af te ronden!
 11. Vorig jaar zomer ben ik ook naar Pixelrichter in Duitsland gereden i.v.m. een defecte onderwater pomp. Heb toen zelf een nieuwe motor gekocht. Ik dacht dit kan ik makkelijk zelf.... helaas is mij dit niet gelukt en heb toen snel een afspraak bij Herald gemaakt. Binnen een half uur had hij de motor los en kwam druipend uit het omhulsel. Binnen 2 minuten had hij de motor werkend in zijn handen door wat WD40 te gebruiken. Hij gaf toen aan dat deze net zo lang zijn werk zal doen als de nieuwe. Heb toen besloten om toch de nieuwe motor te laten plaatsen. De oude pomp heb ik achtergelaten bij hem zodat hij eventueel iemand anders kan helpen die geen nieuwe pomp wilt aanschaffen. Misschien een idee om pixelrichter een mail te sturen of hij een goeie pomp te koop heeft die gebruikt is?
 12. Klopt! Maar na 6 jaar in en uitstappen vind ik het geen verassing dat het stof is versleten. De oude ga ik wel opnieuw bekleden zodat ik ze kan wisselen in de toekomst!
 13. https://1drv.ms/f/s!AmuvSpNSa-IDhdwXjhs3xMNCCqKt2Q Nieuwe speaker grills voor de Jehnert panelen. Deze waren aardig versleten na 6 jaar.
 14. Metalazo

  Stuur Z3

  Kun je is proberen met een phöne het stuur warm te maken om het effect te recreëren? Als je oude trim stukken van een auto met een phöne behandeld komt ook tijdelijk de oude kleur en glans terug. https://youtu.be/PQs2ik1dzzE Bovenstaande youtube filmpje zie je het effect.
 15. Metalazo

  Stuur Z3

  Waarschijnlijk is er geprobeerd het stuur schoon te maken met een middel wat aceton bevat. Dit lost de verf op van het oppervlakte.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden